מישהו רואה יצורים אנושים ומוסריים בתמונה הזאת ?
אפילו לא עם המשקפיים הכי וורודות שניתן להעלות על הדעת.מישהו רואה יצורים אנושים ומוסריים בתמונה הזאת ?
בהחלט. אם כי כל הדיון מגוחך מבלי פירוט מהיכן התמונה ובאיזה הקשר צולמה. סתם 'דיון' שנועד להתלהמות בהמית ולא מעבר לכך (או בעברית פשוטה, עוד שרשור סרק לצרכי הפצת פילוג ושנאת חינם).מישהו רואה יצורים אנושים ומוסריים בתמונה הזאת ?
בהחלט. אם כי כל הדיון מגוחך מבלי פירוט מהיכן התמונה ובאיזה הקשר צולמה. סתם 'דיון' שנועד להתלהמות בהמית ולא מעבר לכך (או בעברית פשוטה, עוד שרשור סרק לצרכי הפצת פילוג ושנאת חינם).
חחח, כך שיערתי . אותה חתונה ששונאי הדתיים מנגנים עליה כבר שנים . ובכן לדידי אין לי מה לשנות מדברי למעלה.נלקח לאחר כבוד מחתונת השנאה של הימין המתנחלי.
N12 - חתונת השנאה: קטינים עם נשק ו"דם" על הידיים
חתונת השנאה: חשד להסתה והפרת צווי מעצרwww.mako.co.il
מצטער שאתה כרגיל מתעלם מההקשר.בהחלט. אם כי כל הדיון מגוחך מבלי פירוט מהיכן התמונה ובאיזה הקשר צולמה. סתם 'דיון' שנועד להתלהמות בהמית ולא מעבר לכך (או בעברית פשוטה, עוד שרשור סרק לצרכי הפצת פילוג ושנאת חינם).
לא מתעלם ממאומה. פשוט מצחיק אותי שבדיון אקטואלי על תמונה אקטואלית, מביאים תמונה מלפני שנים רבות שחסרת כל רלוונטיות לימינו.מצטער שאתה כרגיל מתעלם מההקשר.
התמונה הזאת היא הקונטרה לתמונה שהעלה המראבו מתוך הפגנה נגד הממשלה שלא עושה די להחזרת החטופים.
דוגמאות לצביעות של הימין ההזוי יש לרוב.לא מתעלם ממאומה. פשוט מצחיק אותי שבדיון אקטואלי על תמונה אקטואלית, מביאים תמונה מלפני שנים רבות שחסרת כל רלוונטיות לימינו.
מיצינו.
אני צבוע כי אתה לא מסוגל להביא דוגמאות לטענתך שלא מלפני שנים רבות ומשהו בלתי רלוונטי בעליל . ללא ספק יקירי.דוגמאות לצביעות של הימין ההזוי יש לרוב.
אני יכול. אבל זאת דומא מאפיינת ונוחה.אני צבוע כי אתה לא מסוגל להביא דוגמאות לטענתך שלא מלפני שנים רבות ומשהו בלתי רלוונטי בעליל . ללא ספק יקירי.
אין שום הבדלים בין הימין הקיצוני הדתי הישראליאני רואה מחבלים!
בדיוק....אין שום הבדלים בין הימין הקיצוני הדתי הישראלי
לחמאס
כל חתונה ערבית נראית ככה...אני רואה מחבלים!
היה להם ממי ללמוד.כל חתונה ערבית נראית ככה...
אני רואה מחבלים!
אז כל הערבים חמאס?היה להם ממי ללמוד.
לא. לא כל היהודים. ולא כל הערבים.אז כל הערבים חמאס?
ברור שזה שהיהודים האלה גרים צמוד לאוכלוסיה רעילה ותומכת חמאס לא עושה להם טוב לנפש
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.