מישהו ראה..

yosi lanetzach

New member
ירושלים. מכל הסיבות בעולם שלא!

מצעד הגאווה מזמן איבד את משמעותו. היום, כל שהוא לא סטרייט, אינו חש בושה בכך. המוזיקה, האופנה, קולנוע, התרבות כולה מלאה כאלה. בנוגע לזכויות, נודה: מצעד אשר יהיה לא יביא לתוצאות חיוביות. המצעד הנוכחי רק יעורר זעם ויגרום ליוצאים מהארון, לחזור בארון. חבל.

נתוש ז

New member
עם כל הכבוד לעיברי

משפט מאכזב. זה לא רק החוק של להתחתן או לא. זה הרבה מעבר לזה..... זה יחס לבני אדם כפגומים מצד הרוב הגדול של העם. זה לקלל אותם ללא הרף ולפסול קבוצות ענקיות של אנשים.... שיתחנו בחו"ל אבל יתיחסו אליהם כבני אדם רגילים. זה לא הדבר החשוב.

nooooooa

New member
סתמי../images/Emo11.gif

סתם אל תסתמי
אבל נה לדעתי עברי צודק.. המצעד איבד את המטרה שלו וזה חבל. בכלמקרה..כל אחד זכותו להביע את דעתו.

nooooooa

New member
*התגובה נכתבה בלשון נקבה אך מיועדת

לכל המינים לאחשוב.. לאידעתי שאתה זכר :) אז מצטערת וכאלה.

נתוש ז

New member
חחח..אני לא כל המינים!! =) אני זכר!

סתם סתם..היה נחמד מצידך להיכנס לי לכרטיס האישי כדי לבדוק בסיום ההודעה.. ואיך את יכולה להגיד "סתום" ובאותה השורה "זכות כל אחד להביע את דעתו"
אני צוחק.. :)

nooooooa

New member
הכל מאהבה ../images/Emo23.gif

באמת נחמד מצידי
אבל זה לא באותה שורה זה יותר למטה ^_^ כן גמני צוחקת, איזה קטע..D:

נתוש ז

New member
מוזר.

אני רושם ת'שם הזה כל כך הרבה פעמיים ביום (בעיקר בשירונט), ודווקא על גבי הפורום יצא לי שגיאה.שיהיה. לא נורא, מותר לי, אני דיסלקט :)

../images/Emo207.gif../images/Emo160.gif../images/Emo79.gifעוד על עברי בארה"ב.

לא משהו חשוב במיוחד, אבל בכל זאת, מ24.

הילושש1

New member
../images/Emo4.gifלא ראיתי את הכתבה אבל..

יוסי.. לא לא ראיתי את הכתבת.. רק את הכותרת לא הספקתי לקרוא.. אבל ראיתי את התגובה שלו לגבי המצעד כשראיינו אותו בערוץ 10.. הוא אמר שלפי דעתו זה לא ממש משנה איפה יהיה המצעד.. כי הרי בכל מקרה לא יתנו לו להתחתן עם גבר.. אני לא מבינה את המדינה הזו.. זכותו של כל אדם לעשות בחייו מה שבא לו ולא לשאול יותר מידי אנשים מה לעשות ומה לא.. מה לאהוב ומה לא.. בקיצור.. המצעד יתקיים בירושלים ולכל אלה מביניכם שלחוצים מה יקרה בירושלים.. אין לכם מה לדאוג הכל יעבור בשלום!

Confessions

New member
גמני בדיעה של עברי

בתור גבר הומו אני גם לא חושב שהמצעד משרת כל אינטרס של הקהילה ההומו/לסבית. סתם מצעד פרובוקטיבי חסר כל רעיון מאחריו. אני גם לא משתתף בו כבר שנים כי אני לא מרגיש חלק ממנו. מה שמצחיק הוא שאני יותר קרוב לאנשים סטרייטים מאשר להומואים... כי הכל נהפך לשרמוטיה אחת גדולה בקהילה המפגרת הזו.

הילושש1

New member
מה אתם דואגים?

אל תדאגוו הכל יהיה בסדר במצעד הגאווה בירושלים אין לכם מה להילחץ זה יעבור בשלום והכל יהיה בסדר בע"ה..! אני פשוט לא מבינה את המדינה הזו מה כל כך מפריע שגברים יתחתנו עם גברים ונשים עם נשים כל עוד טוב להםם ביחדד?!למה הם צריכים לשאול כל כך הרבה אנשים ולא יכולים לממש את מה שהם רוציםם?!?!?!?!?! פשוט מעצבןןןן! :-\

מעיייין

New member
כנראה שגם אני! ../images/Emo34.gif

אבל... אמאל'ה. שיפסיקו לאיים. זה מתחיל להפחיד.

למעלה