מישהו ראה

ועוד פעם אמרו שהיא לא יודעת לשיר...

היא פשוט לא הייתה מנוסה היא ידעה לשיר אבל עכשיו היא יודעת עוד יותר לשיר!!!! חחחח יש לה קול מדהים אני חייבת לצין.....

דעתך....

וזכותך לחשוב ככה אבלכ שאתה אומר את זה אתה טוען כאלו אני טועה כול אחד ודעתו....

יו אתם יודעים איזה חוצפה ?

רציתי שחברה תצרוב לי דיסק של קיילי ואבריל והיא לא מוכנה לצרוב של קיילי!!!!"אני לא צורבת או מורידה שירים של קיילי מצטערת..." חוצפםה... אני יודעתש היא לא אוהבתא ותו אבל מה זאתי הגישה הילדותית הזאת??? מה אנחנו גנון? ואני שונאת את בריטני ספירס סו? עדיין הקלטתי לחברה שלי ת'הופעה שלה שהיייתה בשבת גם אם אני שונאת אותה....

p i n g o

New member
לא הבנתי

היא לא מורידה וצורבת שירים של קיילי בגלל שהיא לא רוצה לגנוב לה שירים או כי היא לא אוהבת אותה?

tatababa

New member
מה זה משנה?

קיילי קונים, לא צורבים! (אלא אם כן זה משהו שאף פעם לא יצא על הוצאה רשמית...)

כן אבל עדיין איןמלי כסף לכל הדיסקים

והכוונה היא שהיא לא אוהבתא ת קיילי אז היא לא רוצה שיהיו שיריםש לה במחשב שלה!!! ממש חוצפה וזה ממש ילדותי...... אני לא יכולה לקנות את כולה דיסקיםש לק יילי אז אני מבקשת ממנה שתצרוב שירים ישנים כמו האנד אונ יור הארט ובטר דה דויל יו נאו.... טוב אני זזה לבית ספר

אפרת ר

New member
איו לי מושג

לא קניתי בארץ וזה גם היה דיי מזמן... ומאז הספקתי לבזבז עוד הרבה כסף על קיילי...

tatababa

New member
אני עשיתי עסקה טובה

נתתי למישהו את הדיסק שלי של Rhythm Of Love בגרסת ההוצאה המחודשת האוסטרלית הדפוקה יותר תמורת הדיסק של Greatest Hits!! ודרך אגב, קיבלתי את ה DVD של ON THE GO והמופע הזה פשוט גרוע בטירוף! קיילי צורחת שם כמו טוויטי קטנה בין השירים ויכולה לגרום לאנשים פשוט לתלוש את האוזניים! (או פחות מלכלך, לסגור את הרמקולים). ממש הופעה גרועה, אבל מצחיקה רצח. האיכות של הדיוידי לא משהו אבל סבירה יחסית להוצאה לא רשמית. בשביל 10 דולר כולל משלוח זה משתלם.

וואלה....

אבל איפה א]פשר להשיג? בחניות משיגים רק את פיבר ולייט ירז ואני מחפפשת בכול מקוםא ני איימפוסיבול פרינסס ואת הדיסקים שלה משנות התשעים.... איזה דיסק יש את בטר דה דויל יו נאו?(שיר ממש יפה!) רעיון טוב..... אבל באוסף שלה בדרך כלל רובמ השירים הופכים לרימקסים אז אני לא בטוחה שזה שווה

tatababa

New member
באוסף האחרון

יש את הגרסאות סינגל של כל הסינגלים שלה בין 88-92 + עוד כמה בונוסים. מומלץ בחום למי שאוהב את השירים האלה.. ומן הסתם פינגו צדק

למעלה