מישהו ראה

לא יודעת אני....

חשבתי מה הבדל הגילאים ביננו ומתי (גוד דמט) אני אדבר אנגלית נורמאלית...... ובכלל דיברת על מכונית שלך נכון...?(אם אני עייני לא הטעו אותי...) אז חשבתי בת כמה את צריכה להיות כדי שתהיה לי מכונית.... מה כבר רע בשאלה ששאלתי?

אפרת ר

New member
Almost 27

And I promise to write in hebrew when I have the chance, this computer doesn't want to hwlp me :) maybe we can fix this later.

כן גם לחברה שלי יש את הבעיה זאתי

תמיד כתבתי לה באנגלית אבל לא כמו שראת כותבת אלא באנגלית עברית כזאתי יהו זה ההי מעצבן הינו מדברות ככה: ma nishma? זה היה כזה מעצבן!(מה נשמע למי שלא הבין)טוב לא נורא לי יזיק לי לדבר בשפה שניה ..... או לפחות לקרוא משהו באנגלית וואו את ממש מבוגרת חשבתי שרק ילדים מתכתבים כאן ובכלל באינטרנט.... למישהו יש מושג מה ממוצע הגולשים בתפוז? ממוצע הגילאים הכוונה..... רוב האנשים שאני מתכתב איתם בפורומים(ואני מתכתבים בהרבה)הם בממוצע בני 14 13 משהו כזה..... צעירים ממני בשנה שנתים זה כלום לעומת פער הגילאים ביני לבין אפרת חחח.....

כן.... את זוכרת את הלהיטים הראשונים

שלה הא? מאיזה גיך התחלת להעריץ אותה?(זה שהיא התחלה כשאת היית בת 12 לא אומר שהערצת אותו בגיל 12....)

אפרת ר

New member
I'm a fan from the beginning

Yes, since I was 12,since Neighbours, locomotion, I should be so lucky... and it only grows with time

חחחח ואו אני מעריצה אותך

על שאת מכירה אותה כל כך הרבה זמן.... גם אני חושבת שמיום ליום אני אוהבת את קיילי יותר ויותר היא ממש נהדרת אני לא זוכרת שיר אחד שלפי דעתי נחשב אצלה לגרוע חוץ מyour disco neeeds you שהוא שיר היחיד שאני לא אוהבת אצלה אבל הוא לא גרוע זה בטוח..... מה השיריםה אהובים עליכם?

p i n g o

New member
your disco זה דווקא שיר יפה!!

מה עם give me just a little more time? זה היה ממש שיר זוועתי...

כן גם אותו לא אהבתי

אבל לא שנאתי אותו..... אני לא שונאת שום דיר של קילי אבלא ת יור דיסקו אני לא יכולה לשמוע הוא די מרגיז.. זאת לא היא זה ההוא ששר איתה..... בכללי אני אוהבת את כול השירים של קייילי אבל רק כשחופרים עמוק עמוק ומחפשים את כול שירי קיילי אז מוצאים פחות מחמישה שאני לא אוהבת ומדובר בזמרת שהוציא מעל ל300 שירים אז זה לא הרבה חמישה......

לימבו

New member
מה שמעצבן ב

Give Me Just A Little More Time זה שהוא גרוע בהופעות חיות. זה שיר לאלבום וזהו. למרות שאני חייב לציין שהפרסומת לשעונים שהשיר הזה ליווה לפני שיצא לשוק יצר איזשהו Hype להצלחה שלו (מקום 2 בבריטניה) אני אישית עדיין לא סובל את Je Ne Sais Pas Pourquoi. זה שיר נמרח בעיני.

השיריםש הכי טובים להופעות הם...

ואו מלא!! משהו כמו 200 שירים אבל הכיה כי זה קנט גט יו אאוט אוף מי הד אין יור אייז (כול שירי פיבר) וכמעט כול שירי לייט ירז(כי את קידס קשה לבצע לבד או עם איזה זמרת שחורה כמוש היא עשתה....) ואת יור דיסקו נידס יו(שאני לא ממש אוהבת) גם די קששה לבצע בהופעות... כמעט את כול הישירם שלה אני מתה לשמוע בהופעות אבל תאמינו לי-confide הכי יפה לא בלייב כי בלייב זה שונה הקול של קיילי מה זה השתנה משנת 94 אם אתם מבינים אותי....

לימבו

New member
כנראה שלא שמעת אותה

מבצעת את השיר הזה בלייב ב-1994
זה היה כזה גרוע! עכשיו לפחות למדו אותה לשיר את זה נכון. אבל מה לעשות- זה שיר של הפקה, והמאסטרינג בדיסק פשוט מושלם.

tatababa

New member
תגידו, אתם נורמלים?!

Confide In Me LIVE במסע ההופעות האחרון Fever2002 וגם ב Intimate&Live פשוט מעולה!!!! הרבה יותר טוב מהגירסת סטודיו. למרות שלגבי החלק הזה ב 94.. עזוב 94, תשמע איך קיילי שרה אותו ב 97 בספיישל Some Kind Of Kylie - אמאאא!!!

p i n g o

New member
כן, זה מה שהוא אמר

ובאמת לדעתי רוב הקטע בקונפייד שבדיסק הוא פשוט מחשב. שימו לב איך בסוף השיר הקול שלה הולך ודועך עד שהוא ממש נשמע "סדוק" כזה, כאילו היא לא מסוגלת לעלות כל כך גבוה. זה חושף את כל ה"תרמית". אבל מה לעשות שבשנים האחרונות היא ממש השתפרה בשירה אז ברור שהביצוע יהיה ממש יותר טוב...

למעלה