מישהו ראה

B a n j o

New member
everyone else got used to it

they don´t even say nothing when they find the human parts in the refrigirator

לiלה

New member
או אה! אני ראיתי את הבובות!

וקיבלתי אחת שלא נראת כמו אף אחת מהדמיות
! וכן אני אוכלת ארוחת ילדים! אז מה? אני יודעת שאני מזערית וקטנה (במציאות אני לא כל כך קטנה - 1.70) אבל זה הכי טעים וזה לא מפוצץ...

B a n j o

New member
אבל זה כ"כ פראיירי !!!!! ../images/Emo4.gif

את משלמת הרבה על מעט !

ANGEL N

New member
אני אוכל ארוחת גו´ניור...

וכל העולם צוחק עלי בגלל זה. אפילו המוכרים שם לא ממש מאמינים שזה עבורי, אני מזמין את הגו´יניור ואז הם שואלים אותי "ומה בשבילך?" אני אומר להם שזה עבורי ואז הם מתחילים להסביר לי שזה קטו, ואני אומר שאני יודע ואז הם רוציל להגדיל לי ואני לא רוצה כי אז אני יהיה מפוצץ. עד כאן הפינה של "אני וההמבורגר שלי" בשבוע הבא נדבר על הרטבים השונים תהיו איתנו !

אמ...

*מסתכלת לצדדים* זה רע שאני... לא *מצליחה* לסיים ארוחת ילדים? ניסיתי היום... שוב... לא הצליח.
ופעם, כל כך התעצבנתי, וגם הילדים האלה מהשולחן בצד צחקו עליי כ לא הצלחתי לחבר את הצעצוע המגעיל ההוא, אז כשהלכנו, מרוב עצבים, פשוט זרקתי אותו על השולחן שלהם ואמרתי להם לנסות. נראה אם להם זה יהיה כל כך קל
ד"א, הם לא הצליחו! Mwah ha ha ha!!! *evil*

בדיוק אתמול אכלתי ארוחת ילדים

במקדונלד´ס. קיבלתי בובה של גיטריסטית שחורה! אולי זאת החברה לשעבר של ג´יילס?
בכל מקרה, הבובות ממש חמודות

למה כל פעם שאני חיה

כאילו, כל מקום שאני לא הולכת - המורדים המכוערים האלה נתקעים לי מול הפרצוף. אני הולכת למקדונלדס - המורדים, בביצפר - המורדים, בבית - המורדים. אני הולכת ברחוב ובחלון ראווה מה אני רואה? כרית של המורדים. אני פותחת את הקאזה ופרסומת של מה אני רואה? המורדים! אתם מבינים?! אפילו במחשב שלי!!!!!!!!!!!!! איך הם הגיעו למחשב שלי לעזאזל????? יש עוד מישהו ששונא אותם כמוני שמוכן לחלוק איתי?

יערה5

New member
אנ! אני חולקת איתך!

אני שונאת את המורדים גועל נפש המורדים!!!

למעלה