מישהו ראה

B a n j o

New member
מישהו ראה

במקדונלד´ס מחלקים במנות ילדים מין בובות כאלה. אחת נראתה לי כמו באפי, אחת בבירור כמו ווילו ואחת כמו קורדיליה. כמובן שיכול להיות שאלו הכדורים מדברים...

smgfan

New member
בארץ שלנו?!?!? ללא ספק הכדורים...

אם היית אומר בובות "המורדים" או נטליה אוריירו ה#$@#$#@$@#, אז הייתי מאמינה לך...

מה שמביא אותי לשאלה..

אתה אוכל ארוחת ילדים במקדונלדס?! הדבר הזה בקושי מדגדג..? ואל.

Lady of Buffdom

New member
אולי הוא בדיאטה ../images/Emo13.gif

אני זוכרת שבפעם האחרונה שהייתי במקדונלדס היו כל מני שטויות של המורדים בארוחות ילדים (לא שאני אוכלת את הארוחות האלה).

הטבח הדיאטטי?

אני זוכרת שבפעם האחרונה שהייתי במקדונלדס היו כל מיני חלליות ירוקות סגולות מוזרות
.. ואל.

B a n j o

New member
דווקא הלכתי

לקנות גלידה בשקל תשעים
אחלה מבצע ! ולא אמרתי שאלו בובות שלהן, סתם שהן דומות (בייחוד על הפוסטר) ד"א, עמד לידי בקופה ילד קטן ששאל אם יש להם כובע, חולצה וארנק של המורדים..... לילד שלום... בינתיים.... כמעט הורדתי לו סטירה אבל אז שתיתי כוס נס-קפה בטעם מעודן (בתאוריה) והתחלתי לצעוק עליו שהוא לא מבין מהחיים שלו ויפסיק לראות את הזבל הזה לפני שזה ידרדר אותו לסמים וזנות !

ANGEL N

New member
איכסס מקדונלד´ס...

אני קינג קינג קינג, אני קינג קינג, קינג. אני אוכל כמו שהבנתם רק בורגר קינג מקדונלד לא ממש טעים (וגם לא כשר, כן כן יש עוד כמה יהודים ששומרים על כשרות, ולא, אני לא דתי). דרך אגב מה יש לכם נגד "המורדים", אני אישית לא ראיתי אפילו לא פרק אחד אז אין לי שום דבר בעד או נגד. ת´אמת זה פשוט נראה לי סידרה לילדים

smgfan

New member
בטח שרה ממש גאה בך!!!

שאתה אוכל מההמבורגר שהיא פרסמה!
בוא אני אסביר לך על ה"מורדים": אל תהרגו אותי, אבל גם אני רואה את הסדרה הזו ונהנית ממנה! אבל היא לא מגיעה לרבע של "באפי"! ואין פה בכלל השוואה! ה"מורדים" דבר ראשון היא סדרה כלל לא מציאותית! תאר לך שיש סצינה עצובה מסויימת וסצינה אחריה כולם פוצחים בשירה ובריקודים כשבאורח פלא כולם מכירים את צעדי הריקוד ואת מילות השיר!!! יש שם סקס, סמים, אונס, פרובוקטיביות ומה לא? התלמידים שם לומדים בבי"ס לעשירים- באמת, בארגנטינה???? במצבה כיום???? זו סדרה שטותית לאללה! אבל זו שעה קלילה כזו של כיף וצחוק...סדרה חמודה- אבל בכלל לא על רמה, מאוד מאוד מטופשת! מקווה שעזרתי :)

ANGEL N

New member
אני לא אוהב את הסדרות הארגנטינאיות

אני לא אוהב לראות סרטים/סדרות שהם לא במבטא אמריקאי. בכל מקרה תודה על המידע.

ככה-

אין על מקדונלדס!!! גם כן כשרות.... איכס בורגר קינג!!! ועל המורדים- סדרה משעשעת, למי שלא הבין זו סדרת המשך לקטנטנות אז כן, זו סדרה לילדים...

I feel like I have a purpose :))

ולגבי מקדונלדס, יש כשר, כמו שיש בורגר ראנץ´ כשר ובורגר קינג כשר, ו..אממ.. נקי, מוגדל זה מוגדל, והם לא פריקים של המורדים. ואל.

למעלה