מישהו ראה את Clapham Junction ב-channel 4 ?

eig

New member
התחתנו? ולמה אף אחד לא סיפר לי?

וזה בכלל חוקי? אני הריי כבר נשוי ואב לשואב אבק אדום ומדיח כלים לבן.

eig

New member
מי בפנים???

וואו בולי העלת לי רעיון. במסגרת הסקרנות שלנו להכיר האחד את השניה וליהפך, עממה אף אחד (חוץ ממך בולי) לא שם פה תמונה של עצמו, ובזה לא באמת העניין ... עלה לי רעיון למשחק שיעזור לנו להכיר צדדים בחיים של האחר. קיצר, אם אני אקבל מספיק תגובות של שיתוף פעולה פה אני אתחיל את המשחק בשרשור חדש. בכל פעם נבחר נושא, כמו זה שכבר עלה: שואבי אבק לדוגמא, וכל אחד יציג את החפץ שיש לו. צירוף תמונות כמובן יהפוך את המשחק ליותר משעשע. אפשר להתחיל משואבי האבק שלנו או מכל דבר אחר כמו, מצחיה בבית, חיית מחמד (גם כאלה שחולות בשפעת), הבירה המועדפת עלינו וכו וכו וכו מי בפנים?

bulllli

New member
אני בעד!!!

אבל מה הבעיה לשים תמונה? גם ככה אפחד לא רואה אותנו ממטר...

eig

New member
כי אנשים מתחילים להמציא...

לדוגמא לפני כמה זמן שהעלו פה תמונות שלי עם הסוס הלבן... כולם התעלמו ממני והתחילו להמציא שזה הארי פוטר - נו באמת, תתבגרו!

ro99

New member
אני בפנים!!!

יש סיבות רבות ומשונות שבגללן מעדיפים לא לשים תמונות, ואפילו הסבר פחות מעורפל על כך חושף יותר מדי. ולא קשור בכלל לארון או לא, ממש לא. והמבין יבין, והלא-מבין לא...
ואיג!!! אותך למשטרה, יא ביגמיסט! אחרי הון תועפות שהוצאתי על רבעי עוף ועל גדול זמרי החתונות ביקום ("שימי תבורי" הרומני), נשארתי פה לבדי עם לב שבור ודמעות מרות. תחזיר במהירה את הסיפולוקס לדודה זהבה - לפחות כך תוכל למחזר אותו למתנה לחתונה של ציפי ודודו. הדבר היחיד שמנחם אותי כרגע הוא שאתה תקוע לך לעידן עידנים בארצה של סלין דיון.
(איפה האייקון עם אצבעות באזניים כשצריכים אותו?) מחר אשים תמונות מכל הבא ליד. שנפתח שירשור חדש?

eig

New member
רבע עוף או בורקס?

מילמולי החתונות הישראליות הזכירו לי את הקטע האגדי הזה שמצחיק אותי בכל פעם מחדש. זה קצת ארוך אבל בהחלט שווה צפיה עד הסוף אז רבע עוף או בורקס?

ro99

New member
מזכיר נשכחות ../images/Emo6.gif

אם אני כבר שם, אז נשארתי עוד קצת לזה...

Noile

New member
../images/Emo45.gif ותודה

נכנסתי בעקבות השרשור שלך ונשארתי שם חצי יום בערך עם נוסטלגיה של מערכונים. היה אחלה למרות שזה במקום מאמר שאני צריכה לכתוב...

Nirvana0

New member
מזתומרת איזה רושם?

של מנקָה, לא? כן כן אני יודעת לא ביקשת את דעתי

Nirvana0

New member
לי אין ...............

זהות נקודה היא אבדה לפני כך וכך זמן ... מאז קשה קשה אף מאוד לעלות על עקבותיה עצוב ואולי משחרר תלוי בעינו של המתבונן

TrigATUSA

New member
יש לי פודל ושני חתולים

אני? גברית? מאוחר מידי בשביל זה...

הקלטתי וצפיתי בזה עכשיו. קשה!

השוק שלי היה גדול, כי ציפיתי למשהו אחר בכלל. הדרמה היתה שחורה מאוד. כמעט ולא ניתן מיימד חיובי לקהילה הגאה, פרט לאותו תסרטיאי, שניסה לשכנע את הגיי-הנשוי (לאשה) להגיש תלונה במשטרה וגם הוא צוייר ב'נשיות' מופגנת. חבל! בואו נראה מה יציגו לנו מחר (בשעה 23:05), שוב ב-CHANNEL 4 יש פרק העוסק בגייז והפעם על 'מין' בקהילה.

ro99

New member
Off-topic

Hello stranger! We've met before, haven't we? It's been a while, but nice to see you again!

yep. u r right!

ממש ממש מזמן.... וכמו שנאמר "חזרנו אלייך שנית...". הייתי בכל מיני פורומים אחרים.... מקווה שלא הייתי כ"כ חסר לכם....

למעלה