מישהו ראה את Clapham Junction ב-channel 4 ?

bulllli

New member
או גומרת לארבע...

נו ידעתי שטריג הוא פאסיבית שמשחקת אותה גברית. יפה שאתה מודה!

eig

New member
ohhh we are getting personally here...

I will just stay beside and watch....

bulllli

New member
אז יש לנו פאסיבית על ארבע

ויש לנו אחד שאוהב לעמוד בצד ולהסתכל. בואו חברים, ספרו לנו עוד, זה נעים.

TrigATUSA

New member
bulli חשבתי שמי שגר בברלין לא

צריך עולם פנטזיה מפותח, כי הכל קורה ממילא ברחוב...

eig

New member
האמת היא שתמיד קיימת סקרנות..

מצד אחד אי אפשר להיות יותר מדיי חשופים בפורום, בשל רבבות הקוראים המזדמנים. מצד שני, תמיד קיימת סקרנות קטנה לזהותם של הכותבים הקבועים פה. סה"כ יש לי איזה אימג' בראש על כל אחד מכן/ם (שהוא בטח מוטעה) ואין לי מושג כמה רחוק הוא ממי שאתם/ן באמת. האם יש פה עוד סקרנים?

bulllli

New member
תמיד אפשר לעשות מפגש פורום.

אבל אני מפחד מהכלב של רו...

ro99

New member
עזוב את הכלב שלי

ממני צריך לשקשק!

ro99

New member
כמובן שאני סקרנית

יצא לי לפגוש פה ושם ועד עכשיו היה בהחלט מוצלח. צ'יצ'ו והערל (שהתמזמזו עם הכלב שלי כי הם לא שפנים כמו בולי!) קפצו פעם לביקור אצלנו בכפר. ויש את אלו שאני מכירה ללא קשר לפורום: נירוונה (זה בעצם אשמתי שהיא כאן!), ארכיתומר (שלא מבקר פה יותר מחוסר זמן מפורום גאים בחו"ל טרום תפוז) ואוחן (דרכו). מפגשי פורום נהוגים בפורומים אנגלים שאני גולשת בהם, אבל תמיד קצת רחוק לי מפה... וגם לך יהיה רחוק (או שלנו יהיה, בעצם...). אז איך אני?
?
?
?
?
? או דראג קינג
?

TrigATUSA

New member
אני פגשתי קצת

את צ'יצ'ו ו DAVID שמזדמן פה לפעמים האמת שהרגע נכנסתי הבייתה רטוב לגמרי מפגישה עם זה האחרון (שוב גשם שוטף, שלא יבואו לכם רעיונות), והאמת שאף אחד לא ניראה כמו שחשבתי לפעמים דווקא נעים להחזיק מערכת יחסים במישור הווירטואלית, לא ממש בוער לי לצאת מהארון בפניהאנשים האמיתיים

eig

New member
ובולי עוד פותח את הפה על אחרים- הא!

אז אם בכלל רובכם מכירים מישהו.... לכן רק אני נשאר עם הסקרנות. ובולי... הוא בכלל מפחד מהכלב המקורר של רו - ועוד מרשה לעצמו לקרוא לאחרים בשמות כמו, פאסיבית!

TrigATUSA

New member
אבל תשמע, הדימוי שלי שבנית אצלך

של חתיך מהמם הוא לגמרי מדוייק ככה שאין לך מה לדאוג

bulllli

New member
איג בנה דימוי של חתיך מהמם?

ואתה בנית דימוי של אקטיבי. אז מה?
חוץ מזה, לי יש תמונה בעולם שלי...

eig

New member
ואיזה רושם אני השארתי?

בדגש על מה רו חושבת?

ro99

New member
נראה לך...

שהייתי נענית להצעת הנישואים המרגשת שלך אם הרושם היה גרוע? מה, אני נראית לך עד כדי כך desperate? אני אמנם זקנה בלה אבל עדיין לא אבד עלי הכלח, רק שתבין! אשת חייל מצאת לך. אם אתה מחפש הגיגים שלי על הופעה חיצונית, אז בכוון הזה אני בכלל לא מנסה כי אין במה להאחז. אבל נראה לי שאם סוף סוף נגיע לאיזשהו הסכם בקשר לכלים ושואב אבק, אז נאריך ימים ביחד באושר ועושר.

bulllli

New member
כלים ושאיבת אבק

אלו הן המטלות הביתיות היחידות שאני נהנה לעשות. נצלו אותי...

TrigATUSA

New member
אתה מבין אבל שבאופן ש RO אוהבת את זה

תצטרך לנקות בעירום, וכשתסיים תצטרך לרדת על הברכיים וללקק לה את המגפים?

eig

New member
איך שאתה מנסח את זה

נשמע שמשהו לא בסדר בלנקות בעירום.... בקשר למגפיים של רו... אני אשאיר את זה לבולי, אצלי היא הייתה צריכה לעבור סידרת חינוך.

למעלה