מישהו ראה את Clapham Junction ב-channel 4 ?

ro99

New member
לא קולטים פה Channel 4

וחבל, כי מאוד רציתי לראות. מה אתה חשבת? שמעתי דיעות מכל הבא ליד.

daavid2006

New member
מאוד נהיניתי

היה מצער לראות איך כל הדמויוית "סבלו" במידה זו או אחרת (אבל צריך סבל וקונפליקט בשביל דרמה) בגלל המיניות שלהם: ה-gay basher שמונע משנאה עצמית, הנרצח, הגבר הנשוי שלא יכול להיות עצמו, זה שאולי "מתעסק" עם נערים, אפילו הזוג הגאה שסוף-סוף מתחתן לא שורד ממש (זה כמובן קורה לכל מיני זוגות, לא רק הומואים). אהבתי שגם הגבר הסטרייט הנשוי דיבר על צורך בנשים אחרות - זה איזן לדעתי את הקטע של ההומו (השיכור) שמנסה לבגוד בבעלו. גם ההומו המסודר והבוגר אולי חולה HIV וגם היחיד ללא בן זוג במעגל חבריו. ברור שזוגיות זה לא הכל בחיים, וגם העמידו את זה יפה בניגוד לחברו הסטרייט הנשוי שמרגיש כלוא. לא היה הרבה אושר...

TrigATUSA

New member
ראיתי רק חלק ב VOD

ואני אראה את השאר מחר, אז אני לא רוצה לכתוב לפני שאני אראה הכל אבל פטור בלא כלום אי אפשר - הפריע לי ביניתיים הייצוג של ההומו כייצור מיני בלבד. לא שזה לא חלק מהאמת, אבל איפה הייצוגים של שאר הסוגים של ההומואים - אולי לא כל כך זוהרים אבל מאוד אמיתיים

TrigATUSA

New member
או קי, ראיתי את השאר

ומזל שלא דיברתי יותר קודם - אחר הצפייה בשאר בסך הכל חשבתי שזה היה מאוד מוצלח, ונגע באופן מדוייק בכמה מהמאפיינים של החיים ההומואים בימינו כמו אלימות הליברליות לכאורה של סטרייטים, שיכולה להיות מאוד constraining גיל ההסכמה מצד שני זה סרט למתקדמים, למי שכבר יודע שיש גם פנים אחרות לגמרי של הקיום ההומואי. לא הייתי רוצה שזה יהייה הייצוג היחידי - בינתיים בשבוע במיוחד של ערוץ 4 כל התוכניות מתמקדות מאוד בנושא של המין

odedee

New member
יופי!

תתקעו את הסכין! איך שאר העולם שמעבר לאוקיינוס יכול לראות משהו מזה?

TrigATUSA

New member
ואתם יכולים לנסות את זה

אבל אני לא יודע אם אם זה יעבוד בשבילכם

TrigATUSA

New member
ובפירוט

אפשר לצפות בסרט בחינם באתר של ערוץ 4 אם תצליחו לשכנע את האתר איכשהוא שאתם גרים בבריטניה או אירלנד

ro99

New member
אפילו אזרחות בריטית לא עזרה לי ../images/Emo10.gif

שרמוטות! מה, כבר שכחו אותי? מה זה, ex-pats זה זבל? מה, לא הענישו אותי מספיק שהעזתי לעבור דירה להולנד? לא מספיק שהם מחייבים אותי כיום להסתפק במהדורה הבינלאומית של הגארדיין? ולך תנסה להוריד כל זכר מהתכנה המזורגגת שלהם מהמחשב שלך אח"כ!

bulllli

New member
איזה פרימדונה

מבטיחה שתי מילים, יורדת למילה אחת וגומרת עם ארבע. מה יהיה הסוף?

odedee

New member
דווקא

אם היא גם יורדת וגם גומרת, אין שום בעיה, בכלל לא פרימדונה...

ciccio

New member
אבל אבל אבל

תודה שגומרת עם ארבע הרבה יותר מצית את הדמיון.

למעלה