מישהו ראה את הקוד 0????

zarkawi

New member
טופס 0 חלקי

יריב ולצמן הוציא בסוף הבחינה , ואלה חלק מהתשובות : 1. בדרבין ווטסון ניתן לדחות את ההשערה שיש מתאם סדרתי 2. B,C נכונות 3. A, E נכונות 4. A, C נכונות 5. יש חוסר מתאם (בשאלה שצריך למצוא את הרו) 6. המשתנה עזר זה ההוא עם ה-UT-1 אבל לא בערך מוחלט 7. הייתה שאלה שהתשובה זה לחלק את הכול ב-X2 8. B1 + B2 = 0 9 . רק טענה 1 נכונה 10. משהו עם השונות קבועה/שווה (בשאלה של המשפחה וה-25 אחוז) 11. ב-WHITE זה 17, ו-11.96 12. LM זה 12 ו-2 את היתר אני לא זוכר, הייתה שאלה על משהו עם 8 שעות עבודה. מישהו זוכר ?

הדר111

New member
התשובות לשאלות שחסרות לך:

1.הבנתי שבשאלה עם השמונה שעות, אז התשובה הייתה זו בלי ה- X-8 (הייתה רק תשובה אחת כזו). 2. אמידת מודל משק בית, היה נתון ש-V שווה לסיגמא בריבוע כפול X בריבוע. התשובה היא אומדים חסרי הטייה ולא יעילים. 3. היו שתי משוואות סימולטניות עם לוג. התשובה היא משוואה 1 מזוהה במדוייק ומשוואה 2 בזיהוי יתר.

zarkawi

New member
ומה בקשר לשאלה עם משתנה העזר

מדובר אכן ב-UT-1 שלא בערך מוחלט נכון ? ולא UT ?

anatlevi

New member
מישהו יכול בבקשה להזכיר

על מה היו התשובות a,c a,e b,c מישהו זוכר?

susu888

New member
מישהו יכול להזכיר

איזה שאלה זאת שהתשובות זה A ו-E ? מישהו זוכר על מה היה מדובר ?

etiiii

New member
AוE היה על המוטים לא עקיבים ומוטים עקיב

עקיבים.... זה היה אם קלאסית ואם יש מתאם... AוC היה על השאלה שהייתה את התשובה הזאת פעמיים במבחן.. ן B ןC אני לא זוכרת אז אם מישהו יכול להזכיר זה יהיה מעולה

STUDENT23A

New member
בשאלה שהיו 2 תשובות

אותו דבר , של A,C. לקבוצה של אפשטיין אף אחד לא נכנס לומר לנו שהתשובה יכולה להיות. אני חשבתי שזה לא הגיוני שיש 2 תשובות אותו דבר, צריך לערער על השאלה הזו

s h i r 8 4

New member
צודק.......

אני סימנתי ואחכ שיניתי כי חשבתי שזה לא הגיוני

למעלה