17.. תמצא לך חיים אחי..
M mikels1 New member 30/3/04 #35 טוב זהו די.. זהו בוא נסיים את השירשור הדבילי הזה.. חג שמח לך ולאחותך
ע ערפד המערות New member 30/3/04 #36 למה דבילי? זה דווקא שירשור מעניין... חג שמח לי ולאחותי (פדופיל שכמוך..) טוב רק לפני שמסיימים.. למה אתה יורד על Mלך הסטלנים כל הזמן?
למה דבילי? זה דווקא שירשור מעניין... חג שמח לי ולאחותי (פדופיל שכמוך..) טוב רק לפני שמסיימים.. למה אתה יורד על Mלך הסטלנים כל הזמן?
M mikels1 New member 30/3/04 #37 טוב יותר אני לא יורד על אף אחד... יותר אני לא יורד על מלך הסטלנים, לא עליך ולא על אחותך ולא על אף אחד! סבבה?
טוב יותר אני לא יורד על אף אחד... יותר אני לא יורד על מלך הסטלנים, לא עליך ולא על אחותך ולא על אף אחד! סבבה?
ע ערפד המערות New member 30/3/04 #4 בינתיים יש 10 אנשים בחדר שלו והוא אמר שלפני יומיים הוא הגיע ל-96 אנשים, ואז אנשים ברחו מהחדר שלו כדי שהוא לא יחתוך... אבל לא נראה לי שהוא רציני, הוא בטח סתם רוצה תשומת לב..
בינתיים יש 10 אנשים בחדר שלו והוא אמר שלפני יומיים הוא הגיע ל-96 אנשים, ואז אנשים ברחו מהחדר שלו כדי שהוא לא יחתוך... אבל לא נראה לי שהוא רציני, הוא בטח סתם רוצה תשומת לב..
T tomasic New member 30/3/04 #6 מישהו ראה??????? אמאלההה כל יום ב-10 בערב יש חיזר שקורא לעצמו החיזר מכוכב האובזור לא זוכר קיצר איזה מפחיד רצח!!!!!!! הוא מעוות ת'קול וזה מפחיד לאללה בחיי אני לא יכול להרדם! כל יום ב-10 נראה לי... תבדקו... הוא במבוגרים בלבד......
מישהו ראה??????? אמאלההה כל יום ב-10 בערב יש חיזר שקורא לעצמו החיזר מכוכב האובזור לא זוכר קיצר איזה מפחיד רצח!!!!!!! הוא מעוות ת'קול וזה מפחיד לאללה בחיי אני לא יכול להרדם! כל יום ב-10 נראה לי... תבדקו... הוא במבוגרים בלבד......
נ נרקיסטית New member 30/3/04 #20 לא נכנסתי לשום מקום ! ../images/Emo123.gif כתבתי את זה בשירשור חדש! והכניסו אותי לפה. אז תאשים את התפוז הזה..
לא נכנסתי לשום מקום ! ../images/Emo123.gif כתבתי את זה בשירשור חדש! והכניסו אותי לפה. אז תאשים את התפוז הזה..
נ נרקיסטית New member 30/3/04 #27 חחחחחחחחחחח כולם חושבים שאני זאת היא! אז למה שלא יחשבו איך שבא להם? עד שילמדו לקח!
ה הצילצולה New member 30/3/04 #29 או מיי גאדדדדדדדדדד את משוגעתתתתת!!! מה אכפת לך מה אנשים חושבים? שיקפצו לי!!! יאללה תפסיקי לבלבל...