מתגעגעת לדרומי הנועז מהדרום.... אבישיי אני מתה עליך תחזור לשדר בבקשה..
ה הצילצולה New member 29/3/04 #1 ../images/Emo7.gif מתגעגעת לדרומי הנועז מהדרום.... אבישיי אני מתה עליך תחזור לשדר בבקשה..
ע ערפד המערות New member 29/3/04 #2 משהוא שראיתי עכשיו.. מישהוא פתח חדר וקרא לחדר "חותך ורידים ב-100" אז מה דעתכם? הוא באמת מתכוון לזה? או שהוא סתם עושה את זה בשביל לקבל תשומת לב ורייטניג?
משהוא שראיתי עכשיו.. מישהוא פתח חדר וקרא לחדר "חותך ורידים ב-100" אז מה דעתכם? הוא באמת מתכוון לזה? או שהוא סתם עושה את זה בשביל לקבל תשומת לב ורייטניג?
B BigL212 New member 30/3/04 #5 דנדוש נגד המלך מי שחשב שזה נגמר טעה בגדול שימו לב מה נקלט במצלמות הבלוגים ותועד בשידור חי,היישר מהתנור!!
דנדוש נגד המלך מי שחשב שזה נגמר טעה בגדול שימו לב מה נקלט במצלמות הבלוגים ותועד בשידור חי,היישר מהתנור!!
ע ערפד המערות New member 30/3/04 #15 כאילו שאתה לא יודע שאחותי בת 9 גועל נפש, זה מה שיש לי להגיד על אנשים מסוגך..
ע ערפד המערות New member 30/3/04 #17 אם לא היית מכיר את אחותי עוד הייתי מאמין לך, אבל לפדופיל שכמוך אין מחילה..
ע ערפד המערות New member 30/3/04 #19 אותי עוד לא יצא לך להכיר ממש מקרוב. וגם אני לא אתן לך להכיר אותי מקרוב, אבל את אחותי הכרת מקרוב ואני ממש נגעל מזה...
אותי עוד לא יצא לך להכיר ממש מקרוב. וגם אני לא אתן לך להכיר אותי מקרוב, אבל את אחותי הכרת מקרוב ואני ממש נגעל מזה...