מישהו צם היום?

leofur

New member
תקשיבי...

אני לא יגיד לך מה לעשות זה מה ששמעתי מהמורה שלי לספורט שהוא דוקטור באנטומיה ובעוד איזה משהו. והוא קיצר אחד האנשים הכי חכמים שפגשתי בחיים שלי.... הוא גם היה בשייטת 13 ועורך גיבושים של טייס.

Zot ani 1

New member
טוב תראה....

אם אתה מעדיף להקשיב למורה לספורט ודוקטור ובלה ובלה... בלי לראות איך במשך כל הדורות עם ישראל צם בתאריך זה ואחר ולא קרב לו כלום...כרצונך...

Zot ani 1

New member
לא חושבת...

המורה שלנו לאנטומיות-ביולוגיה אומרת לנו שצום של יומיים ויותר יכול להזיק כי באמת הגוף כבר מתחיל לפרק חלבונים-ז"א לפרק את עצמו אך לגוף יש יכולת אגירה ז"א שיש לו מספיק חלבונים לפני שיהיה מחסור... טוב אני בכל אופן הלכתי לזלול....חחח

leahle

New member
נו באמת....

לא שאני באה עכשיו לשכנע לצום, אבל מה הקישקושים האלה? לא מדובר על שבוע של צום, אפילו לא על יומיים! כולה 25 שעות, אף פעם לא קרה שלא אכלת כלום עד הערב כי היית נורא עסוק או לא יודעת מה?!?! חוצמזה, אין לי מושג מי המורה לספורט שלך, ביררתי את הנושא בחדר כושר שבו אני מתאמנת, לא שזה היה משנה את הדעה שלי לגבי הצום, אבל סתם בשביל הסקרנות שלי, ואין עם זה שום בעיה! ההפך, היום יש הרבה רופאים טבעיים וכאלה שממליצים על כמה ימים צום בשנה. בכולופן, אף אחד עוד לא מת מזה....

leahle

New member
ZOT ANI, התבלבלתי ועניתי כתגובה

להודעה שלך, אבל לא משנה, עניתי על השירוש כולו, בלי התיחסות אישית למישהו מסויים.

צום של 24 שעות פעם בהרבה זמן זה

בריא! וחוצמזה אם הקב"ה ציווה זאת ביום כיפור החל מגיל בר מצווה חובה....ז"א מהגיל הזה מותר לצום ללא שום נזק לגוף

Lara F

New member
נכון.

אלפי אנשים צמים ולא קורה להם כלום!@ וחוצמזה הקב"ה לא היה מצווה אותנו לעשות משהו שיזיק לנו או יהרוגמ אותנו, אז רילקס פאמפקין....

eMiFrEaK

New member
חחחחחחחחחח

הקב"ה לא היה מצווה אותנו לעשות משהו שיזיק לנו או יהרוג אותנו??? אמממממ.... בוטחת בו יותר מדי אה??חחח

eMiFrEaK

New member
קבלי עצה לחיים...

אל תבטחי באף אחד.... ר-ק בעצמך..במידה כמובן חח

SupermanZW

Well-known member
זה לא בריא

מה שבריא זה פעם בכמה חודשים יום בו שותים רק מים ולא אוכלים, צום (כלומר ללא אוכל וללא שתיה) אינו בריא ופוגע בכבד, אתה יכול לשאול רופא.

leahle

New member
אתה יודע, סופרמן...

גם סיגריות ואלכהול זה לא בריא, תשאל אפילו את הרופא.... ואת זה אנשים עושים על ימין ועל שמאל בלי להתבלבל. אז פתאום שמדובר על יום אחד של צום, זה כבר אסור וזה כבר פוגע בבריאות וזה נורא ואיום. אני מבטיחה לך שאם תנסה לשחזר, קרה לך לא פעם שיום שלם לא אכלת כלום ולא שתית כי היית נורא עסוק או בנסיעה או לא יודעת מה, תחשב את השעות, תגיע פחות או יותר לאותו מצב... למרות שלא צמים כי זה בריא, אבל לתרץ את אי הצום בגלל בריאות, לא ממש נשמע מוצדק...

SupermanZW

Well-known member
תגובה

סיגריות זה לא בריא, פעם לא ידעו את זה, אבל היום משום שיודעים רבים מנסים להפסיק, אלכוהול אינו בריא אם מגזימים בכמות, וכמו כן ידוע שכוסית יין אדום ליום תורמת הרבה לבריאות.

leahle

New member
וכמה אנשים יש

שיודעים שסיגריות זה לא בריא ובכל זאת התחילו לעשן, בשביל הסטלבט, הרי היום זה שווה יותר מבריאות.... לא היום ולא אתמול גילו עד כמה זה מזיק. כנ"ל לגבי שתיה מופזרת, מעבר לכוס אחת ליום... נו באמת....

SupermanZW

Well-known member
תגובה

יש אנשים שלא שומרים על בריאותם, האם לדעתך זה מצדיק שגם אנו לא נשמור על בריאותנו?

Lara F

New member
בדיוק-!

מה שהורג אותי זה שאנשים בשביל סיגריות ושתיה ודאווין מסכנים את הבריאות שלהם בלי לדפוק חשבון אבל כשזה מגיע ל-לצום יום אחד, כולם פתאום נהיו לו ספאשיאליסטס במדיסין.... גוד... כמה צביעות...

leahle

New member
אבל...

אתה אדם מקסים, נחמד חכם ונבון!!! הדיון פה לא נסוב על צדיקת או אי צידקת "סופרמן"...
אלא על הענין עצמו.

למעלה