מישהו צם היום?
Z Zot ani 1 New member 26/7/04 #3 אני../images/Emo70.gif לכל המעוניינים הצום מתחיל היום ב- 19:40 ויוצא מחר ב-20:10...
O ORANGE HAIR girl New member 26/7/04 #32 לאאאאא... מה פתאום.. רק התבדחתי.. אתה הצמה הכי יפה מבין כולם
L leofur New member 26/7/04 #13 אני לא מבין את זה... מישאומר שהוא צם, יודע בכלל על מה הצום... אתם לא מבינים איזה נזק צום עושה לגוף בגיל שלנו...
אני לא מבין את זה... מישאומר שהוא צם, יודע בכלל על מה הצום... אתם לא מבינים איזה נזק צום עושה לגוף בגיל שלנו...
Z Zot ani 1 New member 26/7/04 #19 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תאמין לי מי שצם יודע למה הוא צם... ושמעתה פעם על דיאטות כאלה מיוחדות של צום? שעושים כדי לטהר את הגוף לפי הרפואה? כן כן...עושים את זה לא רק לפי הדת... בקיצור צום לא עושה שום דבר מזיק לגוף...
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תאמין לי מי שצם יודע למה הוא צם... ושמעתה פעם על דיאטות כאלה מיוחדות של צום? שעושים כדי לטהר את הגוף לפי הרפואה? כן כן...עושים את זה לא רק לפי הדת... בקיצור צום לא עושה שום דבר מזיק לגוף...
L leofur New member 26/7/04 #20 כאן הטעות שלך.... לצום מדי פעם בריא אך ורק בגיל מבוגר יותר... מה שקורה כשאת צמה שהגוף מתחיל לשרוף חלבונים...או משהו כזה.. מה שבטוח בגיליינו כלומר 18 ומטה זה לא בריא
כאן הטעות שלך.... לצום מדי פעם בריא אך ורק בגיל מבוגר יותר... מה שקורה כשאת צמה שהגוף מתחיל לשרוף חלבונים...או משהו כזה.. מה שבטוח בגיליינו כלומר 18 ומטה זה לא בריא
Z Zot ani 1 New member 26/7/04 #22 אתה לא עושה כאן צום של שבוע זה סה"כ 25 שעות שבחלקם הגדול אתה יושן....גם ככה.... ותאמין לי מנסיון זה לא עושה דבר לגוף שלך... וזה מנסיון של דורי דורות... תנסה ותראה...
אתה לא עושה כאן צום של שבוע זה סה"כ 25 שעות שבחלקם הגדול אתה יושן....גם ככה.... ותאמין לי מנסיון זה לא עושה דבר לגוף שלך... וזה מנסיון של דורי דורות... תנסה ותראה...