"מישהו פעם"

רק לגבי אטרף - אם שרלילן כמוני

ויתר מזמן על אטרף, יש דברים בגו
ורק כדי לסבר את האוזן, מהרגע שנכנסתי לאטרף הפכתי לארנק
ארוחות ערב ביקשו ממני
תפריט תשלומים על פעילויות מיניות בגופי
ועוד ועוד
ברררררררררררררררר

איך בקשו ממך ארוחות?

עם איזה סוג של אנשים דברת?

אצלי זה קטע.
השם שלי שם הוא מאוד תוקפני.. אני בעצמי לא כל כך נחמד שם וכנראה כבר די שונאים אותי

אני שולל במיידי את כולם. האמת, שזה טיפה חבל. אבל נו, שיהיה.

פשוט מאוד

פונה אליך X שולח תמונה, אחר כך זורק הצעה להיפגש. אתה "תמים" שכמוך שמח שזה לא עולה לך כסף, יעני "לא זונה" ואז נקבעת פגישה בשעה Y במסעדה Z וצפוי שתשלם עבור הארוחה.
חחחחח
לא הגעתי לארוחות ולא שלמתי גרוש, אם אני משלם אני רוצה לדעת על מה ולמה ולמי אני משלם, גם אני "זונה" לא קטן.

זה נשמע כל כך דבילי.

אני זוכר שהציעו לשלם עלי ואני סרבתי.
אני לא צריך שוגר דדיז. אני יכול לממן את עצמי.
תודה.

makel1

New member
אולי אוכל לתרום לך קצת מהניסיון שלי

לפני כמה שנים הייתי במצבך, פחות או יותר. אני גם כמוך חשבתי - אולי אני מפספס משהו בזמן שאני ״רק״ עם גבר אחד. הכרתי מישהו, חמוד אמיתי. הכל היה טוב. היינו באותו ראש, דיברנו שעות על גבי שעות בטלפון.. ישנתי אצלו הרבה.. נמשכתי אליו ברמות מטורפות (וכן, סקס מושלם). אבל אני, ילד קטן שחושב שבכל מצמוץ הוא מפספס משהו ממה שהעולם מציע לו, החליט שזה לא מספיק לו. אז ערב אחד יצאתי והכרתי מישהו. ובאותו שבוע הכרתי עוד שניים (את כולם הכרתי בפאב/מסיבה וכאלה).
כך יצא שבמשך כמעט חודש ״יצאתי״ עם ארבעה אנשים.. מדהימים אחד אחד, אבל אתה יכול להבין מה זה עשה לי.. באותם ימים נהנתי מזה. הרגשתי שאני לא מפספס כלום..
אממה, במבט לאחור הבנתי איזה טיפש הייתי. מעבר לזה שהרגשתי חרא על זה שרימיתי ארבעה אנשים מקסימים ונתתי להם תחושת שווא של התחלת זוגיות, הבנתי שמעבר להנאה הרגעית, לא נהנתי באמת מאף אחד מהאנשים.. הרגע שהחלטתי שאני נשאר עם הבחור המקורי הגיע מאוחר מידי והבנתי שאני כבר לא שם..
באותו זמן שהחלטתי לסיים את הקשר גם עם הבחור המקורי, הרגשתי לראשונה על בשרי את הפתגם - ״תפסת מרובה - לא תפסת״..
אם נעים לך איתו - זרוק הכל לפח. אטרף יחכה לך, תאמין לי

בהצלחה :)

למעלה