מישהו פה?

דיטי

New member
אני לא יושנת, אני ישנה

בעצם, אני גם לא ממש ישנה
. למה? ההשערה שלי שאני סובלת מפאזה מאוחרת. זה אומר שהחיים שלי מתנהלים באיחור של כמה שעות ממה שנחשב נורמלי. זה נובע, בעקרון, מבעיות בהפרשת מלטונין/סרטונין. הפתרון הוא זריקות/כדורי מלטונין, אבל אני לא מרגישה צורך בפתרון, כי אני במילא שונאת את הבוקר ומתה על הלילה וגם הזזתי את הלך החיים בהתאם, כך שאני מתחילה לעבוד רק אחר הצהריים (בימי שישי ב- 11, אבל אני תמיד מאחרת לפחות חצי שעה), מסיימת לעבוד בלילה ואחרי זה יכולה לצאת לבלות כל יום. לא שאני מבלה כל יום, הרגליים שלי לא יעמדו בזה וגם ככה אין כל יום מקום שמענין אותי לצאת אליו. חוץ מזה, אני גם סובלת מאינספור יקיצות; לעתים מאוד רחוקות תתקוף אותי יקיצה מוקדמת; וקשיי ההרדמות שלי שופרו פלאים כשהתחלתי להכנס למיטה רק ב- 4 בבוקר ולא קודם. אה, גם זה שהפכתי לאדם מאושר שיפר לי מבחינת קשיי ההרדמות. פעם זה לקח שעתיים וחצי. היום לרוב אני מצליחה להרדם אחרי חצי שעה. בעקרון, הבעיה הבעייתית שלי היא אינספור היקיצות.

דיטי

New member
אה, ונראה לי שאתה לא יודע

ואולי עכשיו מבין כבר לבד - דיטי = דנטל.

Evil Gremlin

New member
אני יודע שזה חסר תועלת

אבל אני אלך לנסות לישון, לא כי אני רוצה אלא כי נראה לי שאני צריך..... אני חייב את זה כדי לצאת מענארף מה זה המצב הזה שאני נמצא בו עכשיו..... מחר אני עושה שינוי זהו!!!! היגיע הזמן להשתלט קצת על עצמי!!!!!

עזוב אותך משינוי...

אתה עובד או לומד או שיש לך באמת סיבה לעשות תשינוי? (כאילו חוץ מהעובדה שאתה רוצה להיות "נורמאלי"?) סתם לא, אני כן עובדת וכן לומדת ואני חיה דיי מטורף בגלל השינה הקלוקלת שלי... אז אממ.. לא יודעת אולי זה לא מתאים לכולם..

Evil Gremlin

New member
השינוי לא מתבטא בשינה

פשוט עכשיו החיים שלי לא מתנהלים... בכלל זהו נשבר הזין צריך לכת את עצמך בידיים

Evil Gremlin

New member
טוב זה די עלוב להגיב לעצמך

ניסיתי להרדם מלא זמן... ישנתי עד 8 ומאז אני סתם הסתובבתי בתקוות שווא להרדם..... למה??? עכשיו עוד יום של עייפות

למעלה