איציק?!?! what the fuck?!
¥ ¥מייקלית¥ New member 5/10/02 #22 נו את לא מכירה את איציק? ../images/Emo23.gif נו איציק השכן!!!! שיש... פושטקית..! איציק = איסיקיו וכן יש לה
נו את לא מכירה את איציק? ../images/Emo23.gif נו איציק השכן!!!! שיש... פושטקית..! איציק = איסיקיו וכן יש לה
I ilovem New member 5/10/02 #23 אין לי איציק, אבל אם את רוצה.. לעשות החלפות אז יש לי דני. והוא עדיין בתוקף! אבל לא דני רגיל, לאאאאאא, אלא דני וניל, מהסוג שטעים יותר לאכול עם מזלג ולא עם כפית.
אין לי איציק, אבל אם את רוצה.. לעשות החלפות אז יש לי דני. והוא עדיין בתוקף! אבל לא דני רגיל, לאאאאאא, אלא דני וניל, מהסוג שטעים יותר לאכול עם מזלג ולא עם כפית.
¥ ¥מייקלית¥ New member 5/10/02 #24 יה דני ../images/Emo99.gif ../images/Emo23.gif היא סתם פושטקית אז תתני לי אותו?
¥ ¥מייקלית¥ New member 5/10/02 #26 נו באמת! ../images/Emo23.gif היא פושטקית, פושטקים יודעים הכל כי יש להם מורה טובה! (כן אני המורה! ניחשתם נכון!) *אורית ביצפר לפושטקים*
נו באמת! ../images/Emo23.gif היא פושטקית, פושטקים יודעים הכל כי יש להם מורה טובה! (כן אני המורה! ניחשתם נכון!) *אורית ביצפר לפושטקים*
¥ ¥מייקלית¥ New member 5/10/02 #28 דניאלה ../images/Emo23.gif מה נשמע? רוצה להיות פושטקית? יופי! אז את מוזמנת לבית הספר שלי, אל תדאגי מותר ללעוס מסטיק בשיעור אין מבחנים, את יכולה לצאת מתי שאת רוצה, לא נותנת שיעורי בית, תלבושת חופשית. שווה ביותר, נו מה את אומרת? *10000000000 ש"ח לתשלום
דניאלה ../images/Emo23.gif מה נשמע? רוצה להיות פושטקית? יופי! אז את מוזמנת לבית הספר שלי, אל תדאגי מותר ללעוס מסטיק בשיעור אין מבחנים, את יכולה לצאת מתי שאת רוצה, לא נותנת שיעורי בית, תלבושת חופשית. שווה ביותר, נו מה את אומרת? *10000000000 ש"ח לתשלום
¥ ¥מייקלית¥ New member 5/10/02 #32 טוב נו ../images/Emo23.gif בשבילך ההרשמה חינם. כי את מיוחדת אז יאללה מצטרפת??
A Art Of Madness New member 6/10/02 #37 דניאלה ../images/Emo24.gif ../images/Emo19.gif ברוכה לאחוות הפושטקים!
¥ ¥מייקלית¥ New member 6/10/02 #39 וולקם! ../images/Emo23.gif שיעור פושטקיע התחיל אז נא להרבות בלהשתמש באיקון אין אצלינו ה! לא אין! יש רק ע!!! מובן? ו... זהו להיום פושטקית שלי, נתראה מחר ופושטה (סיון) תלמדי גם את!!! כי הציון שלך לא כל כך טוב!
וולקם! ../images/Emo23.gif שיעור פושטקיע התחיל אז נא להרבות בלהשתמש באיקון אין אצלינו ה! לא אין! יש רק ע!!! מובן? ו... זהו להיום פושטקית שלי, נתראה מחר ופושטה (סיון) תלמדי גם את!!! כי הציון שלך לא כל כך טוב!
A Art Of Madness New member 5/10/02 #29 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo19.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קרועה............. טחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo19.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קרועה............. טחחחחחחחחחחחח
¥ ¥מייקלית¥ New member 5/10/02 #30 מה את צוחקת?? ../images/Emo23.gif את צריכה לקבל עונש! תכתבי 10000000 על דף "אני פושטקית רעה"! יש לך חצי דקה!!! אני רוצה את זה מ-ו-כ-ן!!!
מה את צוחקת?? ../images/Emo23.gif את צריכה לקבל עונש! תכתבי 10000000 על דף "אני פושטקית רעה"! יש לך חצי דקה!!! אני רוצה את זה מ-ו-כ-ן!!!
A Art Of Madness New member 6/10/02 #33 חחחחחחחחחחחחחחח...... ../images/Emo19.gif פושטקית רעה..... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני *לא* פושטקית רעה! ויש לי רק דבר אחד להגיד לך הממממ.... עוד קצת..... נוווו! נה נה
חחחחחחחחחחחחחחח...... ../images/Emo19.gif פושטקית רעה..... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני *לא* פושטקית רעה! ויש לי רק דבר אחד להגיד לך הממממ.... עוד קצת..... נוווו! נה נה