מישהו פה?

ilovem

New member
מישהו פה?

או ש(כרגיל) אני שוב פעם מדברת רק עם עצמי...בראסמי- אני החברה הכי טובה שלי, כי כל השאר לא מבינים את השגעונות של עצמי, אנוכי (בלי איירין)

shourka

New member
יעלוש

פשוט לכולם יש פה ביתצפר ומבחנים - לפחות לי ולדניאל אז כך שתמיד בזמן הלימודים הפורם די מת ... ניפגש בחנוכה -- סתם אני פה כמעט כל יום..

ilovem

New member
גילוש!!!

רק לי אין ביצפר..עצוב... אני ברוגז איתך! לא רצית לגלות לי
סתם! אני שמחה שלפחות אתה פה...

shourka

New member
הייתי שמח

לשוחח איתך עכשיו אבל מצטער אני חוזר ללמוד עכשיו גם אני לא פה...

The MoonWalker

New member
אני גם פה...

ויש לי בקשה: כל פעם שמשעמם לך, בבקשה אל תפתחי הודעה חדשה!! אוקי?? בבקשה!! תודהההה תשרשרי להודעות קודמות או משהו כזה...

dancing machine

New member
אני פה תמידדדדדד

דרך אגב יעל, את הילדה הכי מצחיקה שאני מכירה.....!!!!! ושי גסר מהמש´´צים הראתה לי תמונות מהטיול וראיתי אותך שם :))))

ilovem

New member
עצובבבבבבבבב...

שאני הבנאדם הכי מצחיק שאת מכירה בגלל ש... א. אני לא בנאדם, אני ג´ינג´ית וזה שני דברים שונים חלוטין. ב. אני לא מצחיקה, הבעיות הנפשיות המורכבות שלי מצחיקות אותכם, ולא אני. ג. לאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!! אני לא פוטוגונית בגרוש! אני בכלל לא ניראת ככה! אני בטח ניראת מאתיים קילו, מטר חמישים או משהו כזה...... כשתראי את המקור, את תביני את מימדי הכיעור האמיתיים, ואז תעדיפי להסתכל בתמונות, אבל קודם תראי את המקור! וכן, כרגע סתרתי את עצמי, או לעצמי, פשוט הידיים שלי עפות פה לכל עבר, טוב השעמום עושה לי את זה.....

ilovem

New member
ועוד פעם אני פה לבד...

הפעם אני כבר לא חולה (בערך), אבל בת דדוה שלימתחתנת אז נשארתי בבית. מה קרה שבלילה לא נכנסו לפה הרבה? או שכן נכנסו ולא רצו לפתוח הודעות חדשות? דניאל- הנה , לא פתחתי הודעה חשדה, נכון שאתה גאה בי על זה?
טוב, אז כנראה ששוב אני מדברת לעצמי. דרך אגב- אני רבתי עם עצמי, ועצמי ברחה מהבית. אז אם אתם רואים את עצמי במקרה- תגידו לה שאני מצטערת. אוקיי?

ilovem

New member
יופי, עכשיו גם היא ברחה.

ואני שוב פעם לבד! שרונה- את יודעת מה קרה לקופ? הוא לא עולה לי...

pulpula

New member
אני כאן עכשיו..

קופ לא עבד אתמול ,אבל היום הכל טוב.. אגב אני לא קיפוד.. תרדי מזה לאלתר!

ilovem

New member
תלוי...

תגדירי "הולכת"...... סתם! אני אמורה להיות בבי"ס....אמורה- מילת המפתח.

ilovem

New member
למה שאני אלך?!

משעמם שם..... ועכשיו ברצינות- יומיים הייתי ´חולה´, והיום לא הלכתי כי בת דודה שלי התחתנה.

ilovem

New member
אני עוד פעם לבד?! אוף...

האמת? שאני מה זה בנאדם נרקסיסט. רוב האנשים שנכנסים לפה ורואים שהם לבד, הולכים. אבל לאאאאאאאאאאאאא, לא אני......אני חייבת, פשוט חייבת להכריז בקולי קולות- א - נ - י ל - ב - ד...... איזה בנאדם צומי אני...אבל זה מה יש. מישהו פה?!

למעלה