מישהו פה גר בכפר סבא?

gogomama

New member
מישהו פה גר בכפר סבא?

מישהו גר בכפר סבא? אני רוצה מישהו שגר בכפר סבא מישהו שאני יוכל לשחק איתו ומי יודע אולי אני מכיר ואתו במקרה

imdark

New member
יש כמה ילדים

בן דוד שלי וחברים שלו רצו לפתוח מועדון בכפר סבא בן דוד שלי שחקן שח והוא מבין קצת בגו בגלל מה שלמדתי אותו אני חשבתי להדריך אותם אבל אין לי מספיק זמן איזה רמה אתה? אולי תוכל לשחק נגדם

gogomama

New member
ילדים בכפר סבא

היי תודה על המידע אני ברמה 29קיו ואני בן 14 אתה יכול לתת לי שמות שלהםועוד כמה פרטים עליהם ואולי אני יפתח איתם את המועדון בכפר סבא

imdark

New member
אחלה

הם בגיל שלך בערך אז אדיין אין להם מנחה זו בעיה בכל מקרה אם אתה מוכן להשקיע מאמץ אני אשמח ללמד אותך אי אפשר לפתוח מועדון בלי שחקנים חזקים יותר ברמות שלך ושלהם משחקים לא יעזרו לכם הרבה אתה צריכים לשפר את הפתיחה שלכם ולהכיר את התאוריה ללמד לקרוא הרבה ומהר ללמוד עיניים ובעיות מורכבות של סקי וזה יספיק לכם כדי לעבור את ה20 אני יביא לך את הטלפון של אחד מהם בפרטי מחר

gogomama

New member
אין לי בעיה

אני אשמח שתלמד אותי רק תן לי את הרמה שלך ואת הכינוי שלך הכינוי שלי זה freestuff

TheGo

New member
אני גר בהוד השרון

וזה ממש ליד, ניסיתי להקים מועדון ועשיתי הכל גם יש לי מספיק ילדים אבל מקום אין אז אם תמצא מקום אני חושב שיבואו עוד כמה ילדים (אלה שלא פרשו בנתיים)

dark max

New member
אני גרה בכפר סבא

אבל אני לא יודעת מה הרמה שלי. שלח לי מסר בשביל כל הפרטים =].

gogomama

New member
ילדת כפר סבא

אם את משחקת ב-kgs אז מה הרמה שלך? בת כמה את? ואיך קוראים לך?

dark max

New member
בת 14

קוראים לי גילי אבל אני מעדיפה קיל/אילירייה. שיחקתי בKGS פעם או פעמיים, עדיין אין לי שם רמה. אני יכולה להתחבר רק מהמחשב של אחותי והוא רוב היום תפוס \=.

Ryuusuke

New member
אני גר בהוד השרון, 2 מטר מכפר סבא

אין מצב שאתה מכיר אותי, אבל. כמעט בן 18, בערך קיו 11. לא משחק ב KGS יותר.

למעלה