מישהו פה אוהב JRTHRO TULL?

SMILE 4 NOTHING

New member
YO! נראה לי שאני מקנאה

אבל אני לא סגורה על זה!!! את\ה בטח בן אדם מאושר!

אני רוצה

שאנשים יהיו חולים על להקות, ולא אל. שתקחי שתי שניות לבדוק שכתבת jethro ולא jrthro ושתדעי איך לאיית שמות של אלבומים שאת מדברת עליהם. זה הכל.

DISTURBED

New member
למה אתה נטפל סתם?

אף פעם לא קרה לך שהתבלבלת בכתיבת הודעה? מה העניין הגדול? זה אחד הדברים הכי שטותיים שראיתי שיכולים להביא לעוד מריבה טיפשית ומיותרת....

דווקא לא *כל כך* טפשי

אני עצבני, עדיף לי להוציא את הזעם בפורום מאשר על אנשים שאני מכיר בצורה קצת יותר אינטימית. זהו, נגמר. ובלי קשר שתי שניות לבדוק את האיות של ההודעה לא יהרגו אף אחד ויהפכו את כל העניין ליותר קריא ונעים למראה.

starless

New member
צודק

ודרך אגב אפם במקום בעיברית תכתבו באותיות של המקלדת צודק באנגלית יצא לכם muse

starless

New member
אפם =אם

ומה שהתכונתי שבמקום של האותיות בעיברית אבל לעשות קפס לוק יצא לכם MUSE

SMILE 4 NOTHING

New member
סליחה שהתפקשש לי! אבל

בא לך להפסיק עם התוקפנות זה לא במקום.וחבל.אני אשתדל להבא.בשבילך? קפיש? =)

a_duck

New member
הכי מעצבן זה...

כשכותבים "עם" במקום "אם"...וממשיכים לכתוב ככה גם אחרי שמעירים להם...

jam 292

New member
100 בוטלגים ??!!! ...

של מי אם מותר לשאול ??? [לד זפלין ?] 100 שירים בוטלגים? או 100 אלבומים [בוטלגים] ??

pinky_unna

New member
כן מאה בוטלגים...

לא שירים אלא דיסקים והם מן הסתם של הלהקה שעליה מדובר באשכול Jethro Tull

taya

New member
טוב,

אז חברים, מה יותר טוב Thick As A Brick או Aqualung ? אני חושבת שכמה אנשים סיפרו פה שהיו בהופעה שלהם בארץ, איך היה ? מה הם ניגנו ? (אין לי מושג למה אני לא יודעת את זה עדיין). וגם אתם שמתם לב שיש את השש שניות הראשונות של Thick As A Brick בפרסומת למכוניות ? (או שהיא לא הגיעה לארץ..?). אה, הזכרתם לי. שלשום פגשתי איש אחד בהום דיפו שאוהב אותם. זה מוזר, כי הוא היה ממש זקן, יותר בכיוון של בילי הולידיי מג´ת´רו טאל. הוא התחיל לשיר לי Thick as ולקפוץ על רגל אחת. והוא עוד היה במן משהו-שקצת-דומה-לחליפה. בכלל, מקודונלדס והום דיפו הם המקומות למי שרוצה לפגוש אנשים משונים (מה אתם רוצים ממני ? אני באתי לשם בשביל מדף). וכבר סיפרתי לכם שאבא שלי היה בהופעה שלהם כשהיה צעיר ? :)

pinky_unna

New member
אז ככה:

Aqualung לטעמי הוא הדיסק החלש ביותר שלהם מבחינה מוזיקלית (ומשום מה המצליח ביותר) אני חושב ש-Thick As A Brick טוב ממנו בהרבה והייתי בהופעה שלהם בארץ ובעוד כמה הופעות בעולם בארץ הם ניגנו את: For Athousand Mothers Nothing Is Easy Thick As A Brick (גירסה מקוצרת כמובן) Hunt By Numbers Bouree Water Carrier Habanero Reel 70´s Medley Pibroch Hunting Girl In The Grip Of Stronger Stuff My God (אם מישהו שמע צרחה בתחילת השיר אז אני מכיר את הצורח) Passion Jug Living In The Past Locomotive Breath Aqualung Protect And Survive וכמו בכל הופעה: Cheerio אפילו השגתי בלון!

למעלה