מישהו פה אוהב JRTHRO TULL?
י יעקוב הזגג New member 6/11/01 #12 אבל לא התפתח דיון אז אולי משהו בשאלה או בתשובה היה לוקה בחסר. אני יודע שאני תוקפני סתם, מותר לי.
S SMILE 4 NOTHING New member 7/11/01 #17 אני בת!!! ../images/Emo13.gif וג´טרו טול הם אחלה דבר! הם עשו את הכמעט בלתי אפשרי- החיבור של חליל עם גיטרה חשמלית!
אני בת!!! ../images/Emo13.gif וג´טרו טול הם אחלה דבר! הם עשו את הכמעט בלתי אפשרי- החיבור של חליל עם גיטרה חשמלית!
S SMILE 4 NOTHING New member 7/11/01 #20 אשכרה!וכל פעם שאני שומעת אותם אני מרגישה ביער ובהתחשב בעובדה שטבע זה הדבר הכי יפה בעולם אחרי מוזיקה זה עושה את המוזיקה כ"כ קסומה ויפה שזה מדהים!אבל לצערי אני חדשה בקטע של JETHRO
אשכרה!וכל פעם שאני שומעת אותם אני מרגישה ביער ובהתחשב בעובדה שטבע זה הדבר הכי יפה בעולם אחרי מוזיקה זה עושה את המוזיקה כ"כ קסומה ויפה שזה מדהים!אבל לצערי אני חדשה בקטע של JETHRO
M MuffinMan New member 7/11/01 #22 שמעתי לעמוק רק את שלושת הדיסקים: THICK AS A BRICK AQUALUNG MINSTRIL IN A GALLERY וזה משאיר לי עוד 4 דיסקים שלהם שיש לי.... תקשיבי למוזיקה באמצע היער
שמעתי לעמוק רק את שלושת הדיסקים: THICK AS A BRICK AQUALUNG MINSTRIL IN A GALLERY וזה משאיר לי עוד 4 דיסקים שלהם שיש לי.... תקשיבי למוזיקה באמצע היער
N Nanook New member 8/11/01 #29 הם עשו את זה נורא מעולה ורוב מי שניסה לשלב כלים קלאסיים ברוק עשה את זה די חרא.... ~MUFFINMAN
E epitaph New member 8/11/01 #32 אם שמעת רק את מטאליקה אז כן... מה עם קאמל? קינג קרימזון?...ברוב הלהקות הפרוגרסיביות יש שילובים של כלים קלאסיים...
אם שמעת רק את מטאליקה אז כן... מה עם קאמל? קינג קרימזון?...ברוב הלהקות הפרוגרסיביות יש שילובים של כלים קלאסיים...
N Nanook New member 8/11/01 #34 אוקי... קאמל לא שמעתי הרבה מודה אבל אני מדבר ככלי עיקרי..... קינג קרימזון... זה משתנה... בג´תרו כל שיר שלהם יש בו חליל צד
אוקי... קאמל לא שמעתי הרבה מודה אבל אני מדבר ככלי עיקרי..... קינג קרימזון... זה משתנה... בג´תרו כל שיר שלהם יש בו חליל צד
T taya New member 6/11/01 #4 . "With my lyrics and Led Zepplin´s music we could be quite a good little rock-an-roll band".
P pinky_unna New member 6/11/01 #5 חולה אליהם!!! יש לי בבית בערך מאה בוטלגים שלהם וכמובן את כל הדיסקים שהם הוציאו הם ממש ממש טובים!