אני ממש מתחבר לסאונד הזה ורוב הפדאלבורד שלי
בנוי על זה
יש לי כמה סוגים של ביג מאף וביניהם הרוסי והראמס אד ואתה צודק זה לא נותן בדיוק בדיוק
קניתי את הפאוור בוסטר של קולורסאונד שעזר לי מאוד מאוד להגיע לסאונד ממש דומה
מבחינת גיין
אם זה פאז אז הפאז פייס (הכחול) של דנלופ והראמס אד,מצד שני יש אחלה מודפיקציות פשוטות מאוד גם לרגיל ככה שאפשר לעשות משהו זה ממש לא נורא.
מבחינת מודולוציה
פייזר-בלי הרבה שטויות,פשוט אחד שמקבל עוד פדלים טוב אני משתמש בMXR והוא עובד נהדר
פלנג'ר-הוא השתמש באלקטריק מיסטריס של EH ותאמת שהאלקטריק מיסטריס החדש לא עושה את העבודה,כאילו חסר שם משהו.
דיליי/אקו-גילמור השתמש בבנסון אקוראק,שקצת יקר לקנות עכשיו וגם לדעתי יש אחד או שתיים בשוק,התחליף האידאלי(ושאני לא אמכור לעולם!) הוא הדלוקס מאמורי מן,פשוט מדהים אותי כל פעם מחדש,פשוט אפקט מדהים.
כמו כן PRO GUITAR SHOP הוציאו לא מזמן בבלעדיות את הפלשבק של TC בגרסה שלהם שנקראת ALTER EGO שזה אותו דבר כמו הפלשבק המעולה של TC רק הוסיפו 2 אופציות נוספות שהן ה דלוקס מאמורי מן והבנסון אקוראק
עוד משהו שמאוד מאפיין את הסאונד של גילמור הוא מערכת הרוטיטינג ספיקר של ימאאה
שהיא בערך בגודל של פול סטאק ויקרה להחריד וצריך להפעיל אותה בוולים מוגזם
התחליף הזול יותר הוא הרוטוויב של דנלופ שלפי גילמור,אחד הדברים שטכנולוגיה עשתה הכי טוב.
משהו שלא יודעים על הסאונד של גילמור,שאחד מהפורום פה אמר שהוא עושה בדרך כלל בלי קשר לגילמור,זה שצריך הרבה ווליום,גילמור מסתמך המון על ווליום גבוהה,כשראיינו אותו על קומפטרבלי נומב,הוא אמר שאין שום סוד,הריג הרגיל שלו פשוט בבוסט רציני ווליום גבוה.
כמובן שיש עוד המון דברים כמו טוק בוקס וכל תקופת הקורניש והפאדלים של סקרידי ,בקיצור יש לא מעט
אם תרצה משהו ספציפי תשאל