מישהו ניסה\הצליח?

byrdparis

New member
מישהו ניסה\הצליח?

להגיע לחיבור אפקטים בפדל בורד שנתן את הסאונד של גילמור?
או במילים אחרות, יש העדפות\המלצות לאפקטים שניתן למצוא גם בארץ שיתנו את הסאונד שלו פחות או יותר?
הmuffים של EH (הרגילים) כיום, לא בדיוק עושים את זה.

DC400

New member
יצא לי לשמוע שיחזור טוב

אבל זה היה עם חלק מהדברים שהוא משתמש .
(קורניש , קומפולטור , סטארט ישנה ,טיוב דרייבר ) .

byrdparis

New member
G-2?

נראה לי שאין מנוס וצריך להזמין משהו from over the sea..

קראתי\שמעתי ש SUF VRH נשמע מאד דומה.. לתקופה של DSOM..
אולי אזמין אותו..

אני עדיין בועט בעצמי על כך שלא שמרתי חלק מהדברים שמכרתי לפני שנים (TW, ועוד כמה דברים שהיום כמעט ואי אפשר למצוא בארץ)

DC400

New member
אגב

להזמין קורניש מעכשו זה לחכות 9 חודשים .
הבחור מתחיל להראות סימני פרישה , אז אני ממליץ לכל מי שחכם ויש לו כסף להזמין כמה להשקעה .

אישית- אהבתי יותר את ה SS3
אבל זה שאלה של ציוד / סגנון נגינה .
זה כל הקטע פה , שאפשר להשיג סאונד כזה בכמה דרכים .

assafloya

New member
אני מוכר את הגרסא של Skreddy ל- Ram's head

Skreddy Ernie - נשמע ממש קרוב לקורניש. מוזמן לבוא לשמוע אותו...

byrdparis

New member
מכיר..

אבל מה זה קשור?

אפשר לסגור את הפורום וללכת כל היום לעשות GOOGLE על כל דבר, או לשבת ב TGP וזהו

כל הכיף זה קצת לשתף או לנסות להזין אחד את השני בכל מיני דברים בעברית, מה יש בחנויות בארץ, מה אנשים קנו פה, למה הם החליפו, מי מתי למה וכמה.. וכו..
הפורום הזה קצת מת... חבל.

לפני כמה ימים פתח פה מישהו שרשור על פיקגארד חדש שהוא עשה לעצמו, החליף פיקפאים למשהו בוטיקי ונחמד
רוצה להחליף פדאלים.. וואלה.. בקושי 4-5 תגובות היו לו וגם ששאלו או ניסו לדובב אותו הוא הפנה לאיזו הודעה אחרת שלו..
שרשור כמו שלו בפורום בחול היה מקבל איזה 2000 צפיות ו 200 תגובות לפחות.. אפילו רק של עידוד..
סתם באסה.

MetalicBluz

New member
ככה זה בחיים איש :)

וזה נכון מה שאמרת לגבי הפורומים בחו"ל. אבל כאן זה לא חו"ל..
ומלכתחילה פרסמתי עם ציפיות נמוכות. ככה שכל אחד שהגיב ואהב ממש שימח אותי כי הייתי עם רגשות מעורבים לגבי הפיקגארד..

אישית, אני חושב שיש כאן תעבורה מאוד גדולה בפורום הזה ומסתובבים כאן אנשים ברמה. עם הרבה ניסיון וידע.
אבל אם יש משהו שאני שונא זה כשמישהו פותח פוסט ומרגיש שהעולם חייב לו משהו. מצפה לתגובה מהירה ומפורטת. על פוסטים כאלה אני כמעט אף פעם לא מגיב. והם גם נשארים בד"כ מיותמים מתגובות..
ולגבי פוסטים רגילים שמתפרסמים, מה שזה לא יהיה.. אי אפשר להכריח אף אחד להגיב. מדינה חופשית (יחסית)

N i r T

New member
אני ראיתי את העבודה שעשו לך בלייב

הייתי בחמישי בצהריים בוילד גיטרז.. אכן מרשים (אם כי פאשיסטי קלות לטעמי האישי) וכמו שאמרתי לך שם - תחליף את הגוף לגוף לבן (בקטנה להביא מ- EBAY משהו מתאים).

MetalicBluz

New member
אה וואלה זה היית אתה?

nice to know ונעים להכיר :)

מה שאתה רואה כפשיסטי אני רואה כפטריוטי וכגאווה על זה שאני ישראלי אבל לא נתווכח על זה..

מה שאמרת לגבי גוף הגיטרה אתה לא היחיד שאמר לי את זה (בין אם להחליף ללבן או כחול). אבל ברצינות? להחליף את גוף הגיטרה בגלל חתיכת פלסטיק?

where is the logic?

N i r T

New member
בכבודי ובעצמי..

אל דאגה. אני מניף בגאווה את דגל ישראל ביום העצמאות אבל משם ועד לצבוע את זה על הגיטרה... אבל לא נתווכח כאמור

ובטח להחליף את הגוף. תשמע - אמרת את זה - פטריוטי וגאווה - מצדיק לטעמי את ההחלפה. אתה תקבל גיטרה שנראית באמת אבל באמת מדהימה (ואולי אז יתעוררו אפילו בי הרגשות הפטריוטיים). ושוב - זו סטראט.. זה כמו לגו. מפרקים ומחליפים. צלם אותה ותעשה פוטושופ בשביל לקבל מושג איך זה יראה..

N i r T

New member
לא נראה לי...

גוף חדש יעלה פחות מאשר עבודת צביעה מקצועית שדורשת קילוף הצבע הקיים עד העץ, מילוי חורים, שיוף והחלקה ואז כמה שכבות צבע + לכה.. והכי גרוע - אם בסוף זה לא יוצא טוב אתה תקוע...
סטאפיסט מיומן עושה עבודה כזו (החלפת גוף) תוך שעה להערכתי (ויתקנו אותי המומחים). אפילו לא צריך להוריד את המיתרים - רק לשחרר אותם. החלק הכי מסובך בכל הסיפור הוא לכוון אינטונציה אחרי ההחלפה (כי מרחק הגשר מהצוואר קרוב לוודאי שישתנה מעט).

MetalicBluz

New member
בינתיים אני אשאר עם הגוף שלי..

אם פעם אני אשתדרג לאיזו ק"ש כחולה או לבנה אז אני אעביר את הפיקגארד כמו שהוא עם הפיקאפים (הבאמת מדהימים). עד אז, אני אשאר עם הגוף שלי.. טוב לי איתו.

קבל, סתם בשביל הסבבה והפינטוז...

והפטריוטיות.
גם עכשיו היא נראית אחלה לדעתי, מאד מיוחדת.

MetalicBluz

New member
וואו!!!

איזה תותח אתה.
טוב תן לי שנייה לעכל את זה חח
במבט ראשון הכחולה יפה יותר. במבט שני הלבנה - פחות עומס של כחול.
במבט שלישי.. טוב, הולכים להיות כאן הרבה מבטים..

MetalicBluz

New member

אבל הקטע הוא שאיך שלא מסתכלים על זה, הדגל חייב להמשיך על הגיטרה עצמה אחרת זה מאבד את האפקט.
על גיטרה כחולה אני לא אלך. אני אקבל הרעלה של כחול חח
עם כמה שזה משתלב יפה אני לא מת על הצבע הזה בגיטרות..
ולגבי גיטרה לבנה, שים לב שהצבע הלבן של הדגל הוא לא כמו הלבן של הגיטרה. אם כבר גוף לבן אז לבן לגמרי, פחות או יותר כמו הדגל.
וזה הקטע, אני חושב שבשביל להתאים איכשהוא את הלבן לצבע הגיטרה אפי (מי שצייר) יצר כאן מעבר לתלת מימדיות (קיפולים) מין משחקים של אור וצל. יש חלקים בפיקגארד שהם כהים ובכללי הגוון הוא סוג של לבן עם גוון אפור. ובוהק. כמו צבע הגיטרה העכשווי. לקח לי כמה ימים לקלוט איזו עבודה מעולה הוא עשה כאן..
שורה תחתונה, הצבע כמו שעכשיו אני נורא אוהב אותו. הוא נייטרלי כזה אבל מטאלי. לבן יכול להיות גם מגניב אבל לא שווה להחליף בשביל זה גוף.
כי אם כבר אנחנו מסתכלים אסטתית על העניין אז גם זה יראה הרבה יותר יפה עם צוואר מייפל חח.. וזה גם משהו שלא הולך לקרות..
אריאל, קבל

למעלה