מישהו משחק בגלובל?...

Tanya 18

New member
מישהו משחק בגלובל?...

יש לי עבר די מורכב עם מיו, אני משחקת סך הכל בערך 4 שנים... לפני חודש חזרתי לשחק.. השגתי divine P-A-H +7+12.... נשאר להשיג נעליים וכפפות...אני מתכננת להיות +7+12 ואז להשתדרג ל-+9+12, ואין לי מושג איך אני אעשה את זה עדיין... אני הולכת גם על קשת celestial +9+S, או +11+S... יש לי גם אנרג'י אבל אני אשקיע בה אחרי שאסיים עם האג'ליטי... יש פה מידהו שמשחק בגלובאלי?... אני בסרבר midgard...

yadiday

New member
הגלובל - חופשי רק עד

רמה 59 - לכשתגיעי לרמה 60 - לא תוכלי לשחק - אלא אם כן תשלמי והדמות שלך לא תישמר [כולל כל פרטי החשבון] - מעבר ל 90 יום ללא פעילות אני מצביע
לגלובל ....אבל זה אני,
גד.

Tanya 18

New member
אני יודעת... אני רמה 103..

יש את הסרברים הראשונים שהם למשתמשים שלא משלמים...

Tanya 18

New member
ובנוסף,

אם כבר לשחק באמ-יו ולהשקיע, אז רק גלובל.. סרברים פרטיים נפתחים ונסגרים כל יום.. שיחקתי המון זמן בשרת פרטי עד שהם מחקו את כל הדמויות על דעת עצמם... וסתם ביזבזתי את זמני על הסרבר הזה... כל שרת פרטי זה סיכון וגלובל יסגר רק אחרי שיושמד העולם :-\

yadiday

New member
זה מה שאני חשבתי

עד שהדמויות של הגלובל [אביר רמה 220 עם סט של +8+16 + CDA] [ועוד כמה יפות מאוד] נמחקו כי "לא שילמתי"

Xer1

New member
אני משחק בגלובל

בדיוק כמוך גם אני משחק בגלובל בשרת Midgard, יש לי קוסם רמה 85 (לבינתיים). אם את רוצה את מוזמנת לדבר איתי ונעשה אולי פארטי ביחד D: מסנג'ר: [email protected]

למעלה