מישהו מרגיש נרדף?

Vandal

New member
Dark matter

פירוט בויקיפדיה: http://en.wikipedia.org/wiki/Dark_matter מהקישקוש האחר שזה שמעליך כתב ( a m s t a f1 ) אתה לא אמור להבין משהו. יודעים מה שיודעים וסיפורי אגדות על רוחות מרחפות אפשר להשאיר בגן לפותח השירשור-אלוהים מת,או אף פעם לא היה קיים, חפש את התשובות שלך עם עצמיך

SakuraX

New member
איך משנים את המצב? התשובה היא:

חשיבה חיובית!!! זה כבר לא קשור לאמונה באלוהים........ אלא אמונה בעצמך..!! לחשוב חיובי ולקרוא ספרים על "כוח החשיבה החיובית"... לא מזמן ראיתי איזה אתר באינטרנט... על החשיבה החיובית.. והשפעתה על האדם והגורל...

רותי 11

New member
למעשה אמונה בעצמך היא

אמונה באלוהים. תחשבו על זה - אם אנחנו חלק ממנו ואנחנו מאמינים בו אנחנו מאמינים בעצמנו או ההפך

רוצהקשר

New member
שלום לכולם

תחילה התנצלות: לא הייתי ליד המחשב מאז התחלתם להגיב לי וחזרתי לפני כשעה, לכן לא הגבתי עד עכשיו לאף אחד. קודם כל אני מודה לכל אחד ואחת מכם על התמיכה ועל הנסיון של כל אחד ואחת מכם לעזור לי כפי הבנתו וכפי יכולתו, ולכל מי שהביע הזדהות ואמפטיה לדברים שהבאתי, באמת מחמם את הלב התמיכה והחיבוק שמצאתי בתגובות שלכם בלי ביקורת ובלי הטפת מוסר, כי אלה לא היו תורמים לי כלום. תודה תודה תודה!!! הנה תגובתי לדברים שנאמרו לי (ואני מתנצל מראש שאיני מגיב אישית לכל אחד אלא בכללי). זה לא נכון לחשוב שאני מרגיש בכל רגע ורגע רדוף שדים, עין הרע או שאני בעל חשיבה שלילית. זה ממש לא נכון לגבי. אני פועל ההיפך מכל זה. אני פועל הרבה למען עצמי מתוך אמונה בעצמי וגם במקביל מתוך אמונה שמלמעלה יעזרו לי כאשר אני עוזר לעצמי. אני לא שאני יושב בחיבוק ידים (או אפילו לא כמעט בחיבוק ידים) ומחכה "שיעשו בשבילי את העבודה", זה ממש לא ככה. אני עושה ופועל בכל דרך, ולמרות כל זה לפעמים מרגיש שכאילו "שמים לי רגלים". וזו סיבת התיסכול הגדולה, בגלל שאני עושה למען עצמי ולא יושב בחיבוק ידים. לא הגעתי לתחושות שנתתי להם ביטוי חלקי בהודעתי, אלא רק כאשר הרגשתי שאני לא יכול יותר, שאני נחנק כבר, שאין לי כח לזה, ואם נראה את הדברים האלה "כנסיונות" אז הרגשתי שאלה נסיונות גדולים מדי ומוגזמים מדי. וחשוב לי להדגיש שהמילים וההגדרות שכתבתי בהודעתי באו "בדיעבד", ולא כביטוי לדברים שאני חושב כל הזמן. עלי להוסיף ולציין שהמצב שתיארתי אינו נוגע רק לעבודה, אם כי עבודה היתה הטריגר המיידי שהביא אותי אל סף שבר והביא אותי להעלות את הדברים כאן, זו הסיבה שנתתי ביטוי לעניין העבודה, אבל היא לא הדגש, אלא הדגש הוא התחושה הקשה שכל מה שאני עושה לא מביא לתוצאות של ממש וככה ההרגשה שלי היא כאילו שמתעללים בי. מלבד מה שאמרתי (ואני מתנצל שהדברים נשמעים אולי חריפים, אבל זה ביטוי כן לתחושותי) במיוחד בעת האחרונה, אני מרגיש כאילו מתעתעים בי, או יותר גרוע מתעללים בי. לא סתם כתבתי על עין הרע, שדים וכו', כי זו התחושה שאני מרגיש, תחושה של התעללות בצורה אכזרית, ומכיוון שאמונתי באל היא חזקה, אז אני אומר אולי זה קשור לדברים אלה ולא ישירות לאל. (כי קראתי ושמעתי שיש שדים, או עין הרע, או דברים מסוג זה שיכולים לגרום לדברים כפי שאני חש אותם) ולא שאני כל הזמן בטוח ומאמין שאלה שדים ועין הרע וכו', וכמו שאמרתי זה מה שעולה לי בראש כשאלה כמעט רטורית, רק בדיעבד. ומצב זה הוא ככה פחות או יותר שנים ולא רק לאחרונה, אלא שלא תמיד הוא מגיע לעוצמות כאלה ולאחרונה הוא כן הגיע לעוצמות שלא יכולתי לשאתם. ולמי שהציע לי להתפלל: זה כל העניין, אתה לא יודע כמה התפללתי, כמה ביקשתי, כמה התחננתי, כמה הייתי על קברי צדיקים, כמה קראתי תהלים באמונה רבה ומכל הלב, וכשאני חווה מצבים כאלה שנים, אז אני מגיע להרגשות קשות של ירידה באמונה באופן שנתתי לו ביטוי בדברי. ואז עולות השאלות כמו אולי מה שלימדו אותי עלך האלהים אינו נכון, אולי אני ניגש לכל עניין האמונה בצורה לא נכונה, אולי יש כאן איזה "קצר" לא ברור באמונה, אולי הישלו אותי בחינוך הדתי ובאופן בו אני תופס את האלהים וכו' גם נסיונות הם בד"כ מוגבלים בזמן, ואני שנים במצב כזה פחות או יותר כזה ואין שינוי משמעותי למרות כל מה שעשיתי, מלבד זה שיש שינוי בתחושות שלי שלפעמים הם קלות ולפעמים הם קשות ובעוצמה גבוהה וזאת במיוחד כאשר יש התנקזות של הרבה דברים בפרק זמן קטן, או כאשר אני עושה הרבה מאמצים בכמה מישורים ואני רואה שלא יוצא כלום או כמעט כלום ממאמצים אלה, אז אני פשוט מרגיש את זה כהתעללות. רותי, אני מתנצל גם ממך וגם ממשתתפי הפורום, אם הדברים האלה אינם מתאימים לפורום זה כי אולי הוא לא נועד לסיפורים אישיים כאלה, ואולי את רוצה לשמור על שלווה ונעימות בפורום ודברי מפירים את זה. אם זה כך תגידי לי ואז אימנע לחלוטין מלכתוב דברים כאלה ולא משנה מה אני עובר. תודה רבה רבה לכם על הרצון לעזור!

רותי 11

New member
רוצהקשר יקירי ../images/Emo140.gif

ראשית זה בהחלט המקום להעלות דברים ואני שמחה שכל אחד נתן את דעתו ואמונתו וכל אחד במילים שלו או בכוונות שלו מראה לך שאתה לא לבד שכולם איתך ואם זה ככה זה צריך לומר לך שאתה לא לבד שאלוהים איתך, תראה כמה מלאכים הוא שלח לך עם פרסום ההודעה שלך. גם אני מכירה את נקודות השבירה האלה ואז באותם רגעים פתאום נזכרים בכל "הכשלונות" ובכל הדברים שלא הסתדרו לנו, אבל אל לנו ליפול ולשקוע, נכון שמותר לנו לפעמים להרפות ולפעמים כן קצת לשקוע אבל לא להישאר הרבה זמן שם כי אז אנחנו עלולים להישאב למקום של רחמים עצמיים שמאוד קשה לצאת משם. לכן יקירי תעשה כמו שירח בן יומו אמר לך תסתכל על הדברים החיוביים שיש לך בחיים ומשם תתחיל להתמקד בחיובי ובעקבות זה יגיעו עוד ועוד דברים חיוביים - זוכר - דומה מושך דומה.

נרדפות

לפעמים מצבים מסוימים בחיים שגורמים לנו אכזבה מתקבעים אצלינו כאילו היו עובדה קיימת. כפי שאתה מציג את הדברים, לקחת מקבץ של אכזבות והחלטת שזה המצב הקיים- לא כך הדבר, אלו פשוט מקרים שקרו. ברגע שתקבע רצלך את ההוויה של "אני נרדף" ,"כלום לא הולך לי".. אכן תצדיק את רצף המקרים ותצפה לאכזבה הבאה שבמהרה תבוא. לאמונה אין חלק בדבר. אם אכן אתה במצב נואש , אל תבתפק בטלפונים ושליחת קורות חיים ותחכה לתשובות, התיחס לזה כאילו חייך תלויים בזה, צא בבוקר, דפוק על דלתות, שכנע אנשים, אל תנוח עד אשר תמצא את מבוקשך. ועיצנ נוספת, במקום להסתכל על האכזבות והפגיעות, נסה להודות על הטוב שקיבלת, עשה רשימה של כל הדברים הטובים ששלח לך היקום, תגלה שאלו רבים מהאכזבות שחווית. בהצלחה.

happines s

New member
ואתם יודעים חברה מה הכי מצחיק

זה שמה שהחבר מתאר פה-קורה לכולנוווווווווווווו איזה כיף, אנחנו ביחד בחרא הזה. ואתם יודעים מה יותר כיף ומצחיק זה שאנחנו מתחילים לאט לאט במהירות לצאת מזה. כן כן חברים, אני אוטוטו כבר לא איתכם בקטע של: חוסר אהבה, חוסר כלכלי ועבודה מסריחה. אותי אוהבים יש לי אחלה עבודה שאתם לא מבינים, תפקיד כייפי מלא ועשיר רכב צמוד ווואוו איזה מזל שאני רווקה כי בדיוק הכרתי את גבר חלומותי והוא אפילו מדהים יותר מאשר בחלומות הכי ורודים שלי, כן כן חברה' אני מאווווווושרת. אז חבר'יה נתראה בצד השני איפה שהכל טוב-במקום בו צומחת הקשת בענן.... אסיים במשפט שאיש חכם אמר פעם :Break on through to the other side... בואו הרבה יותר טוב פה שבת שלום - מאושרת-

למעלה