מישהו מרגיש נרדף?

רוצהקשר

New member
מישהו מרגיש נרדף?

זו ההרגשה שלי. ולא, זו לא פרנויה, אני יכול להביא דוגמאות אובייקטיביות ותחליטו אתם. אני מחפש עבודה, פירסמתי מודעה בעיתון, היו לי הרבה טלפונים. רובם לא התאימו, מלבד אחת, עבודה חלקית מאוד. פירסמתי שוב והיה טלפון אחד שלא יצא ממנו כלום. פירסמתי שוב ושום טלפון. אני נחנק ממצב כלכלי קשה, מתחנן לסיוע מלמעלה, וכלום. אתמול מישהו הציע לי עבודה והסכמתי, אחרי 2 דקות התקשר שוב ואמר שהוא רוצה אותה לעצמו. אני חנוק ממצב כלכלי על הפנים, עושה הכל מצידי, ולא מרגיש שעוזרים לי מלמעלה, אלא מקשים עלי. "עזור לעצמך ומלמעלה יעזרו לך", זה פתגם שאני לא רואה אותו במבחן המציאות. דבר דומה בזוגיות. כל נסיונותי לא הועילו כלום, אין תוצאות והסבל בבדידות לא ניתן לתיאור. תחושה קשה מאוד, תחושה שמה שלמדתי על האל, מה שהאמנתי, לא עומד במבחן המציאות. האם זה מהאל? ואם כן למה ועבור מה מכוונים הדברים? לפעמים אני אומר שמוטב להיות אתיאיסט מאשר מאמין שעובר דברים כאלה. אולי זה מאיזה רוחות רודפות? אולי זה מעין הרע? למה אני ככה תקוע, ויותר מכך דברים לא זזים כמו שלכאורה הם אמורים לזוז, כמו שבמצב ממוצע היו צריכים לזוז? אנשים במצב כלכלי יותר טוב משלי מקבלים את מה שיכלו להסתדר בלעדיו. אני שכל כל זקוק, כל כך עושה ופועל, כל כך עוזר לאחרים בלי לצפות לתמורה, כל כך מאמין, כאילו מטיחים לי את זה בפרצוף ולועגים לי! למה ומדוע? על מה ולמה? תחושות קשות מאוד הקשורות באמונה מציפות אותי. אני מואס לפעמים בדת שלימדה אותי דברים שנראה שאינם נכונים על האל, דברים שאינם עומדים במבחן המציאות. ההרגשה היא כאילו "שעושים לך בכוונה" בצורה מכוונת להקניט אותך. בצורה המנוגדת לסבירות סטטיסטית של אדם ממוצע. האם מה שלימדו אותנו על האל הוא שקר? אולי פשוט לא למדנו את חוקי האל בכלל ומה שלמדנו פשוט אינו נכון? ואני חושב לי שמה שלמדתי זה נכון והמציאות מראה שזה אחרת! ולכן יש ציפיות או עמידה מול "מוזרויות" לא סבירות שמורגשות אצלי כרדיפה של רוחות? שעושים לך בכוונה להקניט אותך? ממה זה? אולי מזל? אולי גורל? אולי שדים? רוחות? עין הרע? סתם מזל קשה? איך משנים מצב זה? מה עושים כדי לא לעבור דברים לא סבירים כאלה? מה עושים כדי לקבל "תנאים" יותר טובים, יותר קלים ויותר נעימים? מקווה שלא הכבדתי יותר מדי כאן זה פשוט ישב לי על הלב ולא היה לי למי לפרוק לא כל אחד יכול להקשיב לדברים כאלה

רותי 11

New member
רוצהקשר ../images/Emo24.gif

כתבת הרבה וקצת קשה לי לכתוב הרבה, אני אשתדל לענות לך ככל יכולתי עם כל המגבלות שיש לי עם המחשב. ראשית יש חוק שעל פיו מבוסס הכל בבריאה והוא "דומה מושך דומה - שונה דוחה שונה" זה מה נקרא בשני מילים חוק המשיכה. קראתי את מה שכתבת ואני מבינה ללבך אבל מצד שני אני גם יודעת שאתה לא ממש מבין איך הדברים פועלים. ראשית כל מה שאנחנו נותנים לו תשומת לב הולך וגדל לכן אם אני אתמקד בכך שאין לי עבודה ושאני לא מצליח למצוא עבודה ככה אכן יהיה, במקרה של עבודה זה גם יכול להיות בגלל שאתה לא במסלול הנכון לך במסלול שקבעת בטרם ירדת לכאן. שנית ציינת שאתה מרגיש רדוף זה יהיה ככה כל עוד אתה חושב ככה, אתה צריך להבין שאתה ממגנט אלייך את המצבים, כמו שאמרת זה לא פייר, אנשים שיש להם מקבלים ואני שחסר לי אין לי כלום. זה בדיוק מסביר את מה שציינתי מקודם למי שיש חושב יותר חיובי יותר מאמין בזה שמגיע לו מאמין בכך שיש לו שפע שיש לו עבודה לכן זה בא אליו, תשים לב למשפטים שאומרים "כסף נמשך לכסף", או "שמחות וצרות באות בשלשות" הרי זה לא סתם אם אנחנו חושבים שלילי מה שיגיע זה שלילי, אם נחשוב חיובי זה מה שיהיה, לכן מה שעלייך לעשות וסליחה אם אני אשמע נוזפת לרגע - אבל צא מתחושת הקורבן שאתה נמצא בא ורק ככה תוכל להתקדם, שחרר ציפיות ותתחיל להזיז דברים בלי ציפיות ובלי קורבנות. אין דבר כזה עין הרע אם אני לא אאמין בכך, אין דבר כזה שדים אם אני לא אמגנט אותם אלי לכן תשנה גישה וחשיבה ותראהה איך הדברים משתנים לך. בהצלחה ואל תוותר על האמונה שלך כי אמונה היא כוח מניע, תאמין בעצמך תאמין באלוהים אבל באלוהים תומך ואוהב, ואל תשכח שהוא נתן לנו את זכות הבחירה החופשית לכן הוא לא מתערבבבחירות שלנו אז צא מאותה חשיבה שכאילו יש עלייך קנוניה מלמעלה.

happines s

New member
יה היי- כל הכבוד רותי. איזה מילים

כל הכבוד. ונכון ומצחיק ששמחות וצרות באות בשלשלות-זה כ"כ מצחיק אותי. ואגב שאלה, כבתב שכנראה הוא ירד מהמבסלול שלו, אבל האם ייתכן שהוא במסלול שלו, שככה נראה מסלול?

Magic54

New member
היי....../images/Emo39.gif

קראתי את הודעתך ואני פשוט מזדהה.... אמנם לי יש בינתיים עבודה אבל חוץ מזה אני לא מרוצה בכלום בחיים... וגם אני תוהה כל הזמן "מה עומד מאחורי זה" איזה מוח מעוות מספיק כדי לנסות לאמלל אותי ואנשים אחרים....אבל רותי אמרה דבר נכון... אתה מקבל מה שאתה מתמקד בו...זה נראה החוק הכי הגיוני למצב שלנו, המחשבות שלנו יוצרות אמונות ואמונות יוצרות מציאות, אם אני אאמין שרוחות רעות הם שאחראיות על המצב שלי...אני ארגיש בהתאם... אם אני אאמין שאלוהים רוצה בטובתי אני ארגיש מצוין...אני לא אומר שמה שתאמין הוא בהכרח מה שנכון...אבל זה ירגיש אמיתי בשבילך... לי אישית קשה להאמין שהנשמה שלי "בחרה" להגיע לכל החיים האלה...כי יש פער בין מה שה"אני המודע" רוצה לבין מה שהנשמה בחרה...אז אני לא מזדהה עם הבחירה שלה וממש לא צריך אותה בחיים שלי... בכל אופן...האמונה שלנו היא יכולה להיות עזרה רוחנית גדולה...אבל במציאות הזאת רק מעשים יקבעו מה יהיה עתידך... אנחנו אומנם לא יודעים איך זה בידיוק עובד, איזה כוח מניע את צמיחת החיים וההיסתברויות/גורלות... אבל זה כל מה שאפשר לעשות כרגע, אז תנסה להתמקד במעשים ופחות בפילוסופיה...פילוסופיה יכולה לעזור אבל רק כאשר אתה במצב נפשי טוב ומספיק חזק להתמודד עם תובנות חדשות... תבחן את האפשרויות שעומדות בפניך במציאת עבודה, חברים...הנסיון שלי אומר שלרוב יש כאלה... קשה להתעסק עם דברים לא ממשיים כמו אלוהים או רוחות...למרות שיש מצב שהם קיימים ומשפיעים עלינו...אין לנו ממש דרך להשפיע עליהם...

מזדהה איתך

אצלי זה בתחום הלימודים...אני חווה אחת כזו בימים אלו ממש,לא הולך לי בלימודים, מרגישה ממש תקועה, מרגישה גם בעבודה שלי תחושת עוינות מצד כמה אנשים...בזוגיות...על הפנים...רבה עם הארוס שלי כל יום... ואגב מאמינה מאוד בעין הרע ומאמינה שזב יכול לגרום להרבה חרא, סתם אם הזכרת את זה....אני חושבת שתמיד יש תקופות רעות...זה נגמר בסוף, החכמה לעבור אותן בלי לקרוס לגמרי.

רותי 11

New member
ד י ק ל ה 23 יקרה

חבל לתת כוח לאנרגיות שליליות על ידי אמונה תאמיני בטוב תקבלי טוב תקראי את הסימנים שנשלחים אלייך מהבריאה ותביני היכן את נמצאת, תקועה בלימודים תבדקי האם הם נכונים לך מה המניעים שלך לאותו מסלול לימודים. תקועה עם הארוס תבחני על איזה איכות הם יושבים איפה נוגעים בך הקשיים ככה תביני מה לעשות מולו או מה באתם לעזור/לעשות אחד למען השני.עבודה, אנשים עויינים? תבדקי למה התחושה הזאת מה המקור שלה? את מבינה שהתחושה היא סובייקטיבית שלך בלבד.

Shiri from the block

Active member
דווקא להיות אתאיסט זה לא כזה קל אני אתאיסטית ומנסיון אני מרגישה שדווקא כאתאיסטית יותר קשה לי להתמודד עם דברים. מי שמאמין באל לפחות יש לו על מי להוציא עצבים, אל מי לפנות לעזרה (או לפחות להרגיש ככה) ובכלל, יש הרגשה של מישו ששומר עליך ואחראי עליך מה שמקנה לך ביטחון. אני כאתאיסטית לא מרגישה את כל זה ודווקא חושבת כמה ברי מזל הם אלה שמסוגלים להאמין ולהרגיש שיש מישהו שדואג להם ושומע את הצרות שלהם. יש בזה נחמה כלשהי.. ככה אני רואה את זה. בקשר לשאר ההודעה שלך- גם אני די מתחברת. גם אני מרגישה שאני נותנת הרבה ממני לחברים ובאמת שלא מצפה לכלום, אבל יהיה נחמד לדעת שהם גם מוכנים להשתדל ככה בשבילי, מה שלא קורה וזה נורא מאכזב. וגם לא פעם הרגשתי ש"עושים לי דווקא" למרות שכרגע לא עולה לי דוגמא מיוחדת.. מה שאני יכולה להציע לך- באמת בלי קשר לאמונה שלי אבל באמת אל תסתמך על עזרה מלמעלה כי זה אתה שנמצא פה ועכשיו וזה אתה שמחליט מה לעשות עם החיים שלך. לך יש את היכולת לשנות. אל תשב ותחכה שאלוהים יעזור לך.. כי הוא שם למעלה ואתה פה למטה. אם זה מעודד אותך- כמו שאומרים: כשאתה למטה משם אפשר רק לעלות. בהצלחה../images/Emo13.gif (ומצטערת על החפירה)

Elliot17

New member
עשית לי צמרמורת

במיוחד במשפט הזה- "ההרגשה היא כאילו "שעושים לך בכוונה" בצורה מכוונת להקניט אותך" כי זו בדיוק ההרגשה שלי ואפילו אמרתי את זה לאמא שלי, לפני בערך שבועיים כשכל האנשים בעבודה מסביבי היו חולים אז התפארתי שמוזר שהשנה אני מרגישה נורא בריאה ולא מצטננת ולא משופעת וממש מרגישה בטוב, אז אמא אמרה על תדברי שאלוהים לא ישה לך דווקא. עניתי לה, למה שהוא יעשה לי דווקא? מה אלוהים רוצה לרעתי?. אחרי יומיים חליתי במחלה מוזרה מאד VERTIGO וסחרחורות נוראיות ועד עכשיו לא עובר לי. אז התחושה שלי שמישהו פשוט עושה לי דווקא, כאילו שמעו שאני שמחה ובריאה ורצו להחזיר אותי למציאות. ואני כבר לא אכנס לקטע של הזוגיות שפשוט לא הולך לי בכלל ואנשים לא מבינים איך בחורה חכמה ויפה כמוני עדיין לבד, האמת? גם אני לא מבינה וזה נורא מתסכל ומאכזב ואני לא מבינה למה זה מגיע לי? למה בנות הרבה יותר פשוטות ו ממני (אני יודעת שזה נשמע כיאלו אני משוויצה,אבל זאת לא כוונתי) מסתדרות יפה בחיים ורק אצלי שום דבר לא זז. מאד מזדהה איתך, מאד מאד!

לאחרונה שמעתי משהו חכם...

אם כל-כך רע לך בחיים, אתה צריך להתמקד בדברים הטובים, כי אם תתמקד רק ברע הוא ייהפך לגרוע וזה ממש משפיע עלינו עד שכל שמחת החיים שלנו הולכת לאיבוד. באופן מפתיע, אנשים שהם נואשים כל-כך לדבר זה או אחר לא משיגים את מה שהם רוצים, ודווקא אלה שלא נואשים, הרבה יותר מצליחים. שב עם עצמך ותחשוב על דברים טובים שיש לך בחיים: משפחה אוהבת ותומכת, בריאות, ולאחר מכן תחשוב שיש אנשים שאפילו אין להם את זה. אל תגיד יש לך בעיה, תאמר יש לי קושי זמני בכך שאני לא מוצא עבודה, ואין לי חברה. תחשוב: זה בסך הכל עבודה, ואני בחור מוכשר ורציני, אין לי ספק קל שבקלים שאצליח למצוא עבודה בקרוב. אל תהיה מיואש, תהיה מלא בטחון, תאמין באלוהים, כי הוא לא מאכזב. זה טוב שיש לי לפנות ולמי לבכות, למה לוותר על כך כל-כך בקלות? כנ"ל לגבי חברה, אמונה בעצמך ובטחון אישי יביאו לך את הדברים שאתה חפץ בהם. במקום לשקוע בדכאון ולבכות על מר גורלך, זרוק את הדכאון ומלא את עצמך באנרגיות טובות ובמחשבות חיוביות , ובעז"ה שכל משאלות ליבך יתגשמו לטובה.

ססאו

New member
לפעמים ככה נראים החיים

אל תאבד את אמונתך אבל לפעמים החיים מאכזבים. גם אני מכיר משהו ששלח אין ספור בקשות לעבודה בתחומו, הוא מהנדס מכונות , ולא מוצא.

הגעתי להודעה שלך מהדף הראשי

ואני מזדהה איתך כי אני כרגע באותו מצב,בניסיונות בכל תחום אפשרי...ואני חוזרת בתשובה. קודם כל ישר כוח על שהשקעת ואתה משקיע בלפתח את עצמך רוחנית בכל אמצעי שיש בידך ולא מתיאש מלהתמודד ואפילו עוזר לאחרים! אתה מדבר על חוסר הצלחה בתחומים כמו פרנסה וזוגיות שהם בישבילנו דברים חשובים לקיום . מבחינת ראיתי האמונית הניסיונות האלה הם דרכו של אלוהים לפרגן לך על ההשקעה הרוחנית שלך בכך שהוא אומר לך שהוא שם לב לכך שהתחזקת רוחנית והתקרבת אליו עוד יותר לכן יש לך יותר כוח לעמוד בניסיונות מסוימים...נכון ניתן לומר כי זוהי צורה קצת מוזרה לתת מחמאות או עזרה אבל אל לנו למדוד את פעולותיו או שיקוליו של אלוהים על פי ערכים אנושים אלא ברמות יותר עמוקות כמו שלא לתת לנו לקפוא על שמרינו כדי שנמשיך להתפתח ולהתקרב אליו ונמצה את הפוטנציאל שלנו,שנעריך את המאמץ שלנו ולא דוקא את ההשגים החיצונים,שתהיה בנו הכרת תודה על מה שניתן לנו וכו. הנה למשל כתבת שענו למודעתך הרבה טלפונים...כלומר כבר בפירסום הראשון אלוהים דאג להציף אותך בטלפונים אך בכל זאת לא מצאת עבודה באף אחד מהם מדוע? יתכן שציפיותיך היו מוטעות בכך שחיפשת שליטה על המהלך ולא זרמת איתו והיית מוכן להיות פתוח לעזרה האלוהית קראתי קונטרס של ברסלב "ברכת הפרנסה" שמדריך לקחת כל עבודה שהקבה מכוון לך גם אם היא נראית בעיניך פחותת ערך מכיוון שבכך אתה מבטא כלפי הקבה אמונה בהנהגתו את העולם ומראה נכונות לפעול לפי אמונה זו. הנה אתן לך דוגמא מעצמי... הלכתי לעבודה מסוימת לא נחשבת במיוחד והייתי מוכנה לעבוד קשה ובשעות הערב ולמרות שלבסוף לא הסכמתי לקבל את העבודה הזו מפני שהחברה ההתנהגה בחוסר מיקצועיות משווע מבחינתי הרי שעדין הייתי מוכנה לעשות מאמץ ולנסוע באוטובוס,בגשם ולעבוד בעבודה לא קלה...לאחר דחית העבודה הנ"ל נסעתי לאוניברסיטה ונכנסתי לאחת הפקולטות לקנות שתיה ושם הבחנתי במודעת הצעת עבודה אחרת שאני מתכונת לטלפן אליה,מבחינתי גם אם אלוהים חושב שעשיתי טעות ולא קיבלתי את הצעת העבודה הראשונה הרי הוא העריך את המאמץ שעשיתי בשביל לשלוח לי עוד הזדמנות. יתכן ועליך לאמץ גישה זו. שלך חנה גונן יתכן שכך גם הדבר בזוגיות...מתנצלת אם אני נישמעת ביקורתית.

רוn

New member
'משנה מקום משנה מזל'

..מכיר? לדעתי זה עובד גם במקרה של משנה חשיבה, זווית ראיה וכדומה.. צא מנקודת הנחה שמישהו חייב לך משהו, ואז תבין כמה דברים.. אלוהים לא חייב לך כלום. כל דבר שהוא עושה למענך נחשב בבחינת חסד, טובה ענקית.. עצם זה שאתה חי ונושם.. תעריך את מה שיש לך ביד.. כי זה בעל ערך רב יותר מכפי שאתה מדמיין. מכיר את המושגים של נסיון וכל אלה? יודע מה זה אומר? אם אתה אדם מאמין, אל תתן לנפילות קטנות כאלו בחייך לשבור אותך. זה עובר, באמת. אתה לא יודע מאיפה יבוא לך הנס הבא, הסיבה הבאה שבשבילה שווה לחיות. אני יודעת מנסיון שזה קורה, ודווקא כשאתה הכי לא מצפה לזה.. גם לי היה משבר אמוני ענקי, עדיין לא חלף האמת, אבל אני שלמה ומאושרת הרבה יותר עכשיו, אחרי שפגשתי את הסיבה שלי לחיות, או לפחות לחייך.. מאחלת לך שתמצא את הסיבה לחיוך ולאמונה בקרוב. רק אל תאבד את האמונה שלך..כי זה הכי חשוב. באמת. חיים ללא אמונה הרבה יותר קשים מכפי שזה נדמה.. בהצלחה.

jj25

New member
בבקשה תן פרטים !

ספר בן כמה אתה ? נשוי/גרוש ? מה המקצוע שלך ?

galgal21

New member
כדי לדעת אם יש אלוהים או אין אלוהים הייתי

מציע לך לפנות אילו בתפילה מהלב. כלומר לא להתפלל איזושהיא תפילה סטנדרטית שחבר עבורך רב מסוים, אלא לפנות לאלוהים במילים שלך מתוך הלב. כמו כן כדאי גם שבתפילתך תשאל אותו מהי הדת שלו (מי אמר לך שזו דוקא היהדות? אולי זו הנצרות? אולי האיסלם? אולי דת אחרת? . כמו כן כדאי שתדע שכל הדתות הללו מחולקות להרבה פלגים עם פערים גדולים בינהם. כדאי לך גם לבדוק איזה פלג מחזיק באמונה האמיתית?). כמובן כדאי שתבקש מאלוהים עזרה במציאת עבודה ובשיפור במצב הכלכלי. יחד עם זאת לא תמיד הבקשות נענות מייד לפעמים צריך סבלנות. מעבר לכך עלי לציין ששיטת חיפוש העבודה שלך ניראת לי מוזרה מאד. השיטה הרגילה היא לחפש במודעות הדרושים עבודה שמתאימה לך (ולא לפרסם בעצמך מודעה בעיתון). מדוע אתה לא עושה זאת? ומה זה עבודות שלא התאימו? אולי אתה יותר מדי בררן?

LEATHER REBEL

New member
מה שלימדו על אלוהים זה לא שקר, אבל...

השקרנים בשטח הם אלה שמטיפים לאנשים שרק עבודת האל -בדרך שהם מציעים ורק הדרך הזו- היא האמיתית. זו אולי הסיבה לכך שביהדות יש כה הרבה קבוצות, ובנצרות יש כה הרבה קבוצות, ובאיסלם יש כה הרבה קבוצות. המשותף לכל הקבוצות האלו אינה האמונה, אלא הדבקות ברעיון ש"רק הקבוצה שלהם מציעה את הדבר האמיתי", וש"אלהים הוא רק שלהם ולא של אף אחד אחר". מי בדיוק סיפר לך שאם תאמין אז יהיה לך תמיד רק טוב? חוששני שגם הקיצוני ביותר מבין המטיפים לא אומר ככה. יש אלוהים. הבעיה היא עם משיחי השקר הרבים (חלקם יודעים שהם שקרנים וחלקם משוכנעים, באמת ובתמים, שהם ורק הם נושאים את האמת האבסולוטית). איש דת אמיתי לא יטען שיש לו תשובה לכל שאלה. ברגע שנתקלת באחד שנראה ונשמע כמו ספר "על כל שאלה תשובה" (מאת יצחק לבנון. אגב, ספר כזה קיים באמת, לא רק בסרט "גבעת חלפון"), רצוי להתרחק ממנו.

GodShit

New member
את איוב אתה זוכר?

אוי נו באמת, תמיד הכי קל להאשים מישהו. וכשלא נשאר לך את מי להאשים, פונים לאלוהים. "אכלו לי, שתו לי, תעזרו לי". זה לא עובד ככה ואלוהים לא קיים. אף אחד לא עושה לך דווקא. פשוט ככה זה החיים. את המשפט "life sucks and then you die" אתה מכיר? ככה זה. החיים מסריחים וזהו. אין מה לחפש תשובה שם למעלה, אין שם כלום. תחפש תשובה כאן, בתוך עצמך. אתה לא מוצא עבודה, אז תשאל את עצמך: איזו עבודה אתה מחפש? האם זה במקום הנכון? האם אתה מתאים לתפקיד? מוכשר מספיק? די לחפש את הסיבות בארץ האגדות. זה לא יוביל אותך לשומקום.

רוצה קשר ---------כנס

גבר נסתרות הם דרכי האל אתה לא רואה מה טוב לך אתה לא יכול לדעת אף פעם מה טוב לך כל מה שהאל עושה כל מה שקורה מסביב הוא לטובה גם אם זה לא נראה ככה .... אני הייתי לפני שנה וחצי במצב לא פחות רע משלך הייתי מאורס למישהי ונפרדתי ממנה נכנסתי למינוס ענקי בבנק שאני משלם עליו עד עכשיו עזבתי את העבודה אחרי שעברתי תאונת דרכים קשה והכל בתקופה של שלוש חודשים שבה הרגשתי כמו איוב זה הולך וזה בא והמחשבות שעוברות אצלך בראש עברו גם אצלי ואני אגיד לך מה זה מכניס אותך לתוך מערבולת של ייאוש שלא תצליח לצאת ממנה ייאוש יגרור אחריו יאוש תדע לך כל מה שעובר עליך זה האל מנסה לאותת לך תחזור אלי יש לך נשמה גבוהה כנראה ולאל חשוב שתחזור אליו אז הוא נותן סימנים ואין מה לעשות אם הוא ייתן לבן אדם מיליון שקל ואוטו הוא לא יחפש את אלוהים אז הוא נותן לנו קצת מכות בעולם הזה כדי שנזדכך קצת אני יצאתי מהמשבר שלי רק בזכות התבודדויות שהייתי עושה מה שאני ממליץ לך לך אל איזה נחל שתהיה רק אתה ואלוהים תגיד לו מה שאמרת לנו פה ותראה איך תצא מזה במהרה אבל תדבר מהלב תגיד את האמת שלך תזכור האל יודע הכל ויכול לשנות הכל "קרוב השם לכל קוראיו לכל אשר יקראוהו באמת " תדע תמיד הכל לטובה מה שקורה קורה לטובה אני רואה את זה עכשיו רק עכשיו הפזל מתחבר לי והצלחתי לראות למה המשבר לפני שנתיים קרה לי ועכשיו אין יום שאני לא מברך את האל על המשבר הזה כי אם התקופה ההיא לא היתה מתרחשת היום הייתי מוצא את צמי בן אדם אבוד מה שכתבתי לך פה זה משהו ממש מהלב שלי תחשוב ל זה

33emily33

New member
מהן דתות ואמונות-

מספרים לנו שאמונה היא כלי שיחזק אותנו, מרוב שאנחנו לא לומדים הרבה דברים אנחנו אפילו משתעבדים לה. אבל הסיבה שהחדירו לנו לחיים את כל הדתות האלה, מה שהתפתח עם השנים- זה לא כי נורא אכפת לאנשים שיהיה להם במה להיאחז, אלא בכדי להשתיק ת'מחשבה, אנשים צריכים ללמוד להתמודד עם החיים, במקום לחכות לאיזה כוחות מלמעלה, זה בדיוק כמו להאמין באגדות או באיזה מדע בידיוני הזוי, תחשוב על כל מיני דברים שהציגו אותם כניסים מלמעלה, אלו בעצם כל מיני תופעות טבע ויכולות שבני האדם לא היו מודעים אליהם בעבר, מפני שהמדע לא היה מפותח. חוץ מי זה, המציאו לנו את כל המיצוות בתנ"ך מהסיבה שרצו להכניס אותנו לשורה ישרה, כדי לניתנהג ונשרת יפה לפי המטרות של המנצלים, הקטע ההוא שכבר אין מנוצלים ומנצלים, כולנו הפכנו לאנוכים ועבדים-ולמונצלים ומנצלים בו זמנית. והקטע של הדת והאמונה הוא להשתיק לנו את המחשבה, כמו שאנחנו שואלים למה, ואומרים לנו כי ככה אלוהים רוצה. וגם אלו דברים שגורמים לשנאה, למלחמה, לסיכסוכים מיותרים. בקיצור. שטיפות מוח להמונים.

A M S T A F1

New member
אפילו המדענים הוכיחו שמה שיש ביקום

זה בעיקר סוג של אנרגיה אפילה ואילו החומר הוא רק 4 אחוז מכל היקום ומה היא האנרגיה האפילה לדעתי המדענים בעצמם לא יודעים אולי זו "רוח אלוהים מרחפת על פני המים"

SakuraX

New member
../images/Emo12.gifאנרגיה אפלה?!

מה זה? אשמח אם תפרט... זה נשמע מעניין...

למעלה