מישהו מצטרף אלי מחר

ihtiyar

New member
יש מחר!

אבל מי יודע, אולי בלעדינו.... ברנרד לואיס הוצג לאחרונה בתקשורת הישראלית בנימה מעט לגלגנית, אבל כדאי לזכור שהבנאדם הוא מבכירי ההסטוריונים של העולם האיסלאמי בימינו, ומלבד מחקריו וספריו אודות האיסלאם, האימפריה העותמנית, המזה"ת, החששינים ועוד, הוא פרסם לאחרונה ספר (בשם "מה השתבש?") הדן בפער בין האיסלאם והמודרניות האירופית. ספר מעניין על הנושא שפרופ' מיכאל הרסגור מכנה "הפיגור מרצון" של המוסלמים. ספר מעניין, ובזמן שקראתי בו, הרהרתי משום מה אודות "מדינת הלכה", חידוש הסנהדרין ושאר רעיונות מודרניים-לעילא המתרוצצים בקירבנו.

נץ666

New member
אז מה אתה אומר, להיכנס עכשיו

למקלט האטומי, או לחכות לצפירות?

ihtiyar

New member
הפתרון הוא הרבה יותר פשוט:

לא מקלט תת-קרקעי אטומי לא להמתין לצפירות אלא פשוט לסגור את הרדיו שבטח יהיה עמוס היום בפרשני אפוקליפסה איסלאמית אה, עוד משהו: למלמל פרקי תהילים נגד טילים

ihtiyar

New member
טוב, נו, לך יש פטור

שים במקום שירים עולים ויורדים של ברכה צפירה

גנגי

New member
התבלבלת בחג, עיוני.

שבועות היה כבר לפני איזה חודשיים או יותר.

שרוֹן

New member
אותגרתי

מה בין פצצות אטום אירניות עליך ישראל, נהריה ושימורים לבין חג השבועות? ונגיד זה באמת קורה, אפשר לעצור את זה בדרך? איך בכלל מגיעה פצצת אטום? כמו בהירושימה מוטלת ממטוס? אפשר לשים אותה על טיל או שעדיף לעשות משלוח בדואר? יש טילים נגד אטום? יש טילים נגד מלחיצי דעת קהל או נגד שוטים שמאמינים להם?

אוֹחַ

New member
../images/Emo6.gifנגד מלחיצות למיניהן אפשר להשתמש

בכל טיל (קֶסֶם 2, למשל). הוראות שימוש: 1. לפרק את הראש הקרבי. 2. להסתכל עליו טוב-טוב, ללמוד אותו, ולנסות לשוות לעצמך פרצוף דומה (יענו קרבי). 3. מצויידים בפרצוף מסעיף 2 - יש לתפוס את המלחיצה. 4. להרכיב אותה במקום הראש שפירקת. 5. לשגר. 6. להתקשר למשרד העורף ולהרגיע שזו היתה יציאה, ולא נפילה.

שרוֹן

New member
והמלחיצה תלחיץ את האירנים?

או שהיא פשוט תתפוצץ מעליהם מרוב דאגה? ראש חץ מלחיץ מחזיק מעמד במהירות ובמרחק הזה?

אוֹחַ

New member
הכל נכון! זה מה קוראים 'לחץ אטומי'.

אבל דווקא חשבתי לשאול לפני השיגור "לאן רוצה הגברת?" ולהביא ילדים מקריית שמונה שיכתבו על הטיל כל מיני "באהבה ל..." תגידי, היה שווה לסחוב את החתימה הזאת שלך כ"כ הרבה זמן רק כדי להגיד בסוף "אמרתי לכם"?

שרוֹן

New member
לאן רוצה הגיברת, אם כבר

ואם אתה מביא את הילדות האלה שובפם, אז תשלחו מלחיצה אחרת סליחה בבקשה. אל תשאל, את החתימה הזאת שמתי לי מטעמי עידוד עצמי - התחלתי שוב לעבוד אחרי שלוש שנות אבטלה כפויה בניכר. ועוד לעבוד כעצמאית. זה לא "הגיע הזמן באמת!" הנרגן שאנחנו מורגלים בו, אלא איזה קמפיין "הגיע הזמן" של שמחה ואנחת רווחה . קצת אחרי ששמתי אותה, התחילה ההתנתקות. כבר אז רציתי לשנות אותה, שאף אחד לא יחשוד שאני שמחה בסבלו של מישהו חלילה. מה שיפה זה שכל אחד לוקח את זה לכיוון רע אחר. הגיע הזמן שתיפול פה פצצה? הגיע הזמן שנכנס באימאמא שלהם?

אוֹחַ

New member
הגיע הזמן

שתשלימי את הפערים שיש לך בכל הקשור לחג שבועות. יפה. כשאני התחלתי לעבוד נפתח הקמפיין "היכונו לביאת המשיח" . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . (על מועד הולדתו תבוא הודעה בכתב
).

שרוֹן

New member
סיכומטולה. הפנמתי.

אבל אם יורשה לי, במי הוא בא? ואם הוא כבר בא- זה אומר שמי שיוולד יהיה בנו של המשיח. ולגבי עוד אבחנות, נא עיין בפנינה 3 .

אוֹחַ

New member
אני מקווה שהמשיח לא בא בסוס ים.

גם ככה נפלנו עם הנשיא, לא מתאים עכשיו עוד פרשיה בצמרת. בן כמה הילד? טוב, צחקנו מספיק, שתינו כוס מים, עכשיו הגיע הזמן לעדכון (את לא נרגעת לי, או משהו?)

שרוֹן

New member
זהו, דווקא היום חשבתי שכדאי לדאוג

ולא הצלחתי. היו יותר מידי הבלים ארציים מסביב. זה שאני עובדת איתו- נסע לחו"ל, כל היציקה על ראשי, האיש שיחיה לא פה מתחילת השבוע ומופיע הערב בירושלים (ירחם השם), הילדים בחופש (ואני עובדת מהבית, כאילו?), וכדי שלא ישעמם הילדה עשתה כמה שלוליות נאות פה ושם. איך יכולתי גם להספיק לדאוג? לחוצה הייתי כמה שרק תרצה, אבל לא יצא לי להרהר לרגע באפשרות להתפוגג בפטריית עשן. האמת שאיזה ווריאציה על הנושא היתה יכולה להיות מעניינת- התפוגגות בעננה והתגשמות מחדש באיזה מקום קריר ויבש (ארון תרופות?!). מתי אמרנו עלה מוחמד השמימה? עד עשר הוא בטוח עלה. היה חם ולח, והוא רצה לגמור עם זה. נו, נחכה לסיבוב הבא. איזה שכנים מעפנים. הם לא נשמעים רציניים עם השיחות הרציניות שלהם. יש לי כאן שכן (ימאי קנדי מטורף קצת) שטוען שמלחמת העולם השלישית כבר התחילה. והילד? הילד בן חמש וחצי עכשיו.

שרוֹן

New member
../images/Emo62.gif אם הוא יבוא בסוסת ים

הוא יצטרך להחזיק את הצאצאים בתוכו (ככה הרגילו את סוסות הים- הזכרים סוחבים). זאת תהיה כזו סנסציה שאפשר יהיה לכונן דת מונותאיסטית חדשה על הבסיס הזה. זה יהיה משו.

למעלה