מישהו מכיר?

pitzpooch

New member
מישהו מכיר?

סתם דואר זבל שהגיע הבייתה ורציתי לשאול אם מישהו מכיר את המאמן (או את הקפוארה כי הבנתי שיש כמה סוגים) אז מה אתם אומרים, כדאי ללכת אליו?

shireljosef1

New member
lol

רשום בהודעה קאפוארה.......... -.- איפה זה?...... מה השם של הקבוצה בכלל?......

pitzpooch

New member
רק רשום שזה באיזה מקום בשם...

מועדון ספורט - הדוג'ו ברחוב אהוד בר"ג

thorondor

New member
איסצ'ילו ג'י ז'וגו מונזנזה.

זו קבוצה קטנה שקיימת בארץ. אני יודע שיש קבוצה שלהם ברמת גן.

pitzpooch

New member
אפשר אולי קצת מידע אם יש?

כלומר על מה הם שמים דגש, אם מומלץ בכלל להתחיל בקבוצה הזאת, ואולי משהו על המורה אם מישהו מכיר פה תודה

danihell7734

New member
שמע,אם אתה כבר בר"ג אז תרשה לי

להמליץ לך על מאמנת טובה בשם נועה אתה יכול להתקשר אליה לפרטים: 052 - 944781 היא באמת אחת הקפואריסטיות הכי טובות בארץ אם לא באירופה.

thorondor

New member
פוליטיקלי קורקט משהו פחד.

בא לך להגיד את גם לכל שאר הקורדאוים פה?

danihell7734

New member
בנייייייייייייייייייייייייייייייייי

אני כבר חצי שנה :) כי חבר לשי התאמן שם...:p בקטנה אחי מה איתך לא רואים אותך לא שומעים אותך מה איתך איפה אתה חח סתם

jennie 00

New member
באירופה../images/Emo35.gif

עידן סיפר לכם מה קרה בברזיל..הוא פגש כמה קפואריסטים והוא התערב איתם שכול מה שהם עושים נועה יכולה לעשות גם חחחח

danihell7734

New member
ידוע :) שם היא קיבלה את הכינוי:

"הילדה שקופצת כמו השטן" minina que que salta como o diabo" תקנו אותי אם אני טועה בפורטוגזית...

thorondor

New member
אין לי מושג לגבי ההדגשים שלהם.

פגשתי כמה תלמידים מהקבוצה הזאת, אבל לא שאלתי. אבל אני לא ממש יודע מה ההדגשים של באנטוס וסול דה באהיה. מה הם באמת?

Bantus

New member
בתור אחת מבאנטוס-

הדגש אצלנו זה בעיקר בסיס, אבל בעיטות... אצלנו זה עובד שפותחים אימון בריצה קצרה ועוברים להרבה ג'ינגה אחר כך עובדים עם בעיטות, "מהלכים" יענו הרכב של כמה דברים...ובעצם הכל כזה, רצפה גובה, חיזוק שרירים ובעיקר כל הבסיס...אקרובטיקה עושים בעיקר בווינגיט ואנגולה עושים גם בכמה אימונים ככה, אבל בעיקר כל הבעיטות זרימה וכאלה..

thorondor

New member
כרגע תיארת את האימון שלנו. ../images/Emo13.gif

כנראה שההבדלים לא ממש גדולים.

אני מכיר

הוא חבר שלי אני מכיר אותו כבר הרבה שנים עשה איתי קורס מדריכי קפואירה בוינגייט קוראים לו עידן סרי זאת קפואירה מוזנזה,זרם די קטן בארץ,וגם בעולם, כרגע הוא האיש שמחזיק אותו. ועוד דבר אחרון,לבחור שהתפלא מהמילה "פולקלור"...פולקלור לידיעתך זה לא ריקוד,פולקלור זה מנהגים עממיים.

למעלה