מישהו מכיר?

ronlin2

New member
מישהו מכיר?

מישהו יודע אם יש שם רשמי בעברית (סביר להניח שלא) לאוניברסיטת ewha בקוריאה? ואם אין, אולי תוכלו לומר לי איך להגות את השם?

ronlin2

New member
אאממ...

מישהו יודע איך הוגים את שם האוניברסיטה?

חייםלוי

Member
מנהל
אם לא תקבל תשובה עד יום שלישי אני

אברר לך אז. במקום העבודה שלי יש מישהי שקטלגת ספרים בקוריאנית. היא תגיע רק אז.

Eldad S

New member
הממ, אם לא תקבלי :)

אני מתלבט לגבי השם, אבל לא הצלחתי להגיע עם תשובה קונקרטית עד עכשיו. במקרה שלא תהיה לך תשובה (אני מקווה שאת יכולה לחכות עד שחיים ישאל את זו שמקטלגת אצלם ספרים בקוריאנית) - אולי, בלית ברירה, תשאירי את השם באותיות לטיניות: אוניברסיטת Ewha לנשים? אני מכיר מישהו שדובר קוריאנית, אבל לא הצלחתי לדבר אתו היום, אולי אתפוס אותו מחר, מתישהו. ואולי מחרתיים (הקשר הוא רק באימייל).

רעיון

אולי תתקשרי לשגרירות או לקונסוליה של קוריאה ותשאלי את הפקיד הראשון שעונה, או את נספח התרבות. את הטלפון ניתן למצוא בדפי זהב תחת שגרירויות (לא בדקתי ספציפית לגבי קוריאה). עוד אפשרות זה חברת התעופה הקוריאנית.

Eldad S

New member
רונלי, נו, התקשרת

לשגרירות קוריאה, כפי שהציע סוס כסוף? אנא עדכני אותנו אם יש התפתחות כלשהי. אולי מחר אפגוש את ה"קוריאני" (הוא לא קוריאני, אבל למד פעם קוריאנית) במסגרת מפגש האספרנטו, ואז אוכל לשאול מה דעתו על Ewha. אבל אם לא אצליח לפגוש אותו - מסתמנת בינתיים אפשרות שהוא לא קורא את האימיילים שלו, עד עכשיו לא קיבלתי שום תשובה.

ronlin2

New member
לא,

אני צריכה את זה להיום, ולא היה לי זמן אתמול... לא נורא, נסתדר :)

למעלה