מישהו מכיר

Saint Witch

New member
מישהו מכיר

חנות מיסטיקה בראשון,שהיא זולה ומוכרת נרות צבעוניים שמתאימים לכישוף? זה מאוד חשוב.. חוץ מהחנות שבתחנה המרכזית הישנה יש עוד אחת? מחכה לתשובה, מכשף קדוש.

Swicca

New member
חחח... עם זה עוזר יש גירסה ....

... מוקטנת של קוסמוי ממש לפני הקניון (רוטשילד) .... סתם אממממ... יש עוד כמה חנויות של פסלים וכלים מכסף וכאלה בדרך לקניון שמה ליד המזרקה ויש שם נרות די זולים אבל בקוסמוי הכי זול אין לך מה לחפש חנות אחרת .. ואני ממליץ גם על החבילה של המלא נרות קטנים צבעוניים ב10 ש"ח .... חסכוני ... וזהו בערך ! עוד משהו?

L e s t a t

New member
קומסוי היא חנות נחמדה

שם אני קונה את הקטורות שלי ועוד כל מני דברים כשיוצא לי.. עכשיו הם עברו לרוטשילד מהתחנה המרכזית הישנה.

jbu

New member
בכמה בערך אתה קומה את הקטורת שלך?

בכמה בערך אתה קומה את הקטורת שלך? אני קניתי 3 חבילות של 8 ב-6 ש"ח אבל אני מנסה לקנות בשאנטי (אבל הם לא מחדים מלאי) שזה 60 ב-10 ש"ח. אפרופו אולי אני יוכל לצלם את המזבח שלי, אמרו לי שהו מרשים ואני רוצה שאתם תשפטו, אז תחינו גם אתה צילומים נעשה עוד שירשור של תמונות!

Saint Witch

New member
אממ

קוסמוי? קינקי (זה הפרעה פסיכולוגית עזבו) איפה זה? כאילו ליד איזה חנות,שם רחוב שלט,אזור, כי אני לא מסתובב ממש באזורים האלה,החנות היחידה שחשבתי שקיימת בראשון של מיסטיקה זה החנות בתחנה המרכזית ואיפה החנות של הנירות? נשמע כיף

אם כבר חנויות ../images/Emo58.gif

מישהו יכול להגיד לי איפה נמצאת החנות מיסטיקה בלב המפרץ? באיזו קומה היא כי חיפשתי לאורך כל הקניון ולא מצאתי!

undervision

New member
בהרצל גם יש

לא מזמן שמתי לב שנפתחה חנות בהרצל, איפשהו ליד משרד הפנים שמה.

למעלה