מישהו מחפש עבודה?

redrider

New member
אני

לא יודע בכלל על מה מדובר אבל החלטתי להשתתף. אני!!!

tedys strm

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

זה מזכיר לי שכשאנשים מדברים על פקקים אני שואל מה זה. אנשים משתגעים מזה כולםכאןבימני
כנראה יש הרבה רוכבים שלא קשורים לתפוז למה בכל פעם שאני באיילון אני נתקל בעומס של דו"ג בשול השמאלי כמי שעובר את רוב איילון עד לכביש 1 לא נראה לי בטוח לרכב בימני עם כל חיתוכי הכניסות והיציאות חג שמח

אל תרכוב בשוליים וזהו. גם לא תחטוף פנצ'רים,

גם לא דוחות, וגם לא התקף לב כשאיזה אוטו יחתוך לשול השמאלי/ימני סתם כי בא לו.

kobaz

New member
אני

אני גר בדרום. אין אצלנו פקקים (מלבד שיירה של 9 רוכבי אופניים)

Pink Roses

New member
אני

נוסעת בשול השמאלי הימני תמיד מתפצל לו לכל מיני יציאות מיותרות כאלה...

h a j b i

New member
רק בכיוון צפון וגם לא לכל האורך

בכיוון דרום השמאלי צר מידי. אני אישית משתמש בשוליים שרחבים ונוחים לי יותר. לא משנה לי אם זה השמאליים או הימניים.

iec

New member
90% רק בשמאלי!!!הבטיחות חשובה לי מכל!

כל הקופסאות פח תמיד יורדות לימני.... שמאלי פנוי כמעט לחלוטין.

h a j b i

New member
השוליים השמאליים כאשר הם רחבים מספיק

וסלולים בצורה סבירה הם המקום הבטוח ביותר להיות בעומס תנועה.

שוליים "רחבים מספיק" כדי להיות בטוחים מבחינתי

הם ברוחב שני נתיבים לפחות, כדי שגם אם מישהו ישבור שמאלה/ימינה בפתאומיות, יהיה לך עדיין מספיק מרווח ביטחון לחמיקה. מה גם שמתכתחילה תוכל לרכב רחוק מהנתיב, בצידו המרוחק והבטוח של השול. ומכיוון שלא ידוע לי על שוליים ברוחב של שני נתיבים בארץ, אני לא רואה אותם כמקום בטוח, גם אם הם סלולים בצורה סבירה. לדעתי (וכל אחד ירכוב כראות עיניו מן הסתם), נסיעה איטית בין המכוניות בטוחה יותר, מפני שהסבירות שרכב ישבור על רכב אחר שלצידו, קטנה הרבה יותר מאשר סטייה חדה שלו לשוליים. בנוסף, שוליים פנויים נותנים סוג של תחושת ביטחון מזוייפת (שלרוב מתפרשת כמהירות רכיבה גבוהה יותר מאשר רכיבה בין מכוניות) היות וכאמור בכל רגע נתון יכול רכב כלשהו לשבור ולסגור לך את השול ללא יכול להתחמק.

h a j b i

New member
לפעמים באמת עדיף בין המכוניות

לא תמיד. כאשר התנועה מזדחלת אבל לא עומדת, בעיקר באיילון יש נטייה לנהגים לקפוץ מנתיב לנתיב בכל הזדמנות ןחוסר תשומת לב שלך תוביל לזה שתימעך בין שתי מכוניות. הסיכוי שייראו אותך אפסי. כמו כן, כאשר אתה בתוך הפקק האפשרויות מילוט שלך הן לעיתים אפסיות. לעומת זאת, לנתיב השמאלי כמעט אף פעם לא חותכים בחדות (בניגוד לימני) ואם רוכבים עם אורות גבוהים בשוליים אתה די בולט יחסית. בקשר לתחושת הביטחון המזוייפת אתה צודק. לכן רוכבים מהר יותא מהתנועה אבל לא בהרבה.

Rhinovirus

New member
בנסיעה בין המכוניות יש פי 2 בלת"מים מאשר בשול

בנסיעה בין טורי מכוניות עלולים להפתיע אותך משני הכיוונים, ומספיקה סטייה קטנה של רכב כדי להפריע לך - הוא לא צריך לשבור לתוך הנתיב שלידו - ולכן תשומת הלב שלך מתחלקת ליותר מקומות ויורדת בסה"כ עבור כל מכשול,

SBTGN1

New member
לא שאני תמיד בעד נסיעה בין מכוניות

אבל בנסיעה על השוליים אין לך צדדים (אף פעם) זה או להאיץ או להאט בין מכוניות כדאי ליצור כמה שיותר את האפוציה שלפחות אחד הצדדים פנוי.

קפצוצ

New member
ההבדל היחידי בין השוליים הימניים והשמאליים

הוא ההרגשה האישית של כל רוכב. הרוגים יש בשני הצדדים ואפילו בזיגזוג בין הרכבים.

למעלה