מישהו מחפש עבודה?

iec

New member
המשך מודעה 2

*המודעה מיועדת לטיפשים ואהבלים כאחד! *מועמדים אשר למדו מעל 6 שנות לימוד אינם מוזמנים. בהצלחה!

h a j b i

New member
סעיף ב' שלך סותר את המודעה

שבקשת כאלה עם 12 שנות לימוד. בקיצור, הרסת את הבדיחה...

iec

New member
האמת שלא טרחתי לקרוא את המודעה המקורית

כי אני מעדיף לנקות חרא משרותים מאשר להצטרף לשורות האלה.... אבל אם הם כתבו 12 שנות לימוד זה באמת בדיחה ...שיכול להיות שהרסתי אותה לכמה אנשים...

inif

New member
האמת שחשבתי לענות למודעה הזו

מתוך רצון לעשות איזשהו שינוי (בנוסף לעבודה כמובן) אבל ..... 1) במשטרת ישראל לא שמעו על אימיילים. 2) צריך לעבור מבחני מיון כלשהם ולא כ"כ בא לי להגיע למקום שיש בו הרבה שוטרים. 3) בטח ידחפו לך ליד מכשיר לייזר ישימו אותך על כביש בן 4 מסלולים שלא הייתה בו מעולם תאונה ויגידו "לך תביא 100 -200 דוחו"ת מהירות במשמרת (אם קצת יבש במשמרת, חפש הולכי רגל או רכבים/אופנועים שלא עצרו בדיוק של מיקרון מקו עצירה - ותשחיל אותם). 4) הפחד של להפוך לאחד מהחבר'ה האלו בהרגשה של להיות מעל החוק כי אני יכול - חזרתי לפני שבוע ומשהו מהעבודה ברכב וכמובן עמדתי בפקק באיילון, לפתע עברו כל חבורת האופנוענים (ספרתי איזה 15 ) על השוליים של הנתיב השמאלי. נראה לי שאשאר בעבודה הנוכחית.

tedys strm

New member
אתה מכיר אופנוען שבפקק באיילון לא משתמש בשול

השמאלי?

inif

New member
כן, אני.

אני יודע ששם בד"כ נותנים דוחו"ת וגם לא אוהב לרכב שם (ממה שהבנתי אסור לחלוטין לרכב שם).. משתדל גם לא לרכב בשוליים הימניים אלא רק אם ממש אין ברירה והפקק עומד לחלוטין.

הספרנית

New member
אני

כמעט ולא נוסעת בשוליים (בכ-ל ה-10 פעמים בערך שיצא לי לנסוע על איילון
)

ofir_y

New member
רק בימני... חוץ מאיזה קטע

לפני איילון שבונים משהו על השוליים (משפצים) אז צריך לעשות איזה ק"מ או שניים על הצד השמאלי. חוץ מזה, ידוע שגם להנחייה לא לאכוף עבירות אופנועים בשוליים יש כמה סייגים: מהירות סבירה, לא לחתוך קו לבן, לא שוליים שמאליים!

megahertz

New member
אני

נוסע רק באוטו עד אחרי פסח. (אבל עדיין מחשיב את עצמי אופנוען
)

למעלה