מישהו מוכן להסביר?

Ophel McNeil

New member
הבה נענה שורה שורה.

למהה פרוווווו מתהההה??????? כי שאקס, שזה שד, פגע בה וליאו לא הספיק לרפא אותה. ה"למה" היותר גדול - שאנן דוהרטי (
), השחקנית, פרשה/פוטרה מהסדרה. זה לא הוגןןןןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! החיים לא הוגנים, מותק. כוח השלוש נשבר לנצחחחחחחחח כי בלי פרו זה לא זה!!!!!! כוח השלוש לא נשבר לנצח, הוא חוזר ב4X01 ובלי פרו זה באמת לא זה - אלא יותר טוב.
ואל תקשקשו לי עם הפייג´ הזאת!!!! אוקי. אבל פייג´ הרבה יותר שווה מפרו. זה כמו בברלי הילס בלי דונה וקלי! אני אתעלם מההשוואה בין בוורלי הילס למכושפות למען שמירת שאריות שפיותי. אבל כבר אז ידעתי.. שמלאך המוות באחד הפרקים בעונה השלישית רצה לקחת את פרו תחילה אבל בסוף לא לקח.. זה כבר היה סימן והיינו צריכים להתעורר!!!! צריכים להתעורר?? ידעתי על מות פרו עוד לפני שהתחלתי לראות מכושפות! פייפר ופיבי.. אני מתאבל איתכן!!! גם אני, אבל החיים נמשכים. ישר כוח!! בהחלט, העונה הרביעית היא גם הטובה ביותר. אל תדאגו פרו תשוב בתור מאיר לבן ואם לא אני שובר את הטלויזיה!!! תתחיל להתאמן בבעיטות קראטה לניפוץ הטלוויזיה, כי פרו לא חוזרת, לא בתור אור לבן ולא בתור נעליים (למרות שזה יכול להתאים לה...
), אין אפילו תחילת תוכניות להחזרתה, ואין שום סיכוי שנראה אותה שוב במכושפות. בעצם, אולי אבל אולי לתפקיד אורח, וגם זה בספק.

Woogyman

New member
"היינו צריכים להתעורר"

מה כבר היינו יכולים לעשות? להרביץ לאהרון ספלינג?

Hogo Oneil

New member
יש לי עוד שאלה! ../images/Emo58.gif

איך ידעתי עוד העונה 1 שהיה לאמא שלהן רומן עם המאיר הלבן שלה?? לא ניראה לי שזה נאמר בעונה 2 אני לא ראיתי את עונה 2 וידעתי שלאמא שלהן היה רומן עם המאיר הלבן שלה! ולא כי זה גם נאמר בעונה 3

Ophel McNeil

New member
שוב פעם הוגו, ביחד,

לא לדבר יותר על דברים שאני לא מבין בהם כלום. עכשיו תרשום את זה מאה פעמים, ולך לעמוד בצד. אין לי מושג איך ידעת שלאמא שלהן היה רומן אם האור הלבן שלה, אולי שמעת את זה איפשהו, אולי אמרו לך - אולי אתה סייקיק. בכל אופן, ב2X08 הבנות מגלות שאימא שלהן וסם, האור הלבן שלה, ניהלו רומן. סם הסיח את דעתה של פאטי - ובגלל זה היא מתה. הדבר משפיע מאוד על היחסים של פייפר וליאו, שמחליט להפסיק להיות האור הלבן שלהן. אל תתווכח בבקשה, יש לי את הפרק מוקלט. ודרך אגב, מציינים את זה גם בעונה השלישית.

אני לא הבנתי את../images/Emo58.gif

המשפט האחרון שאמרת פייפר נכנסת להריון (אבל כנראה עם בן ולא עם מלינדה
) מי זה בן ומי זאת מלינדה ומה הקשר להם להריון של פייפר

Ophel McNeil

New member
כבר נמאס לי להגיד את זה...

*אנחה* ב2X02, אחד הפרקים הכי טובים של הסדרה, הבנות מגיעות לעתיד ופייפר מגלה שהיא כמעט גרושה מליאו, ויש להם בת (מה זה מתוקה!
) בשם מלינדה.
ס פ ו י ל ר
ב4X22 אנו מגלים שפייפר בהריון, אבל כנראה עם בן (כלומר זכר).

lula

New member
מישהו מוכן להסביר?

היי אני עוקבת אחר הפרקים שמשודרים ביום שבת ונכון לאתמול פייפר היתה אמורה למות ואז פיבי הלכה עם קול כדי להציל אותה מישהו מוכן להסביר לי אם המכושפות משודרות בעוד ימים אחרים ואיך פרו מתה?

Hogo Oneil

New member
למה כולם שואלים את זה??????../images/Emo58.gif

כול כך קשה לקרוא את ההודעה שלמטה או למעלה? שזה אותו שאלה! אבל אני נחמד אז אני יענה בפעם המיליון! פרו ופייפר מתות בפרק משאקס! נקודה! מה קורה בין עונה 3 ל4 ליאו הצליח להציל את פייפר ואת פרו היה מאוחר מידי! זהו תראה את 4X01 ויהיה בסדר!!!!!!

Hogo Oneil

New member
היום ואתמול יותר מ10 אנשים שואלים

את השאלה הזאת! למה הם פשוט לא קוראים מה שרשמו למטה???? וגם בגללם נעלם הרבה שירשורים! ואיפה ליןןןןןןןןןןןן אני רוצה לין מידדד

Ophel McNeil

New member
פרו מתה כי שאקס

הרג אותה, והעונה בערוץ 3 נגמרה ולא תשודר יותר בשבתות. ~תקליט שרוט~

למעלה