Ophel McNeil
New member
הבה נענה שורה שורה.
למהה פרוווווו מתהההה??????? כי שאקס, שזה שד, פגע בה וליאו לא הספיק לרפא אותה. ה"למה" היותר גדול - שאנן דוהרטי (
), השחקנית, פרשה/פוטרה מהסדרה. זה לא הוגןןןןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! החיים לא הוגנים, מותק. כוח השלוש נשבר לנצחחחחחחחח כי בלי פרו זה לא זה!!!!!! כוח השלוש לא נשבר לנצח, הוא חוזר ב4X01 ובלי פרו זה באמת לא זה - אלא יותר טוב.
ואל תקשקשו לי עם הפייג´ הזאת!!!! אוקי. אבל פייג´ הרבה יותר שווה מפרו. זה כמו בברלי הילס בלי דונה וקלי! אני אתעלם מההשוואה בין בוורלי הילס למכושפות למען שמירת שאריות שפיותי. אבל כבר אז ידעתי.. שמלאך המוות באחד הפרקים בעונה השלישית רצה לקחת את פרו תחילה אבל בסוף לא לקח.. זה כבר היה סימן והיינו צריכים להתעורר!!!! צריכים להתעורר?? ידעתי על מות פרו עוד לפני שהתחלתי לראות מכושפות! פייפר ופיבי.. אני מתאבל איתכן!!! גם אני, אבל החיים נמשכים. ישר כוח!! בהחלט, העונה הרביעית היא גם הטובה ביותר. אל תדאגו פרו תשוב בתור מאיר לבן ואם לא אני שובר את הטלויזיה!!! תתחיל להתאמן בבעיטות קראטה לניפוץ הטלוויזיה, כי פרו לא חוזרת, לא בתור אור לבן ולא בתור נעליים (למרות שזה יכול להתאים לה...
), אין אפילו תחילת תוכניות להחזרתה, ואין שום סיכוי שנראה אותה שוב במכושפות. בעצם, אולי אבל אולי לתפקיד אורח, וגם זה בספק.
למהה פרוווווו מתהההה??????? כי שאקס, שזה שד, פגע בה וליאו לא הספיק לרפא אותה. ה"למה" היותר גדול - שאנן דוהרטי (