מישהו מוכן להסביר?

shira245

New member
שללוםם............

ראיתי היום את הפרק האחרון של העונה ה3 פעם שנייה ואיזה באסה שפרו תעזוב.. זה לא יהיה אותו דבר בלעדיה. רציתי לדעת מה יקרה בעונה החדשה... לפיבי ולפייפר.. תודה..

נורא עצובבבב לי....../images/Emo58.gif

למהה פרוווווו מתהההה??????? זה לא הוגןןןןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כוח השלוש נשבר לנצחחחחחחחח כי בלי פרו זה לא זה!!!!!! ואל תקשקשו לי עם הפייג´ הזאת!!!! אחות למחצה,בושה וחרפה למפיקים האלה!!!! זה לא יהיה אותו דבר... זה כמו איך אני יגיד... זה כמו בברלי הילס בלי דונה וקלי! אבל כבר אז ידעתי.. שמלאך המוות באחד הפרקים בעונה השלישית רצה לקחת את פרו תחילה אבל בסוף לא לקח.. זה כבר היה סימן והיינו צריכים להתעורר!!!! פייפר ופיבי.. אני מתאבל איתכן!!! ישר כוח!! אל תדאגו פרו תשוב בתור מאיר לבן ואם לא אני שובר את הטלויזיה!!!

גם פה אומרים טופיק?

למי אכפת...בכל מקרה, זה אחד. אתמול צפיתי בפרק האחרון של העונה שוב, והבחנתי במשהו מאד מיששיע: בתחילת הפרק, פייפר אומרת: we dodged another bullet ISN´T IT IRONIC?! HEHEHEHEHEHEHEHE.... סתם רציתי לציין זאת... בה בי. אולי אני אחזור לכאן ואבדוק ת´פורום.

דובSHניה

New member
היי לכולם אני חדשה

ויש לי שאלה.. נכון בפרק סוף העונה של העונה ה 3 שפייפר מתה.. אז הציבו לפייבי אולטימטום.. היא קיבלה אותו ונישארה עם קול ? או שהיא נתנה לפייפר למות? נעים מאוד קוראים לי דנה.... ומי שרוצה לדעת מי אני יש תמונה מופיע ... אני הימנית.. בכול אופן שמחתי או אני ישמח להיצטרף לפורום שלכם

Ophel McNeil

New member
נכון, לא אותו דבר בלעדיה,

הרבה יותר טוב! (אתם לא רוצים שאני שוב אתחיל עם נאומי העונה-הרביעית-היא-הכי-טובה-בסדרה-הכי-עמוקה-פותר-את-כל-בעיות-העונה-השלישית שלי...
) ובקשר למה שקורה... וואו.
פיבי ופייפר מגלות חצי אחות חדשה (פייג´), שהיא חצי אור לבן מרומן של אימא שלהן שגילנו עליו בעונה השניה עם האור הלבן שלה, כוח השלוש חוזר, קול מאבד את הכוחות שלו, הבנות מתמודדות עם המקור, בטוחות שהן מחסלות אותו, אבל הוא בעצם "מדבק" את קול שנהפך למקור. פיבי וקול מתחתנים, הוא מכניס אותה להריון. מתגלה שהוא המקור, פיבי מחליטה להישאר איתו למרות הכל ונהכפת לרעה, אבל ברגע האמת - פיבי חוזרת לאחיות שלה והן מחסלות את קול. פיבי מאבדת את התינוק, קול חוזר עם כוחות דמוניים, הבנות מחליטות להישאר מכשפות לעד, פייפר נכנסת להריון (אבל כנראה עם בן ולא עם מלינדה
). חתיכת עונה ענקית
ודרך אגב, אם את רוצה לדבר עליה, פשוט סמני לפני זה ספוילר -
.

Hogo Oneil

New member
תשובה ../images/Emo58.gif

אההההה אז ככה קודם כול נעים מאוד! אני אופיר ופיבי כן קיבלה את ההצעה! ופייפר לבסוף לא מתה אבל המקור(שהוא הרשעה שהציב את ההעצה הוא כמו השטן או שהוא השטן) עבד עליהם פיבי אמרה שהיא תישאר אך ורק בתנאי שפרו ופייפר יקבלו אזהרה שהן הולכות למות, ולא הן מתות בכול מקרה, אז הוא רימה אותם אמר בסדר והן לא קיבלו אזהרה, בסוף הפרק רואים את שאקס(השד) הורג את פרו פייפר ואז את הדוקטור! מה שקורא באמצע שלא רואים את זה בין עונה 3 ל4! ליאו הגיע והספיק לרפא רק את פייפר, פרו כבר היה מאוחר מידי היא מתה, וליאו לא יכול לרפא את המתים! אז בעונה 4 שהיא תשודר בערוץ 3 באוקטובר , רואים את הלוויה של פרו והבנות מגלות שיש להן אחות אבודה שהיא פייג´, שהיא חצי מאיר לבן וחצי מכשפה, לפאטי(אמא שלהן) היה רומן עם המאיר הלבן שלה והיא נכנסה להריון! ומסרה את התינוקת למינזר שם היא ביקשה שימצאו לה בית טוב ושהשם שלה יתחיל ה p אז אחרי הלוויה פייפר רוצה להזמין את פרו בתור רוח אבל היא מקבלת את סבתא שלה, ואז קוראה הרבה דברים את צריכה לראות את 4X01 כדאי להבין! בקיצור פייפר בוכה הרבה, ופיבי מנסה להישאר חזקה אבל לבסוף היא גם בוכה, ופייג´ שהיא הגיעה ללוויה של פרו הגלל קריאת רוחות(פאני) אז היא הרגישה שהיא חייב ללכת ללויה ושם פיבי פגשה אותה והיה לה חיזיון בכו´ פרק נהדר! כדאי לראות אותו באמת!

Ophel McNeil

New member
המסכנה רק שאלה

אם פיבי קיבלה את ההצעה, ואתה נתת לה סיכום שלי חצי מהעונה הרביעית...
(ואפילו לא סיכום נכון. פייפר כן מתה ב3X22). בכולפן, לשאלה המקורית - כן, פיבי קיבלה את ההצעה, להחזיר את הזמן לאחור בתנאי שהיא נשארת למטה (עם קול).

Hogo Oneil

New member
עם מדברים על זה!

איך פיבי חזרה למעלה? זה לא הגיוני! והוא לא אמר שהוא הולך להרוג את קול ? (הוא = המקור) ונתתי לה חצי פירוט כדאי שהיא תדעה! אני אוהב לתת פירוטים הארוכים!

Ophel McNeil

New member
קרא את ההודעה הזאת והפנם.

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=402&msgid=4587799 אני משערת שבגלל שהמקור בגד במילה שלו (הוא לא נתן לקול לעלות למעלה להזהיר את פרו ופייפר, וציווה להרוג את קול ופיבי), העסקה בין המקור לקול התבטלה. חוץ מזה, ב4X01 (ספוילרים, אולי?) המקור כועס על האורקל שלא חזתה שליאו יהיה בעולם התחתון, ושזה הרס לו את התכונית להרוג את קול ופיבי.

Hogo Oneil

New member
ואוווווו מקור רע שונא אותו! |ספוילר

הלוואי שימות רגע אבל הוא מת! אופל את עונה על כול תשובה מה היתי עושה בילעדיך?! (וזה לא ציני אני ממש רציני) ותעני לי על "משהו לא הגיוני בכוחותצ של פייג´" בבקשה אני חייב לדעת!

דובSHניה

New member
תודה אנשים על המידע :)

תודה אנשים על המידע.. אני מקווה להישתלב בפורום שלכם די מהר!

itamr

New member
בקשר לפרק

קודם כל אני חדש ורציתי להגיד שאני ממש שמח להשתתף בצ´אט שלכם ועכשיו לעיקר את\ה יכול\ה להגיד לי מאיפה להוריד את הפרק הראשון של העונה הרביעית כי אני מת לראות אותו. בתמורה אני ינסה להשיג לך מה שתרצה\י בתודה רבה ומרובה בריבוע איתמר

Cole cohen

New member
תיצור איתי קשר באייזק...

שמספרו הוא 43323257 ואני אסביר לך שם...

Hogo Oneil

New member
יהיה בסדר! ../images/Emo58.gif

יהיה באמת בסדר, תמיד תסתכל על הצד החיובי! כמוני זה רק הופך אותך לחלש! אני גם היתי מאוד עצוב ואני מאוד רגיש, אבל יש בי תכונה כזאת שאני תמיד מתסתכל על הצד החיובי! ראיתי עד 4X04 מ4X01 ובינתיים פייג´ בסדר גמור! היא רק לפעמיים ילדותית אבל היא חמודה, תחשב צד חיובי! צד חיובי: כוח חדש וכוח ממש טוב, ויהיה מישהו לרפא את ליאו כשהוא פצועה! ועוד דברים רק טובים! ואני מאוד אוהב את עונה 4 , ברגע שאתה תראה את 4X01 ו4X02 אתה יהיה לך מליון דמעות (כמו שלי היה), אבל ב4X03 הכול המסתדר וכול טוב ויפה! תאמין לי! וגם אני חושב שפרו תחזור ולא יודע בתור מה אבל בטוח שלא בתור מאיר לבן היא מכשפה!, היא תהיה רוח או משהו! ויהיה רק טוב! וכמו שנאמר "פייג´: זה מותר לכעוס עליה שהיא מתה זה מותר" זה לא הגלל אף אחד! זה בגלל אך ורק בגללה!! היא התפטרה! לא פיטרו אותה או משהו! זה מרצונה האישי שלה והם עוד לא רצו שהיא תעזוב! אז תחשב את זה !!!!!!!

Cole cohen

New member
אתה יכול כבר עכשיו להתחיל

לשבור את הטלוויזיה ... למה?! כי שאנן לא חוזרת!... באף צורה שהיא... ודרך אגב ... רק היא אשמה במה שקרה... היא ביקשה שיחרור מהחוזה... היא רבה והתווכחה 24/7 עם אליסה מילאנו... היא עלתה על עצביו הקטנים של אארון ספלינג... היא ביימה את הפרק עם המוות שלה (זה לא קשור אבל עדיין שיהיה לך לידע כללי)... לטענתה היא גם לא תעשה שוב את אותה הטעות... (הטעות שהיא עשתה וחזרה לספלינג...) ועכשיו בקשר לפייג´ (
) פייג´ היא בת 25/24 היא ביתם של פטי האליוול וסם ווילדר ... מה שהופך אותה לחצי מכשפה וחצי אור לבן... היא נמסרה לאימוץ כשהייתה קטנה... הוריה המאמצים נהרגו בתאונת דרכים ברכב בו נסעו פייג´ גם הייתה וניצלה... הדמות של פייג´ ררק מוסיפה לסדרה ... אם אתה רוצה שאל את כל המשתמשים בפורום שראו את העונה ה-4 של הסדרה...

Woogyman

New member
אתה חייב להיגמל מהשלוש נקודות

מסכים בכל הנוגע לשאר הדברים.

למעלה