מישהו מוכן להסביר לי....?

היום תאריך מדהים!!!!

יום השישי ה-13 ודווקא היום אני לא עושה כלום [אז למי שבא קצת פיעלות גופנית באזור נתניה, דירה דסקרטית מוזמנת לכתוב בפרטי]

בזמן האחרון אני מתחיל....

להבין עוד יותר את הבנות, בנות תגידו לי עד כמה זה מפריעה לכם 1. שמדברים על בנות אחרות לידכן? ןמספרים אם כמה בנות היינו וואלה אני מכיר כאלו שכן אוהבות לשמוע סיפורים ומעשים אל אחרות אבך כנראה שרוב לא. 2. בנות אוהבות ביטחון עצמי, מפה נגזר שהם רוצים לפעמים מישהו שיקח אותם בחוזקה והתחיל איתם ולא יפנה גבו רק בגלל סירוב ראשוני של הנערה, אלא להמשיך ולא לוותר עד שלפחות לא משיגים מספר טלפון. יש מצב שתענו לי היום?

Charmed by love

New member
אין מצב...../images/Emo15.gif

*לא עונה לך* משעמם לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואין לי מה להגיד לך... ובקשר לטופיק.... וול... אני בת 13 וחצי... אז לא

nobodys girl

New member
מממ.. אני דווקא כן אענה

1. אני חושבת שזה נורא קשור לאופי ולמה שאומרים על הבנות האחרות.. אני אומנם בחיים לא אשתיק מישהו שמספר לי משהו, לא משנה על מי ועל מה.. אבל אם זה סתם יהיה רכילות מגעילה על מישהי אני אהיה אדישה אענה בכן ולא ואתן לצד השני להבין שאני ממש לא רוצה לדבר על זה.. 2. מי לא אוהב להרגיש שרודפים אחריו? לא נראה לי שזה קשור לבנים-בנות..

Benja GiRl

New member
נימוק ופירוט ../images/Emo13.gif

יום שישי ה-13, זה יום שישי שיוצא בתאריך ה-13 למשהו... כמו היום, יום שישי, ה-13 ל12... אומרים שהיום הזה מביא מזל רע

אני יכול לנסות...

ולכתוב כל מה שאני יודע על זה, מכל הדתות והאמונות, אבל כך לך קישור קטן וחביב http://www.infoplease.com/spot/friday13th.html

yaldaofra

New member
ממ... האמת...

האמת היא שבדיוק דיברו איתנו על זה בשיעור אנגלית... אז ככה, זה שילוב של שני דברים... *הארוחה האחרונה של ישו... (יש ציור של צייר מפורסם שאני לא זוכרת את שמו בקשר לזה... יש האומרים שהארוחה האחרונה הייתה ארוחה של ליל הסדר... אבל נעזוב את זה... כי אני לא יודעת כמה זה קשור למשהו...) - בארוחה האחרונה של ישו ישבו בשולחן 13 אנשים- 13 אצל הנוצרים מביא מזל רע!! - זו היתה הארוחה האחרונה שלו... אחריה הוא ניצלב... האדם ה-13 בשולחן היה זה שהסגיר את ישו לאלה שצלבו אותו.... ממ... זה מה שאני זוכרת ממה שהסבירו, אם הצלחתי לעזור, סבבה... אם לא, מצטערת!!!

GirlFriend

New member
נכון,

יום שיש ה13 זה לא ממש בקטע של היהודים, כמו הסילבסטר, אבל בכל זאת "חוגגים" אותו...

למעלה