מישהו מבין באופניים?

למה אופניים אם יש אוטו?

לא חבל לבזבז כושר... ואני כבר שוקל 55 תנו לי מזלט. היעד זה 60. בנתיים צריך להתחיל כושר כדי שזה לא יהיה רק שומן מגעיל.

bnayal

New member
אריאל

אני שבוע שעבר קניתי אופניים יד שנייה, העניין הוא שהתקציב (שאמא נתנה) הי 2000ש"ח מכיוון שאני מתכוון להכנס לתחום, אם זה התקציב שלך אין לך ברירה בלבחור את אחד מהדגמים שנתת שם, לא נראה לי שיש הרבה הבדל בין הדגמים

Trranger

New member
שמע,

אלו אופני זבל שלא יחזיקו לך הרבה זמן ו"מבזבזות" המון מהכח שלך על להזיז את ה80 טון ששוקלות האופניים ועל החיכוך שיווצר כי מה אפשר לעשות, המחיר קובע את האיכות. עדיף לך ללכת לחנות אופניים אמיתית, לשאול את המוכר מה מתאים לתקציב שלך, יש גם חנויות שמוכרות יד שנייה ואז בכלל יש לך סיכוי טוב למצוא איזה מציאה. ואם יש לך אופניים ישנות, אותן חנויות שמוכרות יד שנייה גם יעשו לך טרייד-אין

genotip

New member
בשביל לנסוע פעם בשבוע בתוך העיר,

אין טעם לקנות אופניים ב2000 שקל, במיוחד כשמדברים על טווח שימוש של מס' חודשים בודדים. אין פה שיקולי תקציב, אלא שיקולים של עלות/תועלת.

webuild

New member
ב2000 קונים פורד פיאסטה / פיאט אונו

(ישנות והרוסות) ועם מוסיפים קצט אפשר גם משהו יותר טוב, אז למה לקנות אופניים מחורבנות? ועם אתה חייב אופניים אז יש את אלה שעולים 500 שקל...

genotip

New member
אוטו יש - לא רוצה אוטו.

יש רישיון, יש אוטו. זה לא הסיפור כאן. וב500 שקל, יש המון. מתבלט איזה לקנות. אתה לא עוקב

Trranger

New member
גם ב1000 תמצא אופניים טובות

יש לי את הM20 של ראלי שקניתי אותן ב1200 לפני בערך שנה, אני עדיין מרגיש את ההבדל בינן לבין האופניים הקודמות שהיו לי של קוברה שעלו 600 נדמה לי. הנסיעה חלקה, האנרגיה שאתה צריך להוציא בכדי לנסוע(ובפרט בעליות, גם בכבישים) פחותה משמעותית... זה שווה את העוד 500 שקל האלו

למעלה