מישהו לרוץ איתו...

כשואמרים לך על סרט "חובה לראות"

זה בגדר המלצה... לא התכוונתי שאתנקש בחייך אם לא תראי\ה

the dudu

New member
זה בקולנוע או שיש את זה גם בויאודי?

כי אני בקטע עכשיו של לראות מלא סרטים בויאודי

סרט חדש רק בקולנוע...ממליצה כי...

אממ..אני אכתוב לכם תקצירון... תבינו למה אני ממליצה
זה סרט על נער ונערה.. היא הולכת לחפש מישהו (בסוף הסרט תגלו מיהו)...שהתמכר לסמים, עוזבת את הבית... הוא- מוצא את הכלב שלה (חודשיים אחרי) במכלאה של העיריה, ומקבל עבודה (לחופש)..למצוא את הבעלים של הכלב... הסיפור נע בין השוטטות שלה במשך חודשיים...(מגיעה לרחוב, למוסד, מגלה את הצדדים הפחות חיוביים של העולם, סמים אלכוהול...) הוא מחפש את הבעלים של הכלב במשך יומיים בלבד, הכלב מוביל אותו לבעלים, הוא גם עובר דרך אנשים שונים, חוויות שקשורות בבעלים של הכלב... (למשל- תופסים אותו על סחר בסמים...) בסוף סוף של הסיפור, היא מוצאת את מי שחיפשה...והוא מוצא את הבעלים...(שהם בעצם היא...) הורדתי הרבה מהערך של הסרט...אני שונאת לקצר..זה לא מרתק בכלל... יש גם ספר... תקראו.תצפו...לא תתאכזבו!

Le Fay

New member
זה עשוי היטב? מעניין במיוחד?

העלילה מרתקת? המשחק מרשים? הצילום מצויין? או שאנחנו שוב מעניקים דירוג יתר למוצר רק כי הוא מקומי, כמו למשל ב"מדורת השבט" המהולל?

לומר ת'אמת-אני שונאת סרטים

ואם ישבתי שעתיים וצפיתי בסרט, כנראה שהוא באמת איכותי.. העלילה מרתקת ללא ספק- ואולי כדאי לקרוא קודם את הספר של דוד גרוסמן, כדי שיהיה לך מושג על מה מדובר. הצילום והעירכה טובים מאוד! המשחק באמת מרשים (על אף העובדה שהשחקנים הראשיים לא מוכרים כלל) גם אני התאכזבתי ממדורת השבט, ואפילו ישבתי והרצתי אותו כדי להגיע לסוף.. ובאמת, אם הסרט לא היה טוב, לא ממליצה.. ותמיד כשסרט לא טוב, אפשר לברוח בהפסקה..(מה שלא נראה לי שיקרא).. אממ... עוד משו חשוב.. בסרט אין סצינות סקס..כך שמי שהולך בשביל זה לסרט- שיוותר.. כ

Le Fay

New member
תודה. מדורת השבט, דרך אגב,

נראה לי סרט אקשן לא רע; רק שניפחו את שבחיו הרבה מעבר למידה הראויה (זה מקובל כאן). עם כל הערכתי לגרוסמן, שקנה את עולמו זה מכבר ב"ספר הדקדוק הפנימי" (וגם "עיין ערך אהבה", "חיוך הגדי", "הזמן הצהוב" וספר הילדים "יש ילדים זיגזג"), לא כל ספר שלו הוא שוס כל כך גדול; וספר שעובד לקולנוע הוא בכל מקרה כבר אופרה אחרת. כנראה אחכה שהסרט יגיע לערוצי הסרטים בטלויזיה, בעיקר כדי לראות בו את סמדר יערון (שחקנית נפלאה ויוצרת תאטרון מרשימה) ואת נעמי פולני. לעומת זאת את "אביבה אהובתי" אנסה לראות מיד. עניין של סדרי עדיפויות.

justchip

New member
הספר הוא דווקא אחד הטובים שלו

לפחות לדעתי- זה היה אחד הספרים הבודדים בעברית שאהבתי

אבזץ

New member
../images/Emo45.gif הבחורה כוסית?

הספר מצוין. בכיתי כשקראתי את הספר. מעניין מה יהיה בסרט.

הנה קישור..ביקורת+תמונה שלה..

http://www.seret.co.il/actuality/index.asp?catCase=1&a=&mon=8&year=2006&id=5023&all=

אבזץ

New member
תודה מותק

תמר (בר בלפר) היא כוסית, פניה יפות, כך דמינתי אותה כשקראתי ת'ספר. שם סרט לא יהרוס את זה. מה גם שהיא יפה הילדה, בר המגלמת.

אבזץ

New member
לא. רק אם יש לך פני מלאך.

כשיש קרחת אי אפשר להסתיר כלום.... יש לי מאך שלוש טורבו. אוי כמה שאת הולכת לבכות אח"כ.

אתה יודע כמה קשה לסדר שיער?

במיוחד כשהוא מלא מלא תלתלים והקיץ בישראל לא כל כך קר..

אבזץ

New member
יאללה קוצצת. ותלתלים זה אחלה.

עשי רסטות (פיכסה), למה לסדר? מסכנה. בס"ה קיצצה היא מום עובר... אולי שווה לנסות.

במקרה הגרוע שמים פאה../images/Emo13.gif

אתה יודע כמה עושות את זה? חוצמיזה- אני לא הולכת לגלח את כל הראש, אני אשאיר כמה תלתלים למזכרת
)

למעלה