ניצול שרשור! אני חייב לשים את התמונה המדהימה הזאת! סקסיים!
V Vegeta the saiyan New member 29/11/02 #21 ניצול שרשור! אני חייב לשים את התמונה המדהימה הזאת! סקסיים!
P Prophet New member 29/11/02 #23 כמה חולי האנטיי יש כאן ?!?!?! (אל תיקחו את זה אישית- אני לא מתכוון לזה באמת...)
P Prophet New member 29/11/02 #25 והקשר הוא... האנטיי = אוסף של חפצים, תמונות ועוד על מה שאני קורא "סקס אנימתי"... אם מה שאתם מסתכלים בחיים הוא על יצורים מצויירים אנימות - אתם האנייטונרים !
והקשר הוא... האנטיי = אוסף של חפצים, תמונות ועוד על מה שאני קורא "סקס אנימתי"... אם מה שאתם מסתכלים בחיים הוא על יצורים מצויירים אנימות - אתם האנייטונרים !
P Prophet New member 29/11/02 #26 תיקון טעות כשכתבתי בסוף יצורים מצויירים אנימות התכוונתי יצורים מצווירים ערומים - עמכם הסליחה
A ash 1 New member 30/11/02 #28 הנטאיי זה ז´אנר למבוגרים באנימה אבל אני עדיין לא מבין מה הקשר בין הנטאיי לגוקו בלי חולצה?