מישהו יכול לשים את...

Light woman

New member
מישהו יכול לשים את...

התמונה של ווג´יטה בחולצה וורודה??? בבקשה!! בתמורה אני אפרסם בפורום הסבר די הגיוני למה הפכו את השם של וג´יטה למקיטה (איך הם הגיעו למקיטה) והכל בזכות סבתא שלי!

trunksson

New member
לקח לי הרבה זמן למצוא אז אני ישים

את כל התמונות שמצאתי!

Light woman

New member
תודה!

טוב, אז אני אסביר הסבר די הגיוני למה "מקיטה", למרות שאין לי מושג למה ה-ק´: הראיתי לסבתא שלי תמונה של וג´יטה, ושאלתי אותה מה היא חושבת עליו. היא אמרה לי: "הוא נראה כמו מאצ´יסטה" בגלל שבתמונה הוא נראה מאוד שרירי. אז אולי המתרגמים הדבילים לקחו את מקיטה מהמילה "מאצ´יסטה" (לקחו את ה-מ´ ואת ה-יטה והוסיפו ק). אין לי מושג למה הם הוסיפו ק´. אולי הם עשו בדיקה מה נשמע הכי נורמלי, ואם גם אתה תנסו לשבץ כל מיני אותיות במקום ק, תגלו שדווקא מקיטה נשמע פתאום לא כזה גרוע.. אני לא יודעת אם ההסבר כל כך טוב, אבל לדעתי לא תמצאו הסבר יותר הגיוני ממנו, אלא אם כן האלה שתירגמו יגידו את הסיבה שהם החליטו לקרוא לו מקיטה...

Light woman

New member
תודה!

טוב, אז אני אסביר הסבר די הגיוני למה "מקיטה", למרות שאין לי מושג למה ה-ק´: הראיתי לסבתא שלי תמונה של וג´יטה, ושאלתי אותה מה היא חושבת עליו. היא אמרה לי: "הוא נראה כמו מאצ´יסטה" בגלל שבתמונה הוא נראה מאוד שרירי. אז אולי המתרגמים הדבילים לקחו את מקיטה מהמילה "מאצ´יסטה" (לקחו את ה-מ´ ואת ה-יטה והוסיפו ק). אין לי מושג למה הם הוסיפו ק´. אולי הם עשו בדיקה מה נשמע הכי נורמלי, ואם גם אתה תנסו לשבץ כל מיני אותיות במקום ק, תגלו שדווקא מקיטה נשמע פתאום לא כזה גרוע.. אני לא יודעת אם ההסבר כל כך טוב, אבל לדעתי לא תמצאו הסבר יותר הגיוני ממנו, אלא אם כן האלה שתירגמו יגידו את הסיבה שהם החליטו לקרוא לו מקיטה... כל הזכויות שמורות לי~!

זה בטח בגלל שמצ´יסטה כותבים ככה

machista, וזה דומה למקיסטה makista, אז הורידו את הS.

למעלה