מישהו יכול לרשום לי

pinky365

New member
יש מצב שאיגי סתם ממלמל...

אבל הוא כנראה בנאדם מאוד לא יצירתי, כי הוא ממלמל כל פעם את אותו הדבר. אולי הוא מלמל אותו הדבר רק בהופעות שאני נמצאת בהן. תחינה נרגשת: איגי, גם אני רוצה לשמוע מילים אחרות ברני! כמו אופיר! למה רק אני שומעת אותו דבר כל פעם? אולי זה משהו בשמיעה שלי... המממ... שיקריין את החדשות באמצע רני! ויקריא את הרשימות מכולת שלו! נמאס מהסיפור על האיש הרעב עם השיער הקדוש והשמש העולה והרוח המנשבת! מספיק!

rony77

New member
רשמתי את זה פעם, בהופעה אחת ב-95

ממה שידוע לי רק בהופעה אחת איגי שר מילים בעיברית והמילים הן: "הלכתי מפה לא חוזר לכאן, זה מקום יותר מידי קטן, ולחזור תמיד אפשר, הרי אף אחד לא יגיד לי לא, לא רוצה לבזבז את הזמן, הולך מפה לא חוזר לכאן, וחושב עלי עכשיו, רק לחיות טוב, רק לחיות טוב" ויש לי את זה מוקלט מהרדיו על קסטה

שגיא123

New member
חחחחחחחח בטוח שהוא אמר את זה?

אני מעדיף כבר את הבלדה לשיער הקדוש

mashinman

New member
קלטתי את רוב המילים...

זה ככה: this is the song for the **** man, of the blowing wind and the rising sun. and the holy holy air, ayre! he's the one that i feel *** ואז הרבה שלא הבנתי

איגית

New member
עכשיו באמת התחרפנתי..../images/Emo123.gif

חחח איגי עושה לנו בעיות עם הקטע הזה שהוא ממלמל (או לא) בשיר!!! אמרתי לכם כבר, העיקר שאני שומעת אותו

בלללעעע

New member
תדברי איתו- אולי הוא יגיד לך את

המילים
ואפשר כמובן גם לשלוח מייל לאיגי
חחחח

Charmed Angel

New member
כן, וואי בואו נשלח מייל לאיגי

אני לא מוצאת את הטלפון האלחוטי, אולי הוא יעזור לי?

איגית

New member
בואי נגיד שכבר עשיתי את זה...

שלחתי לאיגי המקסים מייל לפני יומיים! שהוא יחזיר (אם זה יקרה) אני אספר לכם הכל

איגית

New member
אוקיי נעם

תודה לך על ההסבר.. אבל אל תדאגו אני לא מציקה ולא שואלת שטויות!

חבר'ה! סדר בבלאגן

מה נסגר איתכם??!?!?
למה לא לשלוח לאיגי אימייל??? למה לא לעלות לו חיוך על הפנים???
אני תומכת באיגית (עזבו את זה שהיא חברה שלי) ואפילו עזרתי לה לכתוב את האי מייל... אתם פשוט מקנאים...חחחחחחח.... סתתתתתתתתתתתתתתתם
יאללה, שיהיה לכם אחלה סופשבוע

איגית

New member
למה אתם לא מבינים שלא כתבתי מייל

לאיגי על שאלות שטותיות ובעיות או מה שזה לא יהיה?! ברוך השם אין שערות במקלחת, הטלפון האלחוטי במקום ואני לא ילדה טיפשה! חשבתי שאתם נחמדים!

שגיא123

New member
אנחנו מאוד נחמדים!!

באמת
אבל מאז אותו מקרה אנחנו קצת רגישים בנושא הזה של מיילים לאיגי
לא התכוונו לשום דבר רע, ואם פגענו בך בכל דרך שהיא או שנעלבת ממשהו שאמרנו אנחנו מצטערים אבל תודי שזה היה שרשור מצחיק!! היה עוד שרשור הזוי וקורע אני אחפש אותו

למה את אומרת שאנחנו לא מבינים?

אני אישית דוקא כן מבין. יש מצב שאיגי גם יענה לך. הוא עונה למיילים שנשלחים אליו. גם אני שלחתי לאיגי שניים שלושה מיילים. קיבלתי תשובות. אין כל פסול בלשלוח מייל לאיגי, אבל... אחרי ששליחת מיילים לאיגי הפכה להיות מגיפה ותוכן המיילים התחיל להיות מופרך, רכבנו על הבדיחה הזו, וראית את הדוגמא. עד היום בכל בעיה שאני נתקל, אני מעלה את שליחת המייל לאיגי כפיתרון אולטימטיבי. מקווה שהבנת שאף אחד לא בא להתנפל עלייך, אסף. נ.ב. איגי. בחיאת תענה לה לשאלה באימייל

emperor28

New member
צודק מייל לאיגי בחלק מהמקרים

פתרון טוב, ושנית שגיא מי אתה או כל אחד אחר בפורום שיחליט שהמייל לאיגי לא טוב או מתאים? באמת זה מעצבן כבר איגי יחליט אם לענות ולוקח לו בדיוק שניה לפתוח כל אימייל שלכם לקרוא ולהחליט להגיב לו או לא אז איגי יחליט והוא יבחר אם להגיב או לא ואני בטוח שחלק מהאנשים קיבלו ממנו תגובות כגון : תשובה+בפעם הבאה שאלות כאלה יש אנשים שאפשר לפנות אליהם שידעו למשל פורום תפוז משינה.. אבל את השאלה על רני איננו יודעים אז אפשר לשאול אותו אפילו שהוא אמר לאופיר שהוא ממלמל סתם אז תם יודעים אולי אפשר לוותר כי לדעתי נקבל אותה תשובה.

שגיא123

New member
אבישי ובלעעע (נעם?! משום מה אני

מפקפק בזכרון שלי... נקווה שזה נעם) לא התנפלתי, לא אמרתי לה לא לשלוח והתנצלתי בשם כל הפורום אם העלבנו אותה... רק הסברתי לה למה זה נושא רגיש בפורום ושתחשוב פעמיים (רק פעמיים! לא 10!) לפני שהיא שולחת אימייל! אז תרגיעו

למעלה