מישהו יכול לרשום לי

מישהו יכול לרשום לי

מה משינה אמרו בתחילת השיר "רני בפריז"... תודה מראש... היה כיף לראות חברים מהפורום, חבל שלא ראיתי את כולם....

moti mashina

New member
הם לא אמור הם שרו אם לזה את מתכוונת

הם שרו את אלקטריק אבניו של אדי גרנט שמתחיל להיות חובה לפני רני

כן זה חלק מהשיר.....

מממ אין לי מושג מה הוא אומר....אבל אנשים שכן יודעים! שהם יענו

איגית

New member
לא נכון

הוא לא סתם ממלמל.. הוא אומר משהו שתמיד נשמע אותו הדבר! אבל אני לא יודעת מה... מישהו?!

הוא מבצע קטע ראגיי משיר ישן

של איזה ראפר ג'מייקני ששכחתי את שמו, זה באנגלית וזה קטע עם משמעות זה מתחיל במילים IS THIS SONG.... ואני לא זוכר את ההמשך אבל זה משהו עם משמעות טראסט מי

הורדתי את השיר ו..

אני לא מוצאת את הקטע. מישהו יכול לרשום לי את המילים?? או לפחות להיות יותר מדוייק בפרטים (אולי הורדתי שיר של זמר אחר...) תודה.

Bassman

New member
זה בערך ככה:

*קרדיט לארינה* This song is for the hungry man *blank blank* and the rising of the sun holy holy holy hair, *blank* is the one i feel alone כל הבלנקס... זה דברים שלא יודעים

darksideonline

New member
חח שיער קדוש??

"זה שיר בשביל איש רעב??" חח -תאמינו לי הוא לא אומר כלום יכול להיות שהוא ממציא במקום מילים באנגלית אבל זה באמת סתם אין להם שום קשר

לפני ה rising sun

יש of the blowing wind. כל הסיפור לא ברור במיוחד. איגי אומר שהוא ממציא. זה נשמע לי טיפטיפה יותר מתוכנן כי בכל זאת זה יוצא כל פעם אותו דבר. אחחחחחחחחחחח. איפה ההופעה של 1992?!?! איגי יורד מהפודיום שלו, לוקח מיקרופון ומתחיל להשתולל על הבמה תוך כדי הסולו הזה. 12 שנה אחרי, וההופעה הזו לא יוצאת לי מהראש.

darksideonline

New member
חוזר שוב על מה שאמרתי ../images/Emo41.gif

הוא סתם ממלמל,וזה מה שאיגי בכבודו בעצמו אמר לי

איגית

New member
אוווו נו טוב

אני נכנעתי לאופיר! חחח העיקר שאני שומעת את הקול שלו,זה הכי חשוב :)

למעלה