מישהו יכול לעזור?

Flame

New member
מישהו יכול לעזור?

לפני מספר ימים מצאתי שלושה חתלתולים בני ימים ספורים בלבד. אמא שלהם ככל הנראה נטשה אותם, ואני בינתיים מטפלת בהם. אני צריכה רעיון, משהו שיעזור להגן עליהם, כלומר הגנה פיזית... זה נורא חשוב, כל הצעה תתקבל בשמחה אני פשוט מנסה לשמור עליהם מכל דבר, ואני יודעת שיש דרך (ואפילו מספר דרכים) אבל אני ממש לא זוכרת. שלכם flame

faith2

New member
יפה מצדך אבל...

אם הם בני ימים ספורים...הסיכוי קלוש שהם ישרדו. בכל אופן לכי לפורום חיות מישהו שם בטח יוכל לעזור לך בטיפול בהם. כאן לפחות מניסיון קודם לא ממש יעזרו לך רק ירדו עלייך *ג´סטין*...והייתי רוצה לעזור לך אבל אין לי בהישג יד כישוף הגנה

Flame

New member
אמממ...

אני חושבת שהם ישרדו, לקחתי אותם לווטרינר, הוא אמר שעם טיפול מסור יש סיכוי גדול שהם יחיו
... חוץ מזה, יש כמה אנשים רציניים בפורום שאני בטוחה שישמחו לעזור לי, ויכול להיות שג´סטין במצב רוח נדיב היום
... בכל מקרה תודה ויבורך מי שיוכל או ינסה לעזור...

בעיקרון,

אני לא מאמינה שטקס מוכן מראש שמישהו יביא לך יהיה טוב. בטח כבר פתחת את הסיגנון שלך, ומניסיון אישי - רק טקסים שעשיתי לפי הסיגנון שלי עבדו בשבילי, ולכן טקסים וכישופים שכתבת והכנת בעצמך, בצורה שתהייה לך נוחה ובצורה שאת אוהבת יעבדו הכי טוב והכי חזק בשבילך. אבל הנה מספר דברים שקשורים להגנה: צבע: כחול, לבן נר: אדום, לבן יום: חמישי קריסטלים: יש די הרבה, אז רשמתי רק את המוכרים והנפוצים: אגת, דמעות אפצ´י, טופז, קוורץ, מלח ירח: מלא או מתמלא יסוד: אש, מים צמח: אנג´ליקה קטורת: צרי גלעד שמן: בזיליקום בקשר לעבודה עם התאמות (Correspondences): ההתאמות הן רק המלצות. אצלי הגנה זה צבע כחול, ואלמנט המים, אבל אצל אחרים זה יכול להיות דברים אחרים. תשבי קצת עם עצמך ותעשי מדיטציה על המושג "הגנה", ותירשמי את מה שעולה לך לראש. תשאלי את עצמך שאלות כמו: האם הגנה זה קר או חם, אגרסיבי או שקט, נעים או מחוספס, מה הטעם שלו, מה הריח שלו, איך זה נראה? תירשמי את כל הדברים שעולים לך לראש, אפילו אם זה יותר מדבר אחד. אחרי זה, שבי והכיני כישוף לפי איך שאת רגילה, ולפי מה שהכי נוח לך. תשתמשי בהתאמות שרשמת לעצמך, ותבדקי איך הם עובדים. אם במהלך ההכנות לכישוף או במהלך הכישוף עצמו את מגלה שפתאום יותר נוח לך עם התאמה אחרת, תשמשי בה - ורישמי אח"כ את ההתאמה ההיא. ככה בפעם הבאה שתירצי לעשות כישוף הגנה, יהיה לך את ההתאמות מוכנות כבר. ולסיום, הנה טקס חמוד שמצאתי בשביל להגן על חתולים: Cat protection spell Call your cat into the circle and draw a pentagram in oil on their forehead, then recite: Moon Goddess, I ask That you keep (name) at home And safe from his msichief And desire to roam Give him the contentment Known to his race And see that they´re happy In this their new place.

Flame

New member
תודה../images/Emo24.gif

תודה רבה מעיין, זה מאוד יעזור...
שלך flame

למעלה