מישהו יכול לעזור?

reutli

New member
מישהו יכול לעזור?

שלום האם מישהו יכול לכתוב לי את רשימת השירים שהושמעו בעונה 5 פרק 17?

DotCom05

New member
לפי הסדר...

Don't Forget Sister - Low vs Diamond One More Time – AutoVaughn In My Arms – Plumb Elephants As Big As Whales – PlayRadioPlay High School Is Such a Serious Thing - Seth McFarlane News to Me ft. Keith Goodwin - We Are Castles Run (I'm a Natural Disater) - Gnarls Barkley Heart Attack - Low vs Diamond 10,000 Stones – Adrianne Damn (Robotekks Mix) - David Kater Hallelujah - Kate Voegele

TaMiRMo

New member
../images/Emo207.gifהCW הזמינה 24 פרקים לעונה השישית!

היום בבוקר ראיתי שפרסמו שמגרשת תקבל 24 פרקים בעונה החדשה! כמו גם 90210. גוסיפ גירל אחרי שקיבלה מוקדם יותר השנה 24 פרקים חודשה לעוד פרק. קצת סדר בבלגאן: מגרש ביתי-יהיו סך הכל 24 פרקים בעונה השישית. 90210-יהיו סך הכל 24 פרקים בעונה הראשונה. גוסיפ גירל-יהיו סך הכל 25 פרקים בעונה השנייה. הסיבה? רייטינג גבוה במיוחד העונה הזו בCW. אמנם מגרש לא מגיעה לשיאים של העונה השנייה אבל עדיין הפרק הקודם שיהיה (לא האחרון שהיה אלא זה שלפניו) היה הפרק עם הרייטינג הגבוהה ביותר בעונה השישית והרייטינג עלה במעט מהעונה החמישית (בעיקר מהסוף שלה). לגבי גוסיפ גירל, העונה השנייה מצליחה הרבה יותר מהראשונה, עד שהם הצליחו כמעט להגיע ל4 מיליון צופים בתחילת העונה. ולגבי 90210, הפרק הראשון שבר שיא לרשת שאר העונה כבר ירדה אבל עדיין יש לסדרה רייטינג לא רע בכלל. ובקיצור, הCW עולה השנה ברייטינג יפה מאוד אבל יש לה עוד דרך ארוכה עד שהיא תחשב לרשת מצליחה... לא אמרו משו לגבי עונה שישית למגרש אבל אחרי השמועות על צ'אד וסופיה אני אישית לא חושב שתהיה עונה שביעית
הנה ציטוט: Good news for the fans of three hit series, "Gossip Girl", "One Tree Hill", and "90210". It has been reported exclusively by Michael Ausiello from Entertainment Weekly that The CW network has ordered more episodes for the three series. "Gossip Girl", the successful teen drama which comes into its second season through its September 1 premiere, has been picked up for one more episode to complete the season into the total of 25 episodes. The CW has informed the decision to executive producers Josh Schwartz and Stephanie Savage. Previously it has been reported that the original 22 episodes were being ordered for 2 more episodes counting it up to 24. The same deal is also given by the network to "One Tree Hill" and "90210". Sources told Ausiello that both series have been asked for two more additional episodes, continuing the series into 24 episodes each.

TaMiRMo

New member
*שמגרש תקבל ../images/Emo4.gif

ויש לי שם עוד טעות:"הפרק הקודם שיהיה" זה אמור להיות:"הפרק הקודם שהיה" בעע הייתי בהתלהבות כל כך שרישלתי חח.

OTH 7

New member
אותו פרק עם הרייטינג הגבוהה..

כמה ...בדיוק צפוו???....במיליונים כמובןן?

TaMiRMo

New member
פספסתי את הידיעה במדויק

אבל אני מניח שזה בסביבות 3 וחצי מיליון אולי יותר. האמת שפספסתי את הידיעה כי הייתי בחו"ל אבל הפרק האחרון ששודר היה איזה 3 ומשו מיליון צופים שזה יפה מאוד. אולי המספרים האלה נראים ממש ממש מעטים אבל לרשת שבה הסדרה משודרת (CW) זה הישג מרשים... כי היא תחנה לא פופולרית במיוחד בנוגע לרייטינג.

OTH 7

New member
כןןן....פיי

פי.י....י.י...לא רע ..ונכון אמרת לרשת CW זה יפה מאוד רק חבל שזה לא 4(מיליונים..) כי אני יודע שהפרק הכי גבוה זה 3.6

למעלה