מישהו יכול לומר לי...

ללא שם™

New member
../images/Emo26.gif

שיגידו מה שהם רוצים, איכפת לך

MTKOL

New member
מישהו יכול לומר לי...

אני מתעניין לדעת, באופן כללי - מה הציונים הנדרשים לכניסה לפקולטה במתמטיקה באוניברסיטאות? (הציונים הממוצעים) כמו כן אני מתעניין לדעת את אותו הדבר לגבי הפקולטות למדעי המחשב ולפיסיקה. הערה קטנה: בבקשה ממכם-אל תשלחו אותי לאתרי האוניברסיטאות...אני מעוניין לדעת באופן כללי, מה הציונים בערך... בתודה רבה מראש

galahead

New member
באופן כללי, בערך?

טוב, אז אם אתה לא מחפש תשובה מעמיקה או רצינית מידי, אין בעיה: עבור מתמטיקה או פיזיקה בלבד (כלומר לא משולבים עם תחומי לימוד אחרים) מספיק ציון פסיכומטרי של 550-650 עם ממוצע בגרות מעל 95. כך ברוב האוניסרסיטאות. אלה דרישות הסף והן נובעות מהעובדה שלימודים של כח אחד מהמסלולים האלה בפני עצמו אינו פופולרי במידה רבה.

freedom rider

New member
זה נמוך??

לי היה ממוצע בגרות 73. במתמטיקה לא ממש איכפת להם - לפחות ככה זה היה בירושלים. עוד סטודנט בשנה א זה רווח נקי למחלקה - מה איכפת להם אם באינפי א ישבו 200 סטודנטים או 201 סטודנטים? להתקבל זה די קל - לעבור את הסמסטר הראשון זה כבר סיפןר שונה לגמרי.

ללא שם™

New member
../images/Emo26.gif

אני המומה
חשבתי שבשביל ללמוד מתמטיקה /פיזיקה צריך ממוצע גבוה + יותר גבוה ממאה-מאה וחמש, ופסיכומטרי של 700 ככה. עכשיו אם יהיו לי ציונים חרא, אני לא אדאג, תמיד יהיה אופציה אחרונה ללמוד מתמטיקה
חחח

למעלה