מישהו יכול להסביר...

DiNo BIG wAve

New member
מישהו יכול להסביר...

היי , עכשיו קניתי פלטה .. דיג'יים אומרים לי "וואי אחי אני מעביר שירים , אתה בכלל לא מבדיל! בדיוק אותו BPM...." ואני קצת לא הבנתי מה הוא רוצה , כלומר , אני יודע שהBPM זה הקצב (אני חושב) ... אבל איך בדיוק עושים את זה? בכל אופן , יש לי זוג פיונר 100 ואני רק בתחילת דרכי. אני אשמח אם תעזרו לי , ותסבירו לי ככה מה הולך עם זה , וגם אני לא אתנגד לכמה טיפים!! תודה.

aviramdj

New member
כל הכבוד .

אני אתן לך את הבסיס . BPM זה BEAT PER MINUTE . זאת אומרת כמה פעמים יש פעימות קצב בדקה . את הפעימות הכי קל לספור לפי הKICK . כל בית בכל טראק או שיר מורכב מ 8 פעימות . אם תיקח שיר ותספור 32 פעימות תראה שבכל 32 פעימות בדרך כלל יש שינוי . לפעמים קורה שיש שינויים כמו עליה פתאומית או CUT במנגינה ויש שינויים שמקשים על הספירה. צריך נסיון קצת ואימון ותופסים את העניין . אתה צריך בזמן ששיר אחד מנגן להתאים את המהירות של השיר השני לאותו השיר שאתה מנגן . אתה עושה זאת ע"י הקשבה לשיר הבא שאתה עומד להכניס באזנייה והזזה של הPITCH או TEMPO . יותר קל אם שמים CUE שזו נקודת סימון ואז מאותה נקודה מנגנים כל פעם את הקטע יחד עם השיר שמנגן ומתאימים את המהירות . כמה שיותר מתאמנים זה הופך להיות יותר ויותר קליל . להסביר סך הכל כאן זה לא קל אבל יש המון מקומות באינטרנט ואולי בטח כאן בפורום במאמרים הסברים . אם אתה היית גר באזור הקריות חיפה הייתי שמח להראות לך . חצי שעה אתה עושה מיקסים מושלמים .

DiNo BIG wAve

New member
אני גר במשגב

זה לא כזה רחוק מהקריות. אתה רציני? אתה תראה לי? אני אשמח מאוד.. בגלל זה גם ביקשתי את האימייל שלך קודם. אז תודה . דבר איתי!

למעלה