מישהו יכול להגיד לי

Sound20

New member
מישהו יכול להגיד לי

מה לעזאזל צץ לי בתמונה הזאת של חבר שלי??? סתכלו מצד שמאל למי שיושב באוטו ומסתכל החוצה... התמונה צולמה שוב באותה הסיטואציה והדבר הזה פשוט לא יצא... בגלל ההקטנה נהרסה מעט איכות התמונה אך כשהיא גדולה הדבר בעל הבעה של ממש עם אישונים ושיניים זה דבר ממש מפחיד

הצבע של האור

מתאים דווקא לצבע של פנסי רחוב בעלי אור כתום - אור שפשוט מוחזר מהשמשה.

Envenom

New member
בכל מקרה

אני חושב שכולנו מסכימים שזאת השתקפות ותו לא

P o M i K i

New member
כן

בעצם נראה לי שזה איתות של מכונית, כי הם אמרו שהם לקחו עוד תמונות מאותו מקום וזה לא יצא ככה. אז היא בטח נסעה משם. וגם אפשר לראות את ההשתקפת קצת מתחת לחלון ומתחת לידית (ובקדימה של המכונית) אבל לא משנה ממש השתקפות של מה זה. העיקר שזה לא משהו "על טיבעי"...

Weirdi

New member
אררר

דברים כאלו תמיד הפחידו אותי, בערך כמו צורות בעננים. אבל הייתי אומרת שזה השתקפות של החולצה של הבחור שעומד ליד האוטו. זה בכיוון מתאים כדי להיות השתקפות, ובזוית הנכונה כדי להיות השתקפות מהפלש.

yidan

New member
פשוט

הילדה שהפנים שלה הכי זוהרות למצלמה החזירה הרבה פאלש וזה יצא על הכרית של האוטו זה בדיוק הפוך ממנה

אבישיבא

New member
סורי אחי אבל ../images/Emo62.gif

נראה לי שזה קרה בגלל שזה צולם במצלמה מעט ישנה בחדשות יש תכונה שמונעת את התופעה הזו שנקראת redeye זה בעיקרון קורה בגלל שהפלש הוא קבוע ולכן זה לפעמים יוצא בגלל שכמות האור שבה אתה מצלם משתנה (בהתאם לכמה חשוך אותו הלילה ואם יש פנסי רחוב בסביבה) אתה יכול לשאול בחנות צילום מה אפשר לעשות נגד זה כי אני יודע שיש פילמים מיוחדים למצלמות שאין להם חיישני אור והם עצמם מסננים את כמות האור הדרושה , זה תמונה מאוד נחמדה אגב פשוט גם לי יצאו כמה כאילו ונבהלתי עד שהסבירו בחנות צילום מה זה כיום למצלמה החדשה שלי יש חיישן אור שבודק את כמות הפלש הנדרשת כל פעם שאני מצלם בחושך. אוהב , אבישי

Miller1

New member
אני חושב שהיא התכוונה לדמות

שנמצאת מתחת לחץ שסימנתי.

אבישיבא

New member
מוזר , אבל אנלא מצליח לראות...

שום דבר ששואב לא יתקן את הקמטים שבו...

למעלה