מישהו יודע?

נשים אל תתממו בכל אחת מכן יש...

כלבה סמויה או בתרדמת ואין עליכן שאתן נכנסות לג'ננה

d a n i e l s 5

New member
שרשור דוחה !!!!!!

הן ההודעה הראשית והן התגובות לה ! הכי הצחיקה אותי חיפושית שטענה שאתה מציג את הנשים כך..... לצערי.......הנשים כאן עזרו לך להציג אותן כך. איכס . כן, כן, חסרת חוש הומור אני .

ערסlight

New member
קריאה לסדר

את יודעת... החיים [להבדיל מהזיין] תמיד קשים. אז מה רע בלראות את הצד המצחיק שלהם? מהמקום הזה אפשר לצחוק על פולניות, בלונדיניות, כורדים, מרוקאיים, הומויים, ערסים, חותנות, גברים עם זיין קטן ואפילו שואה. אני אוהב אנשים שיכולים לצחוק על עצמם... זו יכולת שמוכיחה משהו. וגם אני מסכים שבכל בדיחה יש קצת מהאמת. המדד היחיד... מצחיק או לא מצחיק.

ערס מתקנת יש קשה גם בלחם../images/Emo3.gif ו...

ןבעניין של ההומו נכון זה נחמד אז למה בחרת להתחיל בלצחוק על נשים ולא על גברים אני אוהבת שאנשים צוחקים על עצמם ועל המגרעות שלהם ולא על מגרעות של אחרים ועכשיו נראה אותך צוחק על עצמך...

d a n i e l s 5

New member
אותי לא מצחיק !

נורא פשוט . ותאמין לי שלצחוק על עצמי רק אני יודעת . וגם לקרוא תגובות אני יודעת ! אז תסלח לי רגע על השחצנות שלי .....היא התבקשה לי כאן . עכשיו..... אתה אמרת.......... אני אמרתי......... נניח לזה כך.

לצחוק

אם התגובה שלי הצחיקה אותך, כנראה שלא באמת הבנת למה התכוונתי בה.

R a c h e li

New member
עם שרביט הקסמים...../images/Emo163.gif

אמרתי שרביט מממממממממממממ אז בורחת שוב פעם....
אוףףףףףףףףףף נמאס לי

magic40

New member
../images/Emo63.gifלמי שלא הכיר

קטע קטן ומשעשע באמצעות מאה חוקי המשיכה,תגלי מדוע אישה חזקה נחשקת הרבה יותר מזו שמוכנה להקריב את עצמה בקלות בלתי נסבלת. בין אם את אישה נשואה,סינגלית, אלמנה, גרושה או אפילו מתחתנת סדרתית - הספר מציג בפנייך אין ספור סיטואציות שכל אחת עוברת במהלך חייה ומספק לך דרכים מלהיבות,שנונות והומוריסטיות להתמודד איתן. הביצי`ת שגברים אוהבים איננה הביצ`ית שכולם שונאים במשרד. הביצ`ית היא ההיפך של אותה נחמדונת –זו שמוכנה לוותר על הכל, כולל על עצמה, תמורת יחסים עם גבר. בדרכה המיוחדת, מספקת לך שרי ארגוב כלים "חכמים" להתמודד עם בני המין השני. ברגע שתגלי את אותה תכונה בדיוק שהופכת אותך למרתקת כל כך, תוכלי למגנט למה גברים אוהבים ביציות הזכויות שמורות ל שרי ארגוב הוצאת: פוקוס .

למעלה