מישהו יודע? שאלו אותי היום... איך הופכים חתולה לכלבה?
ע ערסlight New member 12/8/06 #9 וואללה... הבחורות כאן בפורום שאקליות. והתשובה הנכונה [כמובן]... מתחתנים איתה.
R Rinattt New member 12/8/06 #10 נכון כי איך שאתם מתחתנים [רובם] נהפכים לכלבלבים ואז אנחנו נאלצות להתאים את עצמנו... וזה גם כמובן יכול להיות ממש להפך...
נכון כי איך שאתם מתחתנים [רובם] נהפכים לכלבלבים ואז אנחנו נאלצות להתאים את עצמנו... וזה גם כמובן יכול להיות ממש להפך...
א אקסייטרית New member 12/8/06 #17 תנחיתי עליו מהצד שלך {לא חסר)} הריי ידוע שנשים משולות לחיות...חתולות, נמרות, ביצ'יות ) להבדיל מהג'נדר השני..{אשתדל שלא לפרשן מה אני רואה בהם)}
תנחיתי עליו מהצד שלך {לא חסר)} הריי ידוע שנשים משולות לחיות...חתולות, נמרות, ביצ'יות ) להבדיל מהג'נדר השני..{אשתדל שלא לפרשן מה אני רואה בהם)}
R r o n i t 3 7 New member 12/8/06 #12 ואם... להתחתן לא רוצה, איך בכל זאת אפשר להפוך לכלבה.. ממש מתאים לי עכשיו להיות כלבה...
V VCG New member 12/8/06 #13 נראה לי בלתי אפשרי חתולות וחתולים שונים כל כך מכלבות וכלבים ... ציפורניים... פרווה, לשון... תנוחת השתנה... נראה לי שאין סיכוי להיפוך
נראה לי בלתי אפשרי חתולות וחתולים שונים כל כך מכלבות וכלבים ... ציפורניים... פרווה, לשון... תנוחת השתנה... נראה לי שאין סיכוי להיפוך
אופק דגנית New member 12/8/06 #14 מיאו.. ובגלל זה..לי יש חתול.. אחד כזה שיודע לגרגר.... מבלי להוריר ריר.. לחתולים בכלל יש שפה אחרת..עם בני האדם..
מיאו.. ובגלל זה..לי יש חתול.. אחד כזה שיודע לגרגר.... מבלי להוריר ריר.. לחתולים בכלל יש שפה אחרת..עם בני האדם..
א אקסייטרית New member 12/8/06 #15 אין סיכוי...) או שאתה זוכה מההפקר ומקבל חתולה... או שאלוהים מעניש אותך ומקבל כלבה ) שניהן במילא ימררו לך את החיים...
אין סיכוי...) או שאתה זוכה מההפקר ומקבל חתולה... או שאלוהים מעניש אותך ומקבל כלבה ) שניהן במילא ימררו לך את החיים...
א אילנהחלפ1111 New member 12/8/06 #18 אני אומרת... במה שאתה בוחר בהתחלה זה מה שיהיה לך בהמשך לא הזמן ולא המעשים יצליחו לשנותם