מישהו יודע..

מצב
הנושא נעול.
ראיתי! יש בסרט:O305,דאמבו,הולנדית

זהו כמובן: 336-582 והוא מככב בסרט
"רק היום" של זאב רווח משנת 1976. זהו טייגר ג'מבו ובסרט רואים גם טייגר ירושלמי (666-473) וגם 0305 ירושלמי בצבע כחול-לבן (מודל 1973) נוסעים ברחבת הכניסה של האוניברסיטה העברית בגבעת רם. את האוטובוס של דן רואים מצויין ובבירור והוא היה ממש חדש בשנת 1976 !
ראיתי! יש בסרט:O305,דאמבו,הולנדית
ועוד

9108701

New member
היו זמנים הא?!

זהו כמובן: 336-582 והוא מככב בסרט
"רק היום" של זאב רווח משנת 1976. זהו טייגר ג'מבו ובסרט רואים גם טייגר ירושלמי (666-473) וגם 0305 ירושלמי בצבע כחול-לבן (מודל 1973) נוסעים ברחבת הכניסה של האוניברסיטה העברית בגבעת רם. את האוטובוס של דן רואים מצויין ובבירור והוא היה ממש חדש בשנת 1976 !
היו זמנים הא?!
אני מתגעגע לפשטות של המכונות האלה שאוטובוס היה דבר מפלצתי לא כמו היום הצעצועיםהעדינים האלה לא צודק הא?

אנדי תשמע קטע ענק שגיליתי!!!!!!!!!!

תוכון, תסתכל בארכיון הפורום
אני העליתי תמונות של מפרקית זו לפני ובזמן המצעד, מבפנים ומבחוץ.
על השם אגד הוחלט ביום 21.03.1933 על השם דן הוחלט ביום 21.03.1945 מה אתה אומר על זה ?????????

צחקן

New member
האטובוס שבו היום נסעתי יוצר ב ...

על השם אגד הוחלט ביום 21.03.1933 על השם דן הוחלט ביום 21.03.1945 מה אתה אומר על זה ?????????
ב"ה 23.3.93 כלומרשהוא גדול ממני ב... חודש ושבוע!!!.

צחקן

New member
*כלומר שהוא . ססליחה (+ עוד משהוא)

ב"ה 23.3.93 כלומרשהוא גדול ממני ב... חודש ושבוע!!!.
ב"ה האם יש אטוטובוס בארץ שיוצר ב 30.4.93 ? . (היומלדת שלי) כי ראיתי מיפרקיות מהשנה שלי (לא מעט).

בטוח יש

ב"ה האם יש אטוטובוס בארץ שיוצר ב 30.4.93 ? . (היומלדת שלי) כי ראיתי מיפרקיות מהשנה שלי (לא מעט).
בטוח יש
תפנה לארגז או למרכבים ותשאל אותם. אני מניח שיש להם רשומות של האוטובוסים שהם יצרו (ואם לא זה די חמור).

אני לא צוחק ! בדקתי בעיתונות מאותה

אתה צוחק, נכון?
צירוף מקרים כזה באמת גדול עליי...
תקופה !!! אתה ואני זה גורל !!! זה ממש קטע מטורף בהתחשב בעובדה שגם אתה (דן) וגם אני (אגד) נולדנו ביום 21.03 !!! אתה צדקת 100% כאשר אמרת ביום 21.03 שזה יומולדת לדן ולאגד !!!

אני בהלם טוטאלי!!! פשוט אין מילים..

תקופה !!! אתה ואני זה גורל !!! זה ממש קטע מטורף בהתחשב בעובדה שגם אתה (דן) וגם אני (אגד) נולדנו ביום 21.03 !!! אתה צדקת 100% כאשר אמרת ביום 21.03 שזה יומולדת לדן ולאגד !!!
אני חושב שבשלב זה אפרוש לי מן הפורום להיום (כלומר איפרד מחוות המחשבים בפקולטה).

אחי: לך ללמוד ! זה יותר חשוב מהכל !

אני חושב שבשלב זה אפרוש לי מן הפורום להיום (כלומר איפרד מחוות המחשבים בפקולטה).
אחי: לך ללמוד ! זה יותר חשוב מהכל !
מאחל לך ערב נהדר עם מחברות ובחורות !

בוא תשמ'ע: אבל אח"כ תלך מיד ללמוד!!

בחורות, בטכניון?! הצחקת אותי!
בוא תשמ'ע: אבל אח"כ תלך מיד ללמוד!!
אני דורש ממך ללמוד ! בגלל הטמבל הזה מירושלים (אני כמובן !
), אתה מבזבז זמן יקר עלי במקום ללמוד ! תראה נהייתי כמו אמא פולניה ממש ! תשמ'ע: יש לי בת דודה בחיפה, אבל היא לא משהו ! אם אתה רוצה, אביא לך עיתון... (לכיסוי הפנים !!!
)...

מצב
הנושא נעול.
למעלה