חייבים להמשיך לפוצץ בהצבעות..אולי יש עוד תקווה לדיסק ולסינגל..גם ברדיוס הוא עלה מקום אחד..לא נראה לי שהשבוע סטפני תישאר עם השיר המאוס שלה עוד שבוע במקום ה 1..אולי עוד אפשר לעלות את ג'ני למקום 3 לפחות..פוצצו השבוע..גם בגלגלצ וגם ברדיוס
הרגע אח שלי עידכן אותי שהיא עלתה למקום השלישי! שזה גם מצויין! זה מיקום השיא שלה ביינתים במצעד הזה! וזה עוד בלי שהיא נכנסה לפלייליסט בכלל! ובאמת כבר נמאס מריצ' גירל, אבל קשה לי להאמין שהיא תצליח להגיע למקום הראשון בלי כמעט השמעות. אם זה כן יקרה אז זה יכנס לדפי ההיסטוריה!
חחח אממ גט רייט נכנס לפלייליסט!!!! סוףסוףףף אני מחכה כבר כ"כ הרבה זמן לזה.... בזמן הקרוב גלגל"צ הולכים לחרוש עליו די הרבה (טוב שהם נזכרו גם...). ויש לי הרגשה שביום חמישי היא תכבוש את המקום הראשון! כבר מלא מלא זמן שזה לא קרה... עם JFTB היא הגיעה עד למקום השני. השיר האחרון שלה שיש עוד סיכוי שהיה במקום הראשון זה AINT IT FUNNY, מה שאומר שכבר לפחות שלוש שנים היא לא הייתה במקום הראשון!
Ain't It Funny לא הושמע ולו פעם אחת בגלגל"צ! זו היתה התעלמות טוטאלית ולא מובנת כי השיר נחרש ב-MTV. משום מה החליטו להחרים אותו שם. אגב, מה עם HYD?? יש התקדמות בארה"ב?