מישהו יודע

בדיוק באתי לפרסם!

לא שמעתי אתמול את המצעד, אבל חבר אחד שלי אמר לי שהיא עלתה למקום השני!!!! איזה כיףףףףףף תמשיכו להצביע לה!!!!!!

מעולה!

חייבים להמשיך לפוצץ בהצבעות..אולי יש עוד תקווה לדיסק ולסינגל..גם ברדיוס הוא עלה מקום אחד..לא נראה לי שהשבוע סטפני תישאר עם השיר המאוס שלה עוד שבוע במקום ה 1..אולי עוד אפשר לעלות את ג'ני למקום 3 לפחות..פוצצו השבוע..גם בגלגלצ וגם ברדיוס

Lopezit

New member
נ"ש-קטע מחיים בלתי גמורים(בלי ג'ן)

זה רק עם רוברט ומורגן פרידמן הם מדברים עליה כאן אוף אני רוצה טריילררררר

Crunk

New member
וואייי זה הולך ליהיות סרט טוב../images/Emo70.gif

שתתחיל לעשות רק כאלא סרטים
כבר נמאס לי מקומדיות רומנטיות, למרות ש"הנרקוד" ענק

עידכון מספר 2

הרגע אח שלי עידכן אותי שהיא עלתה למקום השלישי! שזה גם מצויין! זה מיקום השיא שלה ביינתים במצעד הזה! וזה עוד בלי שהיא נכנסה לפלייליסט בכלל! ובאמת כבר נמאס מריצ' גירל, אבל קשה לי להאמין שהיא תצליח להגיע למקום הראשון בלי כמעט השמעות. אם זה כן יקרה אז זה יכנס לדפי ההיסטוריה!

תפציצו אותה בבחירות

1800332288 זה של גלגלצ..ולרדיוס בחרו באתר..כבר הצבעתי לה 5 פעמים בטלפון..אני יצביע לה גם באתר

עידכון מספר 3

חחח אממ גט רייט נכנס לפלייליסט!!!! סוףסוףףף אני מחכה כבר כ"כ הרבה זמן לזה.... בזמן הקרוב גלגל"צ הולכים לחרוש עליו די הרבה (טוב שהם נזכרו גם...). ויש לי הרגשה שביום חמישי היא תכבוש את המקום הראשון! כבר מלא מלא זמן שזה לא קרה... עם JFTB היא הגיעה עד למקום השני. השיר האחרון שלה שיש עוד סיכוי שהיה במקום הראשון זה AINT IT FUNNY, מה שאומר שכבר לפחות שלוש שנים היא לא הייתה במקום הראשון!

AdiLassri

New member
לא...

Ain't It Funny לא הושמע ולו פעם אחת בגלגל"צ! זו היתה התעלמות טוטאלית ולא מובנת כי השיר נחרש ב-MTV. משום מה החליטו להחרים אותו שם. אגב, מה עם HYD?? יש התקדמות בארה"ב?

QueIronia

New member
זונות../images/Emo70.gif

באמת השיר נחרש ב- MTV, אבל כידוע, תעשיית המוזיקה בארץ לא משגשגת...

QueIronia

New member
תגיד, איזה שירים של ג'ן

נמצאים בפלייליסט כרגע
לפני כמה ימים שמעתי את IYHML בגלגל"צ, אז אני מניח שהוא בפלייליסט, ו- GR נכנס היום... ידוע לך על עוד שירים

אוקיי אבל זה כבר

לא הפלייליסט העדכני... שירים של ג'ניפר שמושמעים עדיין (מה שאומר שפעם הם היו בפלייליסט העדכני) הם: JFTB WAITING FOR 2NIGHT IUHML LDCAT GET RIGHT

לפעמים זה מתפרסם

באתר של "רייטינג" ובעיקרון מה שאני עושה זה מקשיב כמה שיותר לגלגל"צ בימי ראשון ומנסה לקלוט אם יש שירים חדשים....

למעלה